Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2009 10:48 - Много хора четат!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 555 Коментари: 3 Гласове:
0



  Много хора четат това, което съм написал и пиша във връзка с истината, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели не са вечен двигател. Малцина вече тази истина разбират, но и те пред заблудата и авторитета на тези, които заблудата за истина са приели, се страхуват отношение да вземат, въпроси да задават, коментари да правят, истината да установяват и заедно с мен и моите съавтори срещу заблудата да застанат, истината да защитават. Но! И това ще стане, когато директната гравитационна енергетика своето лице и възможности нагледно покаже и умовете от заблудата освободи и на очите и ушите позволи, не само да слушат за истинато, но и да я виждат и чуват.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
18.10.2009 22:52
от както разбрах същността на ДГД с променлив обем и маса техните механизми непрекъснато ми се въртят в главата. при това аз неразбирам много добре математическите формули, но много добре разбирам същността зад изказа. освен това съм практик. бедата за учените при разбирането на ДГД e че повечето са или практици или теоретици и затова се получава парадокса инженер бб да вика физика при техния институт т-в мисля че се казваше. втория казва че това противоречи на научната парадигма и разговора свършва до тук. т-в си е жив теоретик тоест философ но на формулна основа и затова им е трудно да видят гората. и схемите да им покажеш пак ще им е трудно да се ориентират. пак казвам как един от всичките тюфлеци на които си им обяснявал своите идеи не се замисли над елементарния факт ( да се абстахираме от ДГД ) че ти тихомълком и нетихомълком без да си физик със свои думи и формули си им създал нова и безкрайно по-фундаментална физика която съвсем реално включва единна теория на полето и какво всъщност представлява то и каква е разликата и общото между него и енергийния поток. тази нова физика включва и квантова теория на гравитацията и квантова теория на всичко, воистина на всичко и откъде идва квантуването в и на природата. тюфлеци с тюфлеците. знам, че ти учителю необичаш грубите изрази. но сърце мъжко юнашко нетрае. как да им обясня че ти си учител и истински благодетел, а те горките са тюфлеци нечуващи и неизкащи да чуят за истината. трябваше да се усетят, че ти си създал напълно стройна и завършена теория за обосновка на света и явленията в него. и трябваше да се опитят да ти помогнат практиччески за реализацията на ДГД и тогава с очите си щяха да видят нелинейната, свещенна и велика истинска света троица. амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
19.10.2009 08:23
Най значимата истина до която достига човека е истината, че всичко е от Бога,в Бога и Бог е във всичко.
Най голямата заблуда в плен на която е човека е че Бог е това, което го описват "светите" писания, и не се вижда, че той е една вечна, безначална и безкрайна обективна реалност, несъдаема и неунищожаема от която, като всеобщо начало на Всемира в които живеем произтича всичко, включително и човека, като част от нея с тяло, ум и чувства.
Ти добре си схванал това. Вярвам, че ще се намерят и други, които ще достигнат до тази истина и моите резултати,открития, изобретения, теорири ще донесат необхоздимата полза на човечествотно за да може радикално за реши свойте проблеми, които застрашават бъдещето му и да оцелее на земята и в космоса.
цитирай
3. анонимен - доктора
19.10.2009 09:44
най ме е яд, че невиждат същността на думите и формулите, които ти им даваш, а само спорят и спорят и инертността им пречи да видят истината. примерно след критика ти се осъвършенствуваш, а те още повече те отричат. виж каква е разликата в двата типа съзнание. материите били много дрън-дрън, имало мигновенност на взаимодействието дрън-дрън - отдалечил ли се е някой на 300 000 км. от земята, че да каже при две събития на различни места има или няма мигновенност или има закъснение от 1 секунда. или примерно доколко точно измерват хилядните и милионните части от секундата, че да работят в километри на земната повърхност. какво да им кажем освен успех в разбирането.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3320798
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930