Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2010 08:08 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 602 Коментари: 3 Гласове:
1



Въпрос :  Кое в фундаментален план е общото и кое е различното между подводниците и системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, предназначени за реализация на ДТД-ли и ДГЕМ – ли? Кратък отговор: ОБЩОТО Е: 1. И при едните и при другите имаме тегло, при падане / потъване/ по голямо от теглото им при издигане/ изплуване/. 2. И при едните и при другите , при движение по затворен път в гравитационното поле сумарната гравитационна енергия не е равна на нула. РАЗЛИЧНОТО Е: 1.     Различните в тегла, при падане и издигане, при подводниците се осигуряват от двигателите им. При системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса от гравитация, като ги преобръща под влияние само на собственото им тегло в съответствие с закона да съхранение на енергията и в това е цялата тайна на ДГД-ли, в която от научна гледна точка няма никаква тайна.  Има тайна само ,като изобретение, като нова техника по отношение на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, която , поради заблудата, че гравитационната поле е консервативно от учени и лаици не се вижда и не иска да се види, както по времето на Коперник и Галилей , поради заблуди, властници и миряни не са виждали  и не са искали да видят истините до които те са достигнали, вярвайки на езичниците Птоломей и Аристотел и не вярвайки на християните Коперник и Галилей.    Въпрос:     Кой може да реализира и покаже ДГД-л на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса? Кратък отговор:  Всеки, който може да си осигури необходимите за целта системи и другата необходима техника за реализация на двигател, но трябва добре да знае,какви точно системи му трябват и каква конкретно друга техника със съответни размери му е необходима.   Въпрос:  Къде може да се реализира ДГД-л? Кратък отговор:    На всякъде по земята, на суша и вода, в машиностроителни предприятия, в технически университети, техникуми, в лични дворове и пр. Необходимо е само този, които ще реализира ДГД-л.  да знае как да го направи, както аз знаех в 1960г. и в 1984г. какво и как да го направя и какви резултати ще получа и получих, понятни и за ученици, но не понятни за заблудени учени и лаици, че гравитационното поле е консервативно, при всички възможни условия, както преди векове ,в заблуда хората са считали, че при всички възможни условия тежките тела ВИНАГИ падат по бързо от леките.   Въпрос:  Коя е основната причина пътя на крупните научни достижение да бъде осеян с камъни, тръни и бариери ? Кратък отговор:  Власт имащите, които, като част от същността на Вечността – Бог, несъзнателно и съзнателно се стремят да бъзът богове от които живота на другиге да зависи от тях, като :“ заместници” на Бога на земята, “слуги “ на Бога, “господари  и водачи” на другите,  “господари”на света и пр. Което с човешките, нарушими закони и порядките , които създават с тях, без да се съобразяват, да знаят и да искат да знаят за ненарушимите закони на Вечността / Бог, Природа, Всемир и пр./



