Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2008 11:47 - НЯКОЛКО ПРОСТИ ЕКСПЕРИМЕНТА С...............
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1017 Коментари: 2 Гласове:
0



 

НЯКОЛКО ПРОСТИ ЕКСПЕРИМЕНТА С ОЧЕВИДНИ И ПОНЯТНИ РЕЗУЛТАТИ С КОИТО РЕШИХ ПРОБЛЕМ, КОЙТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ Е РЕШИЛО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ХИЛЯДОЛЕТИЯ, КОИТО МАГАТ ДА СЕ ПОВТОРЯТ МНОГОКРАТНО.

 

ЕКСПЕРИМЕНТ 1:

   Състои се в измерване на обемите и теглата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса във зависимост от положението им спрямо направлението на гравитационните сили.

РЕЗУЛТАТ:

  Различни обеми, маси, тегла, гравитационни потