Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2010 08:48 - НА ТЕБ ГОСПОДИ СЕ МОЛЯ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 797 Коментари: 5 Гласове:
1



НА ТЕБ  ГОСПОДИ СЕ МОЛЯ.   Истина, добро да измоля на теб Господи се моля. Не ти,който от хората си измислен, а ти който си реален, безначален, безкраен, вечен, триединен, неделим,съхраним с нищо друго незаменим. Ти които всичко твориш. Ти който всичко и рушиш. Ти който в нищо не грешиш. Ти който безспир продължаваш все да твориш и рушиш всичко, всичко на земята и в безкрая на небесата. Ти който човека си създал и ум, разум и чувства си му дал. На теб Господи се моля да наложиш своята воля хората по разумни да станат, на религии, партии да не се делят, един срещу друг да не застават, без жал и милост да се унищожават, ад на земята да не създават, на злото- дявола слуги да не стават, надмощие един над друг да не установяват, агресивност и его да не проявяват, кой над кого да застава, управлява и той ,вместо теб ред да установява и не твоя, а човешка правда да раздава. Благата от теб създадени да разпределя и по своя воля на себе си и свой да отделя дялове тлъсти, незаслужени, големи, а творци на блага да потопява в ями. Господи, ти който всичко можеш и човека, който си създал да промениш, промени умът и съзнанието му, лиши го от егото и агресивността му и мечтата му равен на теб да стане той ,вместо теб господар на света да стане. Позволи му преходността си да осъзнае. Позволи му, че е част от теб да узнае, че е от твоята същност вечна, но е само форма на съществуване, конечна, която, както създаваш, така и унищожаваш, че само ти си който всичко разрешаваш и с вечни същност и закон не разрешаваш друга Вечност освен теб да има, а теб и твоята същност да ги няма. Господи позволи на хората да се променят да разберат, че не са и не могат да са вечни. С ум , разум и добро да се обединят, агресивност, егоизъм и омраза да изкоренят. Навред само добро да творят, На земята и в космоса не ад, а рай да творят и по твоя воля докато са здрави, живи все да са в обич потопени и щастливи. 1997г.            


Тагове:   молЯ стихове,


Гласувай:
1



1. vandela007 - .
17.10.2010 18:31
Интересно! Признавам, че и аз се моля за децата си; тогава си казвам: как да пренебрегна близките си, включвам и тях в молитвите си. Тогава си казвам: как да не се помоля и за останалите познати и тогава стигам до всички хора. И Бог говори на сърцата на всички хора, но никого не насилва. Хората не се интересуват от Висшия Разум, Който ги е сътворил и от Когото зависят. Повечето казват: аз разчитам на себе си; на ума и ръцете си. И тъй като Бог на никого не се натрапва, казват: "Няма Бог!"
Ето два стиха от кн. Исая 19 глава 11 и 12 стихове: "Ето Господ минаваше и голям силен вятър цепеше бърдата и сломяваше скалите пред Господа, но Господ не беше във вятъра. А подир вятъра - земетресение, но Господ не беше в земетресението. И подир земетресението - огън, но Господ не беше в огъня; а подир огъня - тих и тънък глас."
С тих, нежен глас Бог говори на сърцата ни, но в този забързан, бурен, шумен свят хората не Го чуват. За съжаление...

