Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2010 00:18 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 739 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:    Кои са предварителните базови изчисления, които ни гарантират проектирането и изработването на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, които ни гарантират  желаните резултати , при ДТД-ли на базата на тиясистеми.? Кратък отговор: 1.    Изчисляване на трите базови обема: изходен, минимален, в положение на падане и максимален в положение на издигане. 2.    Изчисляване на двете базови тегла , при падане и издигане, които формират постоянната работна сила при ДГД-ли.   3.    Изчисляване налягането на лостовата система върху мембраната или буталото, което ни е необходимо: -         за изчисляване на оптималната  дълбочината или височината на ДГД-ли до която могат , при най добри показатели за работят ДГД-ли. -         За изчисляване на максималния брой системи, които може да има на безконечната верига на двигателя. -         За изчисляване на максималната ,постоянна работна гравитационна сила осигуряваща непрекъснатата работа на двигателя. -         За изчисляване мощността на двигателя , при определена скорост с която ще работи двигателя непрекъснато във времето, на базата на неизчерпаемата енергия на гравитационното поле, в съответствие с закона за съхранение на движението и енергията.     Въпрос :    Кои са предварителните изчисления, при ДГБЛХД-ли, които ни гарантират желаните резултати, при тях? Кратък отговор: 1.    Изчисление на големината на центростремителната постоянна гравитационна сила, която формират  постоянната работна сила при тези двигатели, осигуряваща непрекъсната им във времето работа, на базата на енергията на гравитационното поле . 2.    Изчисление на големината на индиректната центробежна гравитационна сила, която осигурява възстановяването на изходните гравитационни потенциали на базата на закона за съхранение на енергията. 3.    Изчисление мощността на двигателите , при определени скорости на безконечните им ленти.   Въпрос:  Защо правителството, , специалистите, журналистите и пр. не са слепи и глухи за възможностите и това, което ще се спечели от газовото находище при Каварна , а в продължение на 50 години са слепи и глухи по отношение на директната гравитационна енергетика, при която енергоизточникът е напълно безплатен във всяка точка от територията на България и енергията, която може да се получи от гравитационното поле е не хиляди, не милиони, а милиарди пъти повече от колкото енергията, която може да се получи от това, газово находище, от газа, които ще купим от Русия, енергията, която ще произведем от АЕЦ “Козлодуй”, АЕЦ “Белене”, ТЕЦ-ли в Комплекса “Марица- изток” и пр. взети заедно? Кратък отговор:    Защото живеят в научна заблуда, че гравитационното поле е консервативно и не знаят и все още не искат да знаят, че то не е консервативно, както по времето на Коперник и Галилей властниците в религията и политиката са живели в заблуда, че земята е неподвижна и не са знаели и не са искали да знаят, че земята се движи в пространството.    



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
30.07.2010 07:38
толкова години учителю твоите да ги наречем недобронамерени читатели или по-често безразлични поради: други грижи, липса на ниво интелект, образование и т.н. читатели не можаха да разберат едно очевадно разбира се за нас, но не за тях нещо, че един гравитационен реактор, защото това е по-точния изказ за гравитационно съоръжение отколкото гравитационен генератор /защото нито движението нито енергията не се генерират тоест създават, камоли да се унищожават. могат да се преразпределят, акумолират, енергията да се преобразува от един вид в друг, но движението е само едно и може да се преобразува от относително затворено в относително затворено, но това са цели други теми/ тъ един гравитационен реактор може да се проектира с многократно по-голяма мощност от един термоядрен реактор примерно хилядниците на козлодуй, ама много по-голяма. това зависи от мащабите на реактора, вида и не на последно място от материалността на фокусиращия флуид. вероятно при хибридните с други реактивни енергийни потоци дгд ще може дгд да се и миниатюризират до размери за в началото за кораби, след това за влакове и най-после за коли. разбира се при високите обороти на съоръженията ще трябва да се решат доста технически задачи и на сигурност включая, но и това ако им го направиш ще се задавят от големия хап. все пак и те трябва нещо да направят във времето. но първо ще трябва да ти целунат ръката образно казано разбира се. първо ще трябва да осъзнаят, че трябва да ти я целунат след това ще започнат да се вайкат, защо си си отишал преди да осъзнаят те горканките че трябва да я целунат и ще почнат да те правят в камък и бронз за да целуват "мъртвата" материя. разбира се те обичат кражбичката на едро и дребно и може в края на краищата да се окаже, че човекът георги колев михов никога не е съществувал /разбираш за какво ти говоря/, но великия български император/кан пресиан е записал в камък: БОГ ВИЖДА ПРИЯТЕЛИ, БОГ ВСИЧКО ВИЖДА, а аз макар и невелик мога да добавя от гледна точка на ТЕОРЕТИКОПРАКТИ
цитирай
2. анонимен - доктора
30.07.2010 07:43
ЧЕСКИЯ КОМПЛЕКС КОЙТО ТЕОРЕТИКОПРАКТИЧЕСКИ КОМПЛЕКС Е НОВАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА, ЧЕ БОГ И ДА ИСКА ДА НЕ ВИЖДА НЕМОЖЕ ДА НЕ ВИЖДА И ДА НЕ ОСЕЗАВА ВСИЧКО КОЕТО Е ОТ НЕГО В НЕГО, ПРОСТО НЕ МОЖЕ, А ТЪЙ КАТО ИЗВЪН НЕГО ПО ЗАКОН НЕ МОЖЕ ДА ИМА сами си правете изводите. ние сме изчезващо малка част от бог, но чувството ни за лична значимост което ни е оставил хищника на разположение е до небето голяма, и тя ни прави абсолютни неудачници мислещи се за богове. докато нисшите духом управляват и ний сме слепи за техните манипулации ще е така. амин.
цитирай
3. анонимен - доктора
30.07.2010 08:01
не виждат по простата причина, че не могат да видят учителю. става въпрос за различни нива на осъзнаване които са коренно различни нива и съответно предопределят и двата вида научни парадигми - старата и новата. не виждат и поради факта, че преминаването от едно ниво на осъзнаване на друго изисква да си испотиш гъза от усилие за този преход, а и еволюционно да си подходящ за този преход. човешките същества поради една или друга причина идват на тази земя на различни нива на еволюционно развитие, което предопределя и нееднородност и истински деформации в полето на съзнание. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318376
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930