Гласувай:
1



1. анонимен - доктора
15.05.2010 10:39
ПРЕДИ ОКОЛО ХИЛЯДОЛЕТИЕ, А МОЖЕ И ПО-МАЛКО ЕДНА ВИЗАНТИЙСКА ИМПЕРАТРИЦА /НА БАЗАТА НА ТОВА ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО АКО МОЖЕ ДА БЪДЕ НАРЕЧЕНО ТАКОВА Е СЪЗДАДЕН ОБРАЗА НА ПАПЕСА ЙОАНА/ЗА ДА СЕ ОБЯВИ ЗА БОГ Е МАНИПУЛИРАЛА ОСНОВНИ ДОКУМЕНТИ В БИБЛИЯТА. КАСАЕЛО СЕ Е ЗА ТЕКСТОВЕ ЗАСЯГАЩИ ПРЕРАЖДАНЕТО. КОГАТО ИМА ПРЕРАЖДАНЕ ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКО ПРОСТО НЯМА БОГОВЕ. ТЪ ТАЗИ ИМПЕРАТРИЦА Е "ПОМОЛИЛА" ЕДИНИЯ ПАПА ДА ОБЯВИ ТЕКСТОВЕ ОТ БИБЛИЯТА ЗА НЕКАНОНИЧНИ И ТЪЙ КАТО ТОЙ НЕ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ГО Е УБИЛА. СЛЕДВАЩИЯ ПАПА СЪЩО Е БИЛ "ПОМОЛЕН", НО ТЪЙ КАТО Е БИЛ СТРАХЛИВ СЕ Е СЪГЛАСИЛ И ГИ Е ПРЕМАХНАЛ ОТ БИБЛИЯТА. ТЕЗИ СЪБИТИЯ СЕ РАЗВИВАТ В ЦАРИГРАД. ПРИ ЗАВРЪЩАНЕТО СИ В РИМ ПАПАТА СЕ ОТКАЗАВА ОТ ПРОМЕНИТЕ И ГИ АНАТЕМОСВА, НО В СЪЩИЯ МОМЕНТ "ВАРВАРИТЕ" УДРЯТ РИМ И ЛЪЖАТА СТАВА ИСТИНА И ОСТАВА ВЪВ ВЕКОВЕТЕ. МЕЖДУ ДРУГОТО ПРЕДИ ТОВА ОЩЕ ИМПЕРАТРИЦАТА Е БИЛА ПРИКЛАНА ОТ ДРУГИ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ, ИДВАЩИЯ ИМПЕРАТОР СЕ Е ПОКАЯЛ, НО ПЪК НЕ Е СЛУЧИЛ НА ВРЕМЕ ЗА ПОКАЯНИЕ. ЗАЩОТО ЗАПОЧВАТ МЕЖДУОСОБНИ ВОЙНИ И АРАБИТЕ СА НАДИГНАЛИ ГЛАВА И СА УДАРИЛИ ВИЗАНТИЯ И ЛЪЖАТА Е БИЛА БЕТОНИРАНА И ОТ ДВЕТЕ ПОСОКИ ОТКЪДЕТО Е МОЖЕЛА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТА. НЯМА МНОГО БОГОВЕ. НЯМА МНОГО ВЕЧНОСТИ И БЕЗКРАЙНОСТИ. БОГ/ВЕЧНОСТА/БЕЗКРАЙНОСТА Е САМО ЕДИН И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ САМО ЕДИН. ДРУГОТО СА СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ. АМИН.
цитирай
2. анонимен - доктора
15.05.2010 11:15
Е СЕГА СИ РАЗСЪЖДАВАХ УЧИТЕЛЮ НАУМ И НАМЕРИХ ОЩЕ ЕДИН ДОВОД ЗА ТВОЕТО ПРЕДВИЖДАНЕ ПРЕДИ 51 ГОДИНИ, ЗА БАВНОСТТА НА ПРОСВЕТИТЕЛСКИТЕ ПРОЦЕСИ. АМИ ЧЕ ТЕ ФИЗИЦИТЕ И ХИМИЦИТЕ НЯМАТ ЯСНА ПРЕДСТАВА НЕ САМО ЗА ПОЛЕТО И ПОТОКА, НО И ЗА НАЧИНИТЕ НА ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОТОЦИ И ПОЛЕТА. ТЕ НЕРАЗБИРАТ ИЗОБЩО ЧЕ СЕ КАСАЕ ЗА ДИВИРГЕНТНИ ОБЕННИ ОБЛАСТИ ОТ ИНЕРЦИАЛНО ДВИЖЕЩИ СЕ СТРУКТУРИ НА МАТЕРИЯТА В КОИТО КОГАТО ПОПАДНЕ ДРУГА МАТЕРИАЛНА СТРУКТУРА/ЕНЕРГИЕН ПОТОК СЪЩАТА ЗАПОЧВА ДА ПОЛУЧАВА ТЛАСЪЦИ/ИМПУЛС ОТ НОСИТЕЛИТЕ НА ПОЛЕТО БИЛИ ТЕ ГРАВИТОНИ,ФОТОНИ, ЕЛЕКТРОНИ,ПРОТОНИ,ВЯТЪР, МЕТЕОРИТЕН ПОТОК И Т.Н. А НИЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ ДА ИМ РАЗПРАВЯМЕ ЧЕ НЯМА ИЗКРИВЕНО ВРЕМЕ ПРОСТРАНСТВО ОСВЕН В ИЗКРИВЕНИТЕ НИ УМОВЕ И ЧЕ НЯМА ЕКВИВАЛЕНТНОСТ МЕЖДУ ЕНЕРГИЯ И МАТЕРИЯ. ПОЧВАМ ДА РАЗБИРАМ ВСЕ ПО ДЪЛБОКО ИЗКАЗАНОТО ОТ МЕН ТВЪРДЕНИЕ ЧЕ БЕЗ РЕАЛИЗИРАН ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ ТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАН ДА ИМАТ ШАНС ЗА РАЗБИРАНЕ НА ВЕЧНОСТТА. СЪС ЗДРАВЕ УЧИТЕЛЮ.
цитирай
3. gmihov - доктора
16.05.2010 09:35
Трудно е човес да разбре неко, което не е видял и поради някаква заблуда, като тая, че гравитационното поле е консервативно не иска да види и априорно отрича.Тпрудно е да разбере нещо, което гледа , но поради заблуда и липсата на пространствена или друга представа не вижда. Още по трудно е да види и разбере реалността от която това нещо идва и се обоснонава.
Въпреки простотата и очевидността на опитите и резултатите, които обуславят и доказват, че гравитационното поле не е консервативоно, а ДГД-ли не са вечен двигател, поради те не могат да си видят и възприемат, като обективна истина, пори това , че не вижда същността, която гиобуславя и гарантира, като същност и вечен и ненарушим пршироден закон.
Вярно е , че при определени условия енергията на издигане е равна на енергията на пасане, но тона съвсем не е доказателство, че няма условия, при които енергийте на падана и изидгаоне да са различни и това навред около нас го има и то се използува съзнанелно и несъзнателно от най - дълбока древност.
Вярно е, че при опроделени условия височината на издигане е равна на височината на падане, но това не е доказателство, че височините на падане и изидигане не могат да бъдат различини и това, като реалност е навсякъде около нас.
За да де разбере ОТБСВ трябна да се види и разбере неделимото и съхранимо триединство от : пространство - материа - двдиже. Да се разбере неговата същност, като цяло и поотделно, като : пространство, като материя, като движение. Т
Трябва да се види и разбере пространството, като всеобщо вместилище с измерения, без вещева същност, което побира всичко в себе си и се намира във всичико, имеримо, като обем.
Трябва да се види материята ,с неината вещева същност и инертност, като нсеобщ инертен строителен материал от окйто се изгражда и разгражда всичко във Всемира, измерима, като маса.
Трябва да се види движението, като всеобщ творец и рушител във Всемира.
Трябва да се види и проумее, че всичики природни закони произтибат от триединството.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3323257
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930