Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2009 07:25 - Народа не го иска.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 396 Коментари: 2 Гласове:
0



 

Народа не го иска.   Той е лъжец, измамник Той е мошеник, престъпник. Къде има аванта там е. В лицемерието спец е. Народа не го иска. Той за депутат се натиска, че във властта без срам има келепир голям. Няма много да се учудя, ако, като депутат го видя и вместо в затвора да е с имунитет в парламента да е, закони да обсъжда , създава той народа да управлява, без да го е грижа за народа, да бъде всичко в негова изгода, защо не за депутатски стаж - година да има и пенсия голяма до амина.    


Тагове:   стихове,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - доктора
11.04.2009 06:26
сега четох една стара разработка на стивън хокинг. интересна работа. според неговите и на братята физици схващания при свиването на достатъчно масивен обект отвът хоризонтът на събитията имаме материална среда с безкрайна плътност. да ама не. където има " строителни работи " т.е. където имаме структурни форми на материята т.е. навсякъде ( навсякъде имаме вплетени в едно пространство, материя и движение ) няма и неможе да има такова животно като безкрайна плътност. безкрайна плътност може да има само в еквивалентът на материята от самата троица т.е. в еквивалентът на математическата точка, еквивалентът на пълното място, еквивалентът на 1. дори в " окончателната черна дупка на вселената " тъй като тя също е структурна форма на материята движението в нея ще започне да изнася маса под формата на гравитация, а е възможно и под други форми на енергийно излъчване ( под или над нива на гравитацията ) и ще я разсейва в пространството, в безкрая и вечността на троицата ще създава нови вселени чрез механизма на сблъсък. ще има един безкраен процес на уплътняване и разреждане. жена ми обича да чете вестник уикенд. интересно вестниче. в последния брой хврърлих едно око. в него имше статийка за слава севрюкова ( тя наистина е една от виждащите ) според нейния модел на вселената същата не е безкрайна, а отвъд нея имаме празно и мъртво място, а вселената била с елепсовидна форма. да ама не. това за елепсовидната форма непротиворечи на същността на бога=троица, но такова нещо като абсолютно празно място няма и неможе да има. състояние на безкрайно разреждане има само в самата троица и то е еквивалентът на същността на пространството, еквивалентът на математическата 0, еквивалентът на истинската дупка, еквивалентът на истинското празно място. това че има места във вечноста близки до модела на пространството незначи, че са самото пространство. те са структури от бога и съдържат в себе си и трите елемента свързани в едно пространство, материя и движение. където има бог=троица няма и неможе да има мъртво място, защото имаме активната страна на вечноста -движението=светия дух. отвът пространствата бедни на движение ще има други вселени богати на такова и така до безкрай във троицата. хората имаме само един истински път да обединим двата модела на науката и на вижащите(религиозния) в единен научен модел и тогава няма да се изгубим като вид във вечността. много велики са били древните българи виждащи и невиждащи. тепърва техните построения ще стават ясни. тепърва самото тяхно разбиране за вечността ако щеш изразено чрез само един знак IYI ( средния елемент е винаги най голям ) ще ни става ясно и то чрез една сравнително нова теория ( тя е вече на около 50 години) теорията за базовата същност на вечноста. за моя и за наша радост създадена от българин. братя мои ние воистина сме велики. амин.
цитирай
2. gmihov - за докгора
11.04.2009 08:50
Ти си първият, които обективно навлиза в същността на моите теории и обективмни резултати. Мисля,че за това помогнаха нашите конкретни срещи и разговори. За да навлезеш още по добре и по достоверно в това, което достигнах сам и с моите съавтори от които с общия доклад с които участвувахме в последната научна конферениция с теб, ти вече си един от тях, са необходими повече лични срещи между нас, за да може в твоите изложения да има повече конкретика и яснота . Надявям се скоро да се срещнем и да поговорим по подробно , като се уточним и за някои съвместни конкретни действия за вбъдеще.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3323194
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930