Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2010 18:15 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 401 Коментари: 1 Гласове:
1



Въпрос:  Какво имаме на базата на движението във Всемира и във всяка структура от базовата същност на Вечността в него? Кратък отговор: 1.    Непрекъснат , вечен сблъсък на структури на същността на  Вечността. 2.    Непрекъснат обмен на материя и движение, без да се унищожават такива и без да се създава такива. 3.    Непрекъсната промяна на количеството на материя и движение във всяка структура на базовата същност на Вечността 4.    Непрекъснат творчески процес на градеж и разруха, обоснован само от един единствен механизъм на творение – сблъсък между структурите на Вечността и никакъв друг механизъм. 5.    Непрекъснати , вечни промени в структурите на Вечността, които изпълват пространството и са неделими от него. 6.    Произход и обосновка на всичко, което , като жива и “мъртва” структура и процес го има във Всемира. 7.    Пълно подчинение и зависимост на всичко във Всемира от най общият и универсален природен закон – закона за съхранение / вечност/ на базовата същност на Вечността- Бог.   Забележка:  Това са прости, понятни и видими, при определени конкретни условия истини, но трудни, много по трудни за разбиране, по трудни за разбиране и от колкото истината, че земята се движи в пространството за която , не вярата в Бога, а църквата, като власт обявява Коперник и Галилей за еретици. В резултат на тази трудност и учени , властници и лаици в продължение на половин век не могат да ги опровергаят, но не могат и да ги приемат и “ вода газят жадни ходят” със не по малко самочувствие на “непогрешими” от колкото папи и кардинали от времето на Коперник и Галилей.  



Гласувай:
1



1. bogomil - Уважаеми колега!
23.08.2010 09:27
Най-напред искам да Ви благодаря за вашия коментар от 14.08. относно моя постинг свързан с алтернативните източници на енергия- т. н "Възобновяеми енергийни източници". За съжаление случайно открих коментара Ви в "Модерации". а не там където му е мястото Там открих коментари на много други хора по други мои постинги. Недоумявам зашо е така!?
Колега, запознах се с Вашите постинги и установих , че сте човек с висока ерудиция и познания по обща философия, по астрономия, астрофизика и т.м. Изобщо проявявате интерес към сериозни проблеми. И аз Ви приветствам. Човечеството според мен непрекъснато скъсява дистанцията между абсолютната и относителна истина. Ако с опитите в Церн, учените физици успеят да открият "божествената" частица, която превръща енергията във вешество след "Големия взрив" ще може да се отговори на редица въпроси и тая дистанция ще стане много малка. Ето днес в медиите се съобщава, че тъмната енергия била причина за раширяване на Вселената. В моята монография аз доказвам, че причината е разликата в налягането.. след "Г.взрив". Науката ще направи безпрцедентен скок. Напълно съм съглсасен с Вас за неизчерпаемите възможности за използване на гравитационната енергия, но Човечеството не е още готово и научно и практически. В моята статия публкувана във вестник "Дневник" аз споменаявам за тази възможност, наред с много други неизползвани. Там споменавам кои алт. източници са на дневен ред за практическо изпълнение на настоящия етап. Впрочем, ако сте чел книгите на проф.дмн. Ернст Мулдашев сте установил, че нашите предшестваши раси, лемурийци и лемуро-атланти са използвали възможностите дори о на психичната енергия и са летели в Космоса. Потвърждавайки тази идея убеден съм, че като му дойде времето използването на гравитационната, наред с други видове неизчерпаема енергия човечеството ще направо гигантски скок в своето развитие(ако не се самоунищожи дотогава или ако не успее да преодолее земни или космични катаклизми-катастрофи).
Подробни научни обяснения на текста представен във ваши постинг бихте могли да намерите в моята монография "Богомил Великов Колев. Материалознание и глобални проблени", изд. БПС (Авангард), София, 2003 г. Книгата обобщава мои научни доклади изнесени и публикувани на национални конференции с международно участие и на международни симпозиуми и конгреси в чужбина в периода 1988-2000 година. Тази монография може да се намери в националната библиотека "Кирил и Методи" София, в централната научно- техническа библиотека -София, в библотеките нас по-големите градове в страната, в Презиенството, в библиотеката на "Народното събрание", в Централно управление на БАН, в Министерството на Образованието и науката, в Министерството на икониомиката и енергетиката, в Министерството по опазване на околната среда и водите и др.

с поздрав

www.bogomil.blog.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3320244
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930