Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2008 07:13 - ЗА СЛОВОТО БОЖИЕ И ЧОВЕШКОТО В....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 395 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА СЛОВОТО БОЖИЕ И ЧОВЕШКО В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА – БОГ/ПРИРОДАТА, ВСЕМИРА/

 

   За теорията за базовата същност на Вечността - Бог, която създадох за да дам възможното най – фундаментално теоретично обяснение на резултатите, откритията и изобретенията до които достигнах сам и с моите съавтори , които обуславят и гарантират директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия на земята и другите небесни тела на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им полета , като естествени и неизчерпаеми източници на енергия  СЛОВОТО БОЖИ е обективната същност на Всемира, в това число и на земята от която и в която сме и която е в нас, като вечност и нейна преходна форма на съществуване.

   Човешкото слово е нищожна част от божето слово и не отразява и не може да отрази напълно, точно и достоверно реалностите , които обуславя божието слово, като същност от същността на самия Бог / природата/

   В божието слово няма грешки и заблуди. Грешки и заблуди има в човешкото слово, което ,колкото и пълно и точно да е не отразява пълно, точно и достоверно цялата обективна истина за реалностите сред които живеем, включително и някои от тях, които съпътствуват човека  хилядолетие и се приемат от него, като напълно ясни и очевидни,  като заблудата, че земята е неподвижна , като заблудата, че атома е неделим , като заблудата, че тежките тела падат винаги по бързо от леките и пр. в миналото  и днес,  като заблудата, че гравитационното поле е консервативно, заблудата, че  директните гравитационни двигатели са вечен двигател, заблудата, че гравитацията е продукт на изкривявания на пространството , заблудата, математически погрешно, в разрез с обективната истина обоснована, че масата зависи от скоростта  и пр.

  Човек, на базата на собственото си слово достига , както до истини, такива, каквито същността на Бога от когото сме, съгласно вярващите и от същността на природата съгласно атеистите от която сме ги обуславят, но изпада и в заблуди и приема реалностите такива, каквито те не са. Колкото и да е надарен човек , при четенето на реалното, божието слово , отразено не в книгите, продукт на човека, а в реалностите, които ни заобикалят също редом с истините до които достига изпада и в заблуди.

   Всичко ,което човек изучава в своето обективно познание , във всички негови направления  е част от същността на Вечността – Бог, съгласно деистите или от същността на Вечността – Природа , съгласно атеистите.

   Независимо как  ще я наречем тази Вечна същност от която произтичаме и от която сме част от нея в съответствие с нейното непогрешимо слово никой и по никакъв начин не може:

1.     Да направи откритие в разрез с нея, заблуда да.

 

                                                    2

 

2.     Да направи изобретение, което тя  и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони не разрешават.

3.     Да създаде напълно достоверна теория в разрез със същността й и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони от които на първо място и във всичко стои закона за нейното съхранение.

   На базата на казаното до тука и на базата на резултатните, откритията и изобретенията до които достигнах в периода 1960 -2008г. сам и с моите съавтори ще спомена нещо, което словото божие разрешава, а човешкото слово все още не допуща и упорито му се противопоставя.

1. В обективната действителност няма и не може да има консервативна материя, консервативно движение, консервативна енергия, консервативен импулс, консервативно ускорение, консервативна сила. На тази база няма и не може да има консервативно енергийно гравитационно поле.

  Наличието на консервативно гравитационно поле в човешкото слово е заблуда.

2. В обективната действителност , в реалното божие слово има вечно движение , в резултат на което всичко се движи спрямо всеобщото пространство ,  но няма и не може да има вечен двигател . Квалифицирането в човешкото слово на директните гравитационни двигатели до които достигнах, като вечен двигател  е човешка заблуда.

3. В обективната действителност, в реалната, безпогрешно написана  божа книга има както центростремително гравитационно обосновано движение има и центробежно такова, открито и формулирано, като природен закон от Архимед.  Заблуда е все още в човешкото слово / познание/ ,че вериги и ленти , на базата на каквито се ще се реализират бъдещите директни гравитационни двигатели и директни гравитационни енергийни магистрали  не ще могат под влияние само на гравитацията да се придвижат от долу нагоре,  както, водата се движи от гравитацията от  горе на надолу .

   Нужно е да четем не само това, което хората са написали през вековете и хилядолетията, но и да четем и това, което Бог/ природата/ е написала безпогрешно и написаното от човека да го сравняваме с написаното от Бога / от природата/ с реалностите произтичащи от неговата същност.  Така все повече и повече ще преодоляваме заблудите в написаните от човека слова в религия и наука и реално все повече и повече ще се доближаваме с нашите познания и слово до същността на Бога/ на природата/ .

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3322433
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930