Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2010 06:28 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 875 Коментари: 5 Гласове:
0



Въпрос:  В какво ще се състои различието между един съвременен атомен самолетоносач , съответно  атомна подводница и един бъдещ гравитационен самолетоносач, съответно гравитационна подводница? Кратък отговор:  Главната разлика ще бъде в различните електроцентрали. При бъдещите гравитационни самолетоносачи и подводници вместо атомни електроцентрали и съоръжения за радиационна защита ще има директни гравитационни електроцентрали с равни и по големи енергийни мощности, ако, когато това стане възможно все още ще са необходими  самолетоносачи и подводници за въоръжаване на човешките общности и изправянето им една срещу друга, при наличието на глобални проблеми, които без обединение на всички човешки общности понататъшното съществуване на човечеството ще е под въпрос да съществува и да прогресира или разделяйки се на малки общност, на базата на престъпна алчност и престъпна амбиция и страст за господство на човека над човека се върне на първобитното си начало с камък ,копие и лък в ръка.   Въпрос: Какви предимства ще имат бъдещите гравитационни самолетоносачи и подводници в сравнение с атомните такива? Кратък отговор: 1. Пълна енергийна независимост и за векове във всяка точка на световния океан. 2. Липса на всякаква лъчена опасност за здравето на екипажите и всякакво замърсяване на природната среда. 3. Непрекъсната работа на електроцентралите им за векове, без нужда от зареждане с гориво. 4. При отпадане на самолетоносачите и подводниците , като оръжие използуването им , като електроцентрали и бази за овладяване на райони от земята за труд и бит в океана, на полюсите, в пустините и др.   Въпрос:  За колко време, на базата на това до което достигнах сам и с моите съавтори през последните 50 години би могло атомните централи да се заменят с директни гравитационни електроцентрали? Кратък отговор:  Като се вземе предвид времето за което бе реализирана програмата “АПОЛО” за кацане на луната, при подобно инвестиране и сериозно отношение към проблема ще са достатъчни за необходимата теоретична и експериментална научна дейност не повече от 10 – 15 години.  Като се вземе предвид заблудата, че гравитационното поле е консервативно може и 100 – 150 години да не стигнат.  За църквата, изградена в името на Бога са биле нужни, след Коперник няколко века да разбере, че собственият й Бог на когото се молят нейните ръководители и миряни  е създал земята не неподвижна, а непрекъснато да се движи в пространството.      



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
01.07.2010 17:31
както и да я гледам ситуацията все ми изглежда и едновременно тъжна и песимистична и весела и оптимистична. как да обясня на читателите това което видях и го виждам, че ти учителю от 50 години държиш и в преносния и в буквалния смисъл на думата СВЕТА НА ХОРАТА в ръцете си. на тях вероятно им изглеждат смешни или като общи приказки нашите думи, но да се сблъскаш челно със съдбата, която от една страна пречи човек да получи свободата си, а от друга помага е доста опустошаващо явление и особенно когато тези явления касаят всички хора и особенно когато покрай хората касаят ивсички живинки на тази свещенна земя. ВОДА, ХРАНА И СВЕТЛИНА ГАЗИМ, А ЖАДНИ, ГЛАДНИ И СЛЕПИ ХОДИМ. ще видим амина какъв ще е - начало или край или и от двете по малко. НИВОТО НА ОСЪЗНАВАНЕ РАСТЕ И ЯВЛЕНИЕТО КРИТИЧНА МАСА КАСАЕ И НЕГО. ще видим. между другото нивелиращата стойка била готова преди 2 седмици, а байчовците забравили да ми се обадят. в понеделник ще им я платя но ще я оставя в завода защото трябва да ми направят едни вътрешни и доста сложни нивелации и регулации и с тях преключвам за сега. ще ни потрябват отново ако се наложи да вдигам височината. другата седмица трябва да ми отрежат вала най после и да започнем да го кичим и съосяваме. в общи линии както и да го въртя и суча - има още доста работа и ИНЕРТНОСТ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ. макар и бавно вървят подготовките на пътеките за да не се спъваме в кабели и тръби. стискай палци учителю. скоро ще се видим, а дано и по-скоро да можем да правим опитите. със здраве.
цитирай
2. анонимен - доктора
01.07.2010 17:50
някога в зората на съвременната физика логиката гравитацията да не събере материята на вселената в едно е била че имаме разбягване на материята породено от големия взрив.сега се намесва тъмната материя и тъмната енергия без тези същности да се разбират какво представляват. тези понятия не са истински дифенирани и като им гледам разбиранията скоро няма да ги дефинират. примерно не се разбира че в истинския смисъл тъмна материя няма, а има структурни форми на материята, които бидейки във вечно движение отговарят само на понятието тъмна материя. макар че и това е неточно защото тъмна материя е условно понятие. след като една структура се движи тя свети и не е тъмна, но това е друга песен. между кухото теоретизиране се испуща един очеваден, фундаментален и не разбран факт: на действието на гравитацията която е най -чистото и мощно движение в познатия ни свят противостои инертността на всяка една материална структура. това противостоене на истинската "антигравитация" кореспондира с основния закон на бог/вечността/природата, а именно неделимостта на трите страни на бог материята/движението/пространството. БОГ НЕПОЗВОЛЯВА /аз не говоря от негово име, а просто покрай учителя се научих да гледам и виждам заобикалящите ни закономерности и обективни реалностти. като казвам бог не позволява просто кратко изразявам това което виждам в заобикалящото ни/ НА ЕДНО МЯСТО ДА СЕ СЪБЕРЕ САМО МАТЕРИЯ НА ДРУГО САМО ДВИЖЕНИЕ, А НА ТРЕТО САМО ПРОСТРАНСТВО ЗАЩОТО БОГ Е ВЕЧЕН ЕДИНЕН И ТРИСТРАНЕН И АКО ПОЗВОЛИ ДА ОСТАНЕ ЕДНОСТРАНЕН НЯКЪДЕ НА МАЙНАТА СИ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ Е ВЕЧЕН ЕДИНЕН И СЪХРАНИМ. знам много е трудно да се схване основния закон, който е гласа на бога. много е трудно, но прилагайки кански усилия и започвайки да го разбирате и вие като мен съня си ще изгубите и истинския свят ще видите. амин.
