Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2009 07:00 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 419 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:   Кои са двете най значими от моите достижения в сферата на обективното човешко познание? Кратък отговор:    Двете най значими достижения до които достигнах в сферата на обективното познание са: 1.    Общата теория за базовата същност на Вечността, като всеобща база, творец и рушител на всичко във Всемира, като обективен Бог, включително и на човека с тяло , ум и чувства. 2.    Откритието “ Наличие на условие, при които гравитационното поле не е консервативно.   Въпрос:    Кое от тях е по значимо? Кратък отговор:    По значимо е Общата теория за базовата същност на Вечността, която отвори широко вратите до същността и произхода на Всемира и всичко в него. Която дава конкретно и достоверно обективно обяснение на всичко във Всемира,  относно неговия произход и неговата същност, в това число и относно произхода и същността на живота и на човека.    С откритието “Наличие на условия, при които гравитационното поле на е консервативно” преодолях две големи заблуди в човешкото мислене: 1. Че гравитационното поле е консервативно 2. Че директните гравитационни двигатели са вечен двигател с което реших задача, която човечеството се мъчи да реши от най – дълбока древност да реализира двигател на базата на директен достъп до енергията на гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми енергоизточници, което без изясняване същността , на която изградих ОТБСВ и това , което произтича от нея  не бих могъл да направя.                                                  2   Въпрос:    Кое от двете най – значими мои достижения в сферата на обективното човешко познание ще преодолее по лесно на своя труден път заблудите и бариерите и ще достигне до съзнанието на хората за да го оползотворят? Кратък отговор:    Въпреки,че обективната истина относно откритието”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и относно директните гравитационно двигатели за половин век успя да достигне до единични мозъци тя в скоро време ще достигне до много мозъци и ще бъде оползотворена, по простата причина, че тя напълно съвпада с човешките интереси и амбиции.    Въпреки простотата и очевидността на базата на която изградих ОТБСВ истината за нея много, много по трудно ще преодолее заблудите и бариерите по своя път до съзнанието на хора, по простата причина, че не във всички аспекти ще съвпадне с личните интереси и амбиции на хората и особено на обладаните от заблуди и страсти да бъдат нещо повече от другите, като знаещи и можещи, без да осъзнават, че истината могат да спечелят повече от колкото срещу нея.        



Гласувай:
0



1. анонимен - доктора
07.09.2009 12:07
вярно е за съжаление. ще гледат двигателя и ще обясняват неговата работа с торзионните полета или с локални кривини на пространство времето или с някаква друга глупост ха-ха-ха. трудно ще признаят, че няма дейкствие, мисъл дихание ако щеш което да неподлежи на заплащане. такъв филм няма и неможе да има защото имаме закон за съхранение на движението и поговорката господ бави, но незабравя е физически закон изхождащ от преразпределение на сложно движение в свръхсложна среда, а не красива метафора. това ще им е трудно да преглътнат нисшите духом управляващи. някога за да се обожестви един римски император ( императрица, която е първообраза на папеса йоана ) е изтрил от библията текстовете за прераждането и е унищожил физически много хора и факта че в библията е имало текст за прераждането тоест за вечния кръговрат и вечното заплащане е бил забравен за стотици години. трудно политиците еднодневки ще преглътнат факта че всичко което са правили на тази земя ще бъде платено с лихвите, но ще е интересно гърченето им когато истината за апокалипсиса бъде облечена освен с думи и с формули. амин.
цитирай
2. gmihov - За логиката, като реалност
15.09.2009 08:57
Тя преди всичко съществува в природата, обоснована от базовата триединта неделима и съхранима същност на Всемира. Ако я няма във Всемира не може да я има и при човека.
Всяко движение се обуславя от пдшествуващо такова и обуславя следващо такова.
Всяка струстура се обуславя от предшествуващи такива и обуславяа следващи такива..
Всичко във Всемира, като структура и природен закон е продукт на всеобщата базова същност на Всемира, състояща се от: неделимо и съхранимо триединство от: пространство - матнеря - движние.
Няма и не може да има нещо идвън това триединство, което да не е част от нето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321852
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930