Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2009 08:40 - ВАЖНО Е !
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2099 Коментари: 8 Гласове:
1



ВАЖНО Е!

 

  Да получиш почит и уважение по наследство ВАЖНО Е, къде ще се родиш, в палат- рай или в колиба – ад.

  Да се признае, че житният клас е полезен и уважение и грижа да получи, ВАЖНО Е в нива, на подходяща почва да се поникне. Ако на път или синор се роди никой за полезен не го признава и не го уважава,без мисъл и жал, като бурен го унищожава.

  Да се признае истината за истина ВАЖНО Е  в коя глава ще се роди, на учен- шеф в научен институт или в главата на бедняк- лаик, обявен за глупав, луд.

  Да се разбере истината, като истина, ВАЖНО Е заблуда, приета от мозъци “непогрешими” за истина, която тя заблудата, като заблуда  разкрива мозъците от нея да освободи, на пътя й да не стои и със сила и мощ да иска да я унищожи , за да остане господар на мозъците и  авторитета им на непогрешими  да защитава. При такава заблуда пътя на истината до мозъците трънлив става  и тежко му и горко, който истината е открил и я защитава. На главата му заблудените, които власт притежават и авторитет защитават, трънен венец слагат.

  Както светлината от същността на Вечността, която вярващият Бог нарича, а атеиста го отрича, произтича и мрак не признава и при срещата с него го унищожава , ВАЖНО Е  да се знае, че и истината  от същността на Вечността произтича и с заблуди , родени и казани от светци и лидери не признава и кога с тях се срещне ги унищожава, колкото и много да се съпротивляват , дори и когато заблудените силни с власт  невинни на клади изгарят, авторитет и власт да защитят. За това и историята с примери ни учи и иска човекът, който претендира за знание и власт упражнява от нея да се поучава в заблуда да не изпада и враг на истината да не става. Заблудата да не величае, истината да не ругае.

   ВАЖНО Е в същността на Вечността- Бог и това, което от нея произтича да не се съмняваме и що са казали светци , учени  и лидери

старателно , на фона на тази същност да проверяваме, в заблуди да не изпадаме и срещу истините да заставаме, да ги унищожаваме, което Вечността със своите вечни закони не разрешава и когато сгрешим справедливо нас или поколението  ни наказва.

   ВАЖНО Е, когато истината се защитава и човек, човек обвинява , че е глупак, луд, трябва добре себе си на огледа глупакът, лудият да не е самият той, от заблуда обсебен, от слух и зрение лишен.

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - vanito
12.11.2009 08:54
ZDRAVEITE!!!!
цитирай
2. анонимен - vanito
12.11.2009 08:55
Dobro utro!!!!
цитирай
3. анонимен - доктора
12.11.2009 21:31
попаднах на едно интересно име на научния хоризонт - пенчо бинев баща на слави бинев. "чукниго" на гугъла и ще излязат интересни разсъждения за света и живота. ще ми е интересен коментара ти за тях. човека наистина е много интересен независимо че представите и понятията му "неотиват" докрай. наистина излизат интересни имена в българската наука и смятам, че спокойно ще можем всичко да реализираме в българия без външна помощ. със здраве учителю.
цитирай
4. анонимен - доктора
12.11.2009 21:51
е може би от твоя позиция малко ще се разочароваш, но хвърли едно око. наистина ще им е труднода те разберат. наистина си ни изпреварил със поне столетие. дори се учудвам, че движението ми позволява аз да те разбирам пълноценно, но пък съм и бекрайно радостен. ковтия момент е че с цялото си съце се опитвам разбираемо да обясня на аудиторията твоите идеи и въпреки това неуспявам. виждам, че и при теб са стояли така нещата в продължение вече на 50 години. сега ми идва идеята, че хората като цяло трябва да си платят по един или друг начин за благодеянието което си им направил защото иначе прекалено много ще задлъжнеят, а и ти и аз знаем че зад дълговете стоят реални физически взаимодействия във свръхсложна физическа среда каквато е социума. успех.
цитирай
5. анонимен - доктора
12.11.2009 22:49
е сега попрочетох още няколко извода на пенчо бинев. той отрича съществуването на черните дупки. според мен не е прав въпреки че е страшно интересен в разсъжденията си. въпреки всичко те съществуват, но не под представата ни в моментът за тях и не са черни, а светят в гравитационния спектър със сияйна светлина. според мен съществува хокиновия тип изпарение. и пак според мен черните дупки са генераторите на вечността защото в тях влиза различна по сложност материя следва нейното нулиране във вътрешността на звездата и излъчването и под формата на организирано гравитационно лъчение до пълното изпарение или намаляване под критичната на масата на звездата. това лъчение е олицетворение на движението и материята в най първичен вид. то някъде в безкрая се пресича с други гравитационни потоци и предизвиква появата на глобул даващ новите звезди. между другото този механизъм може да се "проектира" и върху "работещите" звезди като нашето слънце. успехи в разбирането.
цитирай
6. gmihov - доктора
14.11.2009 00:08
В пространството няма и не може да има дупки, защото то няма вещева същност. То е абсолютният вакуум, който побира всичко и който се намира във всичко.
Цялото пространство, неделимо от него е изпълнено с материя. Тя в различните части на пространството е с различна плътност, различна скорост и различни излъчвания, включително и гравитационно такова. В секторите от пространството, където концентрацията на материята е голяма налице е мощно гравитационно излъчване,, което формира мощни гравитационни полета, които със своя реактивен механизм на силово въздействие отпащат всички структури на матерята към центъра от който изхожда гравитацоонното излъчване. При тази реаллност неправилно е да се говори за черни дупки, а за мощни гравитационни центрове.
В секторите от пространството където плътността е малка към тях движението също насочна структури на материята, но механизма на силово въздействие , при това насочване е разлимен, не е реактивен,като при гравитационното силово въздействие.
Повече по този въпрос може да поговорим, когато се срещнем.
цитирай
7. анонимен - доктора
14.11.2009 00:11
извинявам се. в "черната" дупка невлиза само материя, а движение и пространство тоест в нея влизат структурни форми на материята с различна степен на сложност лед което във дълбочина тези структурни форми на материята се "нулират" и излъчват под формата на трета структурна форма на материята: високоорганизирано и линейно/реактивно гравитационно лъчение което съдържа в себеси структурообразуващ заряд във вечността.
цитирай
8. gmihov - Доктора
14.11.2009 00:49
Метерията и движението са неделими. Където влиза материя,влиза и движение и обратно,къде влиза движение, влиза и матеря. По отделно те не съкещвуват.Те са две страни на една и съща монета.
Въпреки това, в своите характеристики и преидназначение те са напълно независими едно от друго. Фигуративно казано движението е път и действие, а матерята инертнвост и противодействие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3323437
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930