Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2009 09:58 - ПОНЯКАГА И ФАНТАЗИИТЕ СА ИСТИНИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 917 Коментари: 3 Гласове:
2



ПОНЯКОГА И ФАНТАЗИИТЕ СА ИСТИНИ.    Понякога  и фантазиите в приказките са истини, които ние не виждаме или трудно виждаме.  Например за духовете затворени в гърнета ни изглеждат като 100% фантазия и не допущаме , че такова чудо има във Всемира.   Въпреки това “гърнета” в които има затворени мощни “духове”,  като атомите и други  структури на материята в които има затворени мощни движения / “духове”/ има.  Когато , при естествени или изкуствени условия атомите се делят  движенията / “духовете”/ затворени в тях  излизат “гърнетата”. Когато В недрата на звездите се изграждат атоми движенията /”духовете”/ се вкарват и заключват в “гърнетата”/ в атомите/.    За да видим истините такива, каквито са нужно е да анализираме конкретните реалности такива, каквито те са, като част от базовата същност на Вечността –Бог и произтичащите от нея вечни  и ненарушими природни закони за да не приемаме една и съща същност веднъж, като възможна, а втори път , като невъзможна.  Например и сега имаме гравитационни двигатели, водните колела, които ако не се променят условията при които работят могат непрекъснато да работят докато земята съществува , но въпреки това никой не ги възприема ,като вечен двигател. Директните гравитационни двигатели също , като водните колела, без наличието на гравитационното поле на земята не могат да работят и, като водните колела, ако не се променят условията могат да работят докато земята съществува, но, при наличието на заблуда/ на интелектуална слепота/  и идеите те да се реализират се  възприемат, като вечен двигател  и считат за невъзможни, вече векове наред, като такива.  На базата на заблуда/ интелектуална слепота, натрупана за векове/ н продължение на половин век учени и лаици не искат да видят и възприемат, като нещо възможно  директните гравитационни двигатели.    Инертността и инерцията , произтичащи от базовата същност на Вечността са най- солидната крепост на пътя на обективната истина до съзнанието на хората. Но за щастие обективните истини са вечни и  по силни от инертността и инерцията и не като ги унищожават, защото нова е невъзможно, а като ги използуват , ги преодоляват и стигат до съзнанието на хората. Така е било и така се бъде и по отношение на директните гравитационни двигатели, чийто просто техническо устройство не се отличава по принцип от водните колена, като индиректни гравитационни дивгатели.         



Гласувай:
2



1. анонимен - доктора
27.11.2009 16:54
много се говори дълбокомислено кой или какво било източника на живота или по принцип първоизточника. няма друг първоисточник, няма да има и никога не е имало освен движението/материята/пространството. това е извора на живота и на "неживота". независимо дали го казват духовни или недуховни водачи единствения първоизточник е бог вечния и безкрайния изразен със своите конкретноабстрактни страни движението/материята/пространството. амин.
цитирай
2. анонимен - доктора
27.11.2009 19:31
предвит меко казаното огромно количество работа която извършват гравитационните полета във вечността и приблизителната скорост от с спрямо източника от който изхождат представете си огромните количества материя респ. маса която "пътешествувава" във вечността и се обменя между големите и малки материални обекти ( всъщност нематериални обекти няма ). а тогава си задайте въпроса къде се крие тъй наречената " тъмна " материя.
цитирай
3. gmihov - доктора
27.11.2009 22:43
Може да четеш и да вземаш отношение и по товаукоето пиша в бг-наука - форуми - Теоретична физика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319297
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930