цитирай
3. анонимен - доктора
02.07.2010 09:30
само лека корекция на горе написаното от мен защото е много важно. бидейки всичко около нас структурна форма на материята и в най-голямото и в най-малкото, тоест състоящо се от материя/движение/пространство тоест вместимо/вместител/вместилище, то понятието тъмна материя и като дума и като смисъл е некоректно. реално материята и пространството взети като отделни категории са тъмни по същност. това което кара да свети структурните форми на материята е само и само движението, но по закон трите категории са неотделими. освен това и дори изхождайки от формулата за енергията на айнщайн и по-скоро и много по-точно от формулата за кинетичната енергия и особенно от формулата за кинетичната енергия усъвършенствувана с коефициентите за относителност, тъ изхождайки от тези формули се вижда ясно, че бидейки всичко около нас и в нас структурни форми на материята тоест състоящи се не само от материя, реално всичко около нас и в нас е тъмна енергия и още по-точно тъмен енергиен поток и още по-точно вечно в движение тоест вечно светещ енергиен поток. погледната в гравитационния диапазон вселената свети до безкрайните си дълбини и имаме области на относителна светлина и относителен мрак защото навсякъде има движение с основен олицетворител - гравитацията. само гравитацията отговаря на визията на виждащите: " виждащото същество било то човек или нечовек вижда с цялото си тяло. виждащия вижда обектите и като повърхност и като вътрешност. виждащите виждат всичко около себе си като нишки светлина бликащи във всички посоки. виждащите виждат че всичко около нас е съставено от линейни светещи структори и структури от светещи вихри. виждащите виждат елементарните частици като вихри. виждащите виждат че в човешкото тяло има обособени вихри с по-малки и по-големи размери. виждащите виждат, че когато област в бермутския триъгълник засмуква материален обект самия бермутски триъгълник се структурира като "твърд" въртоп. виждащите виждат че бог излъчва съзнание и "вместилища" съзнанието ако не е
цитирай
4. анонимен - доктора
02.07.2010 10:01
материя натоварена с движение, а вместилищата пространство здраве му кажи. и още нещо: при анализа на реалността изказана в новата научна парадигма и от виждащите се натрапва визията, че всичко около нас е изградено от гравитони и те са посредника който свързва всичко. бидейки гравитоните изградени от материя/движение/пространство то и всичко се оказва изградено от материя/движение/пространство. фотоните са по-нови частици в еволюционен план и съответно са по-сложни и по-тежки. стига толкова разсъждения за сега. със здраве и успехи в разбирането.
цитирай
5. анонимен - доктора
02.07.2010 22:47
сега препрочитах един твой стар диалог учителю с човека обозначаващ се като физнюз.между другото неговия ключов въпрос илюстрираше точно енергийната бариера държаща затворения ум. и така:касаеше се за разбирането на ВЕЧНОСТТА на троицата при което затворения ум се обърква.примерно ти казваше приблизително че троицата е природата/бога/вечността, а човека /между другото той е един от тези българи в които има голяма надежда да се присъединят към нас. аз смятам, че и онзи анонимния дето спореше за правопис и стил ще се присъедини към нас. мисля че просто са "обречени" да се присъединят/ зададе точно ВЪПРОСА на затворения ум -какво има преди това.ти му отговори че този въпрос при вечноста губи своя смисъл защото преди бог е пак бог.тази тема съм я отварял и преди и я потретвам защото е ключово важна.при вечността и за нейното осъзнаване е необходимо тя да се схване като основната отправна система и основната отворена система спрямо които няма затворена система.поради вечността на природата и нейната безкрайност тя бог е съхранима и тази съхранимост изключва отвът "края" на вечността да има нещо друго освен вечността.всъщност вечността предопределя своята безкрайност, съхранимост и липсата на каквото и да е начало и край.въпросите от рода какво има преди това имат смисъл само по отношение на структурните форми на материята тоест подпрограмите с различна мащабност,но не и спрямо вечността която е основния геном, края и началото или да я наречем не просто начално/крайната или още по-точно макар и това да не е точно, носещата програма.вселената,метавселената и т.н.са подпрограмни продукти на носещата програма-вечността/троицата/бог и те като структурни форми на материята имат начало и край и за тях въпросите какво е имало преди тях и какво ще има след тях имат смисъл. за вечността която освен че е вечна и предопределя вечен сблъсък с едно буквално вечно начало и край въпросите за начало и край нямат смисъл.добре е обаче хора като физнюз и другите да задават въпроси. важно е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321971
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930