http://vandela007.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/09/11/nebesno-sinio.603935
цитирай
2. анонимен - доктора
17.10.2010 22:57
за затворените умове няма бог. за съжаление нашите умове са затворени, но бог има и ние долавяме неговите проявления, а и ние също сме бог. бог е материята/движението/пространството. нито повече нито по-малко. доста глупости са изписани в тъй наречените свещенни книги. през очите на троицата ще се разбере какво е истина, какво е лъжа и какво е нещо полу. пример: тризъбеца е древен жречески символ, а не е дяволска вила или атрибут просто на посейдон и нептун. този жречески символ пряко олицетворява вечната същност на бога и неговата троичност. за това средния елемент винаги е най-дълъг и често е заострен като стрела/стрелка означаваща посока и движение. светата троица е бог отец, бог син и светия дух, но ще се разбере че това в никакъв случай не е светата троица, а имаме само един елемент от нея - светия дух. ще се разбере, че дяволи няма и въпреки това има неорганични съзнателни ситеми/паразитни интилигентни програми и то паразитиращи върху съзнанието и осъзнаването на човека и превръщащи го от отворено във затворено. мога да изброявам още много, но и това като ключови истини е достатъчно за размисъл. със здраве.
цитирай
3. gmihov - доктжра.
17.10.2010 23:47
Всяко виждане и твърдение, че има нещо, което да не е от Вечността - Бог , като дявол, и пр.противоречи и обесмисля твърдението, че всичко е от Бога, в Бога и и Бог е във всичико и несъзнателно приравнява Бога до човеишко същесдтво с чонешки качества и действие до несъзнателно отрицание на Бога, кяго Вечност от кояго и в кояго е всичико и която е във всичико.
Вечността - Бог не е само над Всичко. Той е всичико.
цитирай
4. анонимен - доктора
18.10.2010 22:07
в легендата братята християни са записали, че дявола е също син божий, но горките не са доразбрали истината на виждащите жреци при които истински свети хора всичко е било троично. жреческия жезъл - тризъбец, жреческата тривърха шапка, жреческия граал /много ми е смешно да го кажа, но това е истината/ който воистина е чаша ама са три, числото на бога е три. тъ за дявола: той не е в никакъв случай над бог и нещо извън бог, а като човек е част от бога, само че е паразитна неорганична, програмна, интилигентна система бедна на движение и паразитираща върху съзнанието на човека. нито човек, нито дявол има извън бог. нищо няма извън бог, никога не е имало и никога няма да има, но братята християни и мюсулмани след времето на жреците доста са огелпели нещата. много глупост има в свещенните книги, преписвани, дописвани и надписвани като свободни съчинения. няма по ясен, кратък и точен закон/аксиома, че всичко е от вечността, във вечността и вечността е във всичко. дяволите си съществуват съвсем реално и виждащите ги виждат като прелитащи черни сенки с различна големина, но без рога, вила, копита и опашка. и те дяволите макар и черни не са съвсем черни и са съставени от същите вибриращи нишки светлина като човекът, но тези нишки са с много по-ниска светяемост. макар и по заобиколен начин съм го казвал и преди. те дяволите са разумни същества с хищни наклонности намерили храна в лицето на човешкото съзнание изтъкано от слабости. те дяволите са плът и кръв от плътта и кръвта на бог, но реално енергообмена най-вероятно е на друг принцип в телата им, а и плътта им макар и плът от материята/движението/пространството е с различна структура от тази на хората. извинявай за задълбаването в истините на виждащите жреци, но тези истини съвсем добре се напасват към теоретикопрактическия комплекс. даже ми е трудно с думи да обясня колко добро е напасването. богът е същността и има човешки качества до толкова до колкото човек е част от бога тоест граничещи с безкрайно малкото. със здраве.
цитирай
5. анонимен - доктора
19.10.2010 16:49
само едно много важно уточнение, когато говоря за светимост и светлина от гледна точка на виждащите, фактите говорят че не става въпрос за фотонна светлина, а поскоро за гравитационна светлина и още по-точно става въпрос за това колко една материална структура е натоварена с движение и колко не е натоварена. хората са кумулирали в себе си много движание, а братята по разум летачите са много инертни тоест с много материя , но с ниска кумулация на движение в себе си и при тях е инстинкт на хишник и на съхранение да търсят и подяждат по-високото енергийно ниво, което имат човешките съзнания. човешкото съзнание е изключително рафинирано и високоскоростно, с най.рафинирана и високоскоростна част - осъзнаването. тази липса на осъзнаване пречи на повечето хора по природа да осъзнаят истините за истинската света троица - материята/движението/пространството и истинската света четворица - материята/движението/пространството/амина=смъртта=края и новото начало=сблъсъка=еволюциятя за ръчичка с деволюцията. стига толкова истини. успехи в рзбирането. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322955
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930