Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2009 00:36 - Въпрос с кратък отговор
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 611 Коментари: 5 Гласове:
0



Въпрос:  Защо възможностите на директните гравитационни двигатели са неограничени? Кратък отговор:  Защото най – простият възможен опит със системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса и най простото пресмятане, които никой и по никакъв начин не може да опровергае достоверно доказват това.  Например: 1. С най прост опит, като измерим теглото на една система с гравитационно обоснован променлив обем и маса установяваме, че всяка от тях , на безконечна верига в положение на падане има максимално тегло, а в положение на издигане има минимално такова. 2. Всеки две еднакви системи на безконечна верига осигуряват постоянна работна гравитационна сила равна на разликата между максималното и минималното й тегло. 3. Броя на системите, които могат да бъдат поставени на безконечната верига на директните гравитационни двигатели и нейната дължина са неограничени. Тези две неограничени възможности осигуряват неограничена по големина работна гравитационна сила, съответно и неограничена мощност.   Например:  При разлика между максималното и минималното тегло на всяка система от 1тон , на безконечната верига на директната гравитационна енергийна магистрала има 2000бр. системи.  Постоянната работна гравитационна сила е : F = 9,8.10^6 n, а мощността при скорост на веригата от 10м/с е : W = 98.1O^6 vat. При неограничената възможност безконечната верига да се удължава, съответно и броя на системите неограничено да се увеличава , то и възможностите мощностите да се увеличават са неограничени.    Ако една директна гравитационна енергийна магистрала с дължина един километър има мощност от 1Гвт. то удължаването й до 100клм осигурява мощност от 100Гвт.    Ако в политиката имаше справедливост за каквато всеки политик парадира тези мощности, при наличната кадрова и                                                            2   материална база, каквато има България , без чужда помощ може и сама да ги реализира на собствена си територия.  В ерата на космическите полети реализацията на една така магистрала не представлява трудност за съвременните финансови и технически възможности.    Наличните финансови възможности , техническа и кадрова база не са бариера на пътя на бъдещата директна гравитационна енергетика. Бариерата са:       1.    Заблудата, че гравитационното поле е консервативно. 2.    Заблудата, че директните гравитационни двигатели са вечен двигател. 3.    Липсата на разумна ,научна, икономическа, екологична и политическа прозорливост, при които в продължение  на 50 години не могат разумно и отговорно да се проведат няколко прости опити и направят още по пости изчисления за да се видят тези възможности, гарантиращи едно по добро бъдеще на човечеството  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
01.06.2009 09:17
едно интересно следствие от ОТБСВ е следното, че след време ще може да се създаде гравитационен микроскоп и с него ще видим и кварките и " по-надолу ". за сега това е в сферата на фантастиката, но ще дойде време да го има. както ще има и свръхсветлинни полети, но в нашето пространство, а не в под и над пространствата.амин.
цитирай
2. gmihov - на вниманието на ДОКТОРА
01.06.2009 10:05
Надявам се , че на 04.06. ще бъдем на международната научна конференция на Ст.-Загорските минерални бани и ще имаме възможност да поговорим по въдзможностите, които ОТБСВ ни разкрава на базата на същността на гравитацията и нейният механизъм на силово въздействие.
цитирай
3. анонимен - доктора
01.06.2009 10:37
прочетох една глупост която се тиражира от доста време и това е, че гравитационната сила е слаба сила. наистина не се прави разлика в качеството на движението. докато то не се схване като сила на силите няма да има промяна в тези постановки. гравитацията само изглежда слаба сила ( камуфлира е нашето неразбиране за същността на енергията и движението ), а е толкова просто. гравитацията действа на всяка една материална частица в нашето тяло и ни придава синхронизирано движение с посока надолу. поради тази синхронизираност на движението и енергията която ни придава няма загряване на материалната структура и няма сплескване на долните към горните пластове. примерно светлината действа на част от материалната структура. придава несинхронизирано движение и загрява структурите. ако гравитацията беше право действаш енергиен поток щеше да ни разплеска като питка. освен това въвеждането на гравитацията на ниво елементарни частици където плътностите са от порядъка на "черна дупка" ще ни избави от необходимостта да въвеждаме виртуални частици със измислени качества и спин. гравитацията братя синхронизира нашия свят от дълбините до висините му. успех
цитирай
4. анонимен - доктора
01.06.2009 10:39
ще дойда със сигурност.
цитирай
5. gmihov - На вниманието на доктора
01.06.2009 15:55
За липсата на сплескване от гравитацята и температурата на телата ще трябва да си поговорм повече на базата на механизма на гравитационото силово въздействие, както и за удължаване и скъсяване на телата от гравитационното силово въздействие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322927
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930