Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2008 22:21 - УСЛОВИЯ ЗА .....................
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 518 Коментари: 0 Гласове:
0



УСЛОВИЯ ЗА СЪВМЕСТНА ПО ЕТАПНА  РЕАЛИЗАЦИЯ НА ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА С УЧАСТИЕТО НА ИНВЕСТИТОРИ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА БАЗАТА НА СИСТЕМИ С ГРАВИТАЦИОННО ОБОСНОВАН ПРОМЕНЛИВ ОБЕМ И МАСА.

 

1.     Предварителен договор за поетапно изграждане на научно –производствен център – АД , с начален капитал от един до 10 милион евро на базата на предварителна оценка на откритията  ,изобретенията и конкретните технически решения с които авторите гарантират положителни резултати, която да им осигури 65%  собственост  от капитала  на  научно производствения център – АД, като гаранция научно – производственият център да може да изпълни своето предназначение.

2.      Авторите да запазят авторските си права върху откритията, изобретенията и техническите решения, които ще  предложат да се реализират, като техническа продукция ,до които те са достигнали и на базата на които ще започне изграждането на Центъра.

3.     Паралелно с по етапното изграждане на Центъра да започне и изграждане и на съответен музей за директната гравитационна енергетика, като база за обучение на кадри и запознаване с достиженията.

4.     Още с първите етапи да се пристъпи към организирането и реализирането на индивидуално и масово  производство на апаратура за онагледяване и практическо обучение по директна гравитационна енергетика, както днес има обучение по атомна енергетика, като изобретената до сага такава от авторите се приеме, като интелектуална собственост на авторите.

     5.  Поетапното изграждане на Центъра да се  реализира при следните етапи:

ПЪРВИ ЕТАП

   Изработка , по конкретни изчисления , схеми и предложения на авторите на необходимите варианти на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса ,със съответните необходими бройки, като и необходимите за целта опитни установки  с които нагледно , в условията на реални опити, възможни за многократно повтаряне следните резултати:

 

1.     Наличие на неопределен брой обеми, тегла и гравитационни потенциали , при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса във зависимост от положението им спрямо направлението на гравитационната сила.

2.     Преобръщане на различни варианти на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса под влияние само на собственото

 

                                                          2

им/ положително или отрицателно / тегло с промяна на теглото им от определен максимум до определен минимум и обратно.

3.     Наличие на изчерпаема и неизчерпаема работна гравитационна  сила по голяма от наличното триене, при вериги със системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса.

4.     Възстановяване на изразходван и по голям от него гравитационен потенциал.

 

ВТОРИ ЕТАП

  Анализ на получените резултати с оглед организирането и реализирането на производство на  съответни опитни установки за онагледяване на експерименталните резултати, които гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика . Полагане начало на такова индивидуално и масово производство.

 

ТРЕТИ ЕТАП

   Изработване и изпитания на опитни образци на  директни гравитационни двигатели и опитни установки  на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса  и онагледяване на тяхната непрекъсната работа ,на базата на неизчерпаеми гравитационни потенциали. Анализ на получените резултати с оглед тяхното при годяване и усъвършенстване за използуването им за различни цели. Организиране и реализиране на индивидуално и масово производство на директни гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса.

 

ЧЕТВЪРТИ ЕТАП

  Изработване на опитни образци на малки директни гравитационни електроцентрали. Изпитания на същите  и анализ на получените резултати с оглед изработването на образци с малки и големи мощности годни за производство на електрическа енергия и масово производство.

 

ПЕТИ ЕТАП

 

  Реализация на необходимата научно – експериментална дейност с оглед изготвянето и реализирането на ДГЕЦ -ли с енергийни мощности съизмерими с мощностите на съвременните АЕЦ, ако анализите покажат, че това ще е икономически изгодно.

 

 

 

                                                            3

 

ШЕСТИ ЕТАП

 

Разгръщане на широка научно експериментална  дейност с оглед реализацията на проекти на базата на бъдещата директна гравитационна

енергетика за радикално решение на проблеми във връзка с: замърсяването на природната среда, демографския бум, икономиката, изграждането на изкуствени екологични системи за труд и бит на значими човешки общности на земята и други небесни тела и др.

 

СЕДМИ ЕТАП

 

Задълбочена научно експериментална дейност за изграждане на индиректни и директни гравитационни магистрали за производство на енергия, както днес има такива за пренос на петрол и природен газ.

 

0СМИ ЕТАП

 На базата на директната гравитационна енергетика разработване на проекти за радикално решение на проблемите на селищния и между селищния транспорт обосновани от непрекъснато растящия брой на моторните превозни средства / индивидуални и обществени/.

 

З а б е л е ж к а

  Както атомната енергетика не стана веднага с откритието на Бекерел и резултатите от изследванията на Мария и Пиер Кюри, така и бъдещата директна гравитационна енергетика няма да стане с това до което аз и моите съавтори достигнахме. И за нея, както при реализацията на атомната енергетика е необходима още значителна по обем научно – експериментална дейност.

 Колкото по бързо отпаднат заблудите по отношение на гравитацията, като тази, че е продукт на изкривено пространство, толкова по скоро ще се реализира тази необходима за реализацията на бъдещата директна гравитационна енергетика научно експериментална дейност. Толкова в по близко бъдеще директната гравитационна енергетика ще бъде реалност.

 



Тагове:   условия,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321753
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930