Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2008 20:50 - П Р Е Д Л О Ж Е Н И Я
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 518 Коментари: 2 Гласове:
0



                           П Р Е Д Л О Ж Е Н И Я

 

-         Мнозина ще прочетат. Малко истината в прочетеното ще прозрат. Още  по малко истината ще подкрепят. Но това е човека – конечна бримка от Вечността с желание и мечта от конечност да бъде вечност с его и от Бога по голямо.

 

1. Предлагам  българските политици , управляващи и опозиция над собственото си его, над собствената си непогрешимост да се извият. Политическа прозорливост да проявят и за следващите  5 /пет/ години да заделят 100милиона евро за:

 

-         Изграждане на територията на България на Научно – производствен център – АД  за директно използуване на гравитационната енергия.

-         Внедряване и производство на техника за директен достъп до неизчерпаемата енергия на гравитационните полета на земята и други небесни тела в сравнение с която енергията съдържаща се в въглищата, петрола, природния газ, ядреното гориво и др. е капка в безбрежен океан.

-         Реализация на икономически изгодна и безопасна  директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за добив на полезна енергия, на базата на гравитационното поле на земята и други небесни тела.

-         Разработка на програми за реализация на изкуствени екосистеми за труд и бит на значими човешки общности на земята, луната и други небесни тела.

 

2.Предлагам за следващите 5 /пет/ години ЕС да задели 1/ един / милиард евро  за:

 

-         Изграждане на Европейски научно – производствен център – АД  с участието на включените в него държави, като акционери за директно използуване на  гравитационната енергия.

-         Разработване и реализация на програми , на  базата на директно използуване на гравитационната енергия за радикално решение на назрелите проблеми във връзка с: демографията в света, икономиката, екологията , климатичните промени, овладяването на пустините , полюсите, океаните,  заселването на други небесни тела и др.

 




Гласувай:
0



1. анонимен - Mnogo e nejasno
15.07.2008 11:52
I koi shte povjarva na tova i shte investira za neshto tolkova nejasno. Ta nali vsichko e "oko da vidi i raka da pipne" i oshte dulgo shte vashi tozi prinzip.
цитирай
2. gmihov - В отговор на коментара
15.07.2008 21:53
Няма нищо не ясно. Знанията необходими за реализацията на бъдещета директна гравитационна енергетика ги има всеки технически специалист, всеки студент и ученик с познанията си от горните класове на училището.
Но просто, както индиянците не са знаели , как да използуват златото, учени и лаици не знаят, как да използуват собствените си знания за реализация на директна гравитационна енергетика, чието познания в много случай са в значителено по голям обем от моите познанияпознания.
За използуването на собствените им знания пречи и заблудата, че гравитационното поле е консервативно, както е пречила заблудата, че земята е неподвижна за да се разбере, че се движи в пространството.
Поради наличните заблуди по отношение на гравитацията ще мине още доста време дакато се разбере, че и техническите съоражения за директното използуване на гравитационната енергия са така прости и понятни, както водното колело с което по индиректен път използуваме енергията на реактивното гравитационно излъчване от земята, формиращо гравитационното й поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.
Поради доста натрупани заблуди по отношение на гравитацията ,с многобройниет теории за нея ,по трудно ще се разбере обективната същност на гравитацията и механизма на силовото й въздействие върху телата. Но, след реализирането на първите опитни установки и директни гравитационни двигатели и това ще се разбере.
Ще се разбере простият принцип на "Щангиста" и ще се проумее , че мощността на гравитационните полета на небесните тела клони към безкрайно големи стойности, което обуславя големите и безопасни енергийни мощности ,при бъдещата директна гравитационна енергетика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322389
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930