Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2010 00:31 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 356 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:    Кое е общото между атомните реактори и небесните тела, като гравитационни реактори и кое е различното в светлината на ОТБСВ? Кратък отговор:  Общото в тези два реактора/ изкуствен и естествен/ е, че процесите в тях се обуславят от движението и неговото съхранение и от нищо друго и то само с един единствен механизъм , състоящ се в сблъсък между структурите на базовата същност на Вечността, характеризиращи се с обем, маса и движение. Различното между тях е:  При ядреният реактор имаме: 1. В резултат на сблъсъка между структури на базовата същност на Вечността имаме разпад и синтез н нови структури . 2. Преминаване на затворено движение в отворено с формирана не енергийни потоци-  корпускуларни, които в средата пред която  преминават формират и вълнови такива. 3. Промените,които настъпват в атомните реактори, като продукт на движението водят до високи температури, на базата на които с парни генераторите  топлинна и механична енергия се превръща в електрическа енергия. При небесните тела,като естествени генерагори на гравтация имаме: 1.    В резултат на сблъсъка избиване на гравитон от гравитон при което се получава реактивно центростремително гравитационно силово въздействие върху телата през които преминават гравитоните. 2.    Липса на температурни промени в телата в резултат на сблъсъка на гравитони вътре в тях 3.    Формиране на радиални корпускуларни гравитационни енергийни потоци, носители на гравитационната енергия, измерима с най прости опити, които показват колосални енергийни мощности на гравитационното излъчване в сравнение с която мощност, мощността на атомните реактори е капна в космоса.    



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
06.08.2010 12:11
КЛЮЧОВИ ВЪПРОСИ И ОСЪЗНАВАНИЯ КОИТО СА ТРУДНИ ЗА ПРЕДСТАВА И РАЗБИРАНЕ, МОЖЕ БИ НАЙ-ТРУДНИТЕ НА ТОЗИ СВЯТ: 1. ПРЕДСТАВАТА ЧЕ ИСТИНСКИТЕ СЪДОВЕ И ДУПКИ СА САМОТО ВЕЧНО И СЪХРАНИМО ПРОСТРАНСТВО И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ТВЪРДАТА СТЕНА НА ПЛАСТМАСОВАТА КОФА ИЛИ ПОДВИЗАВАЩАТА СЕ В СЪВРЕМЕННА ФИЗИКА "ЧЕРНА ДУПКА", 2. ДВИЖЕНИЕТО КАТО НЕМАТЕРИАЛНА, ВЕЧНА И СЪХРАНИМА СЪЩНОСТ НА БОГ ИЛИ КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН КАТО СВЕТИЯ ДУХ ИЛИ АКТИВНАТА СТРАНА НА БЕЗКРАЙНОСТТА. ТО ДВИЖЕНИЕТО ДВИЖИ, НО НЕ МОЖЕ САМО ДА СЕ ДВИЖИ И ИЗИСКВА МАТЕРИАЛЕН НОСИТЕЛ. ТО Е ПРЕХОДА ОТ ПЪЛНОТО КЪМ ПРАЗНОТО И ТО ВЕЧЕН И СЪХРАНИМ ПРЕХОД, НО НАЙ ВАЖНОТО ТО Е НЕМАТЕРИАЛНО, А ВЪПРЕКИ ТОВА ДВИЖИ И ПРАВИ ВСИЧКО НА ТОЗИ БЯЛ СВЯТ. ТО ДВИЖЕНИЕТО Е СИЛАТА НА СИЛИТЕ. ТО ПРАВИ НЕ САМО ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ЧЕТИРИ СИЛИ В ПРИРОДАТА, А И ВСИЧКИ СИЛИ, ЕНЕРГИИ И ТЛАСЪЦИ/ИМПУЛСИ НА ТОЗИ БЯЛ СВЯТ /ЧЕРЕН СВЯТ НЯМА, НО ИМА СВЕТОВЕ С НИСКО НИВО НА ДВИЖЕНИЕ И КОЙТО СЕ ПОДВИЗАВА ТАМ ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО/. ТАЗИ ВТОРАТА ТОЧКА Е НАЙ-ТРУДНАТА ЗА ОСЪЗНАВАНЕ И РАЗБИРАНЕ ЩОМ И ПОВЕЧЕТО ВИЖДАЩИ МАКАР ДА Я ВИЖДАТ НЕ МОГАТ ДА Я ПРОУМЕЯТ И ИЗКАЖАТ С ДУМИ. 3. МАТЕРИЯТА НЕ Е СЪДА ТОЕСТ ТВЪРДАТА СТЕНА НА КОФАТА. РЕАЛНО ТВЪРДАТА СТЕНА НА КОФАТА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ПЛАСТМАСА, КАМЪК ИЛИ МЕТАЛ Е ВМЕСТИМОТО ЗАЕДНО С ВЪЗДУХА ИЛИ ВОДАТА ТАМ. МАТЕРИЯТА Е ПЪЛНИЯ ЕКВИВАЛЕНТ НА НЕДУПКАТА, НА ВМЕСТИМОТО, НА ПЪЛНОТО МЯСТО И Т.Н. ТЯ МАТЕРИЯТА Е ТОЛКОВА МАТЕРИАЛНА КОЛКОТО И ДВИЖЕНИЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЯ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЕКВИВАЛЕНТ НА МАТЕРИАЛНОСТТА НА ТОЗИ БЯЛ СВЯТ. ТЯ МАТЕРИЯТА Е САМО И САМО ИНЕРТНОСТТА ТОЕСТ СЪПРОТИВАТА НА ТОЗИ СВЯТ. ТЯ МАТЕРИЯТА СЕ ПРОЯВЯВА САМО ПРИ ВЪНШНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ТОЕСТ ОСВЕТЛЯВА Я САМО И САМО ДВИЖЕНИЕТО. ТОВА СА ДУМИТЕ НА УЧИТЕЛЯ, НО КАЗАНИ ОТ МЕН И ОТ МОЯ ГЛЕДНА ТОЧКА. МОЖЕ И ДА НЕ СА СЪВСЕМ ВЯРНИ ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ПЪРВОИСТОЧНИКА, НО СА БЛИЗКО ДО ДЕСЯТКАТА. ПОДАРЯВАМ ВИ ГИ ЗАЩОТО И УЧИТЕЛЯ И АЗ ИСКАМ ДА РАЗБЕРЕТЕ И ОСЪЗНАЕТЕ ЗАЩОТО БЕЗ ВАС ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА НЯМА ДА ИМА. УСПЕХИ В РАЗБИРАНЕТО. АМИН.
цитирай
2. gmihov - доктора
08.08.2010 19:20
Както всичко във Всемира изхожда само от всеобщата базова същност на Вечността –Бог, така религията и политиката, като власти на човека над човека има своя единствен източник от които произтичат и това е същността на самия човек, като част от всеобщата същност на Вечността –Бог.
За това прийомите на въздействие на властта ,наречена духовна и светска са едни и същи: убеждавания, обещания на небесни и земни блага, внушение на страх, насилие, включително до клади, бесилки, затвори, контрационни лагери на смъртта и пр.
Когато хората проумеят , не само с вяра , а и с обективно познание, като физическа същност, същността на Вечността – Бог, както и същността на човека, с неговата страст за власт, духовна и светска , което лесно и скоро не може да стане, тогава тогава в човешкото обективно познание и в човешките взаимоотношения и мечти за вечен мир между хората ще настъпят съществени промени, на базата на същността на Вечността –Бог и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321050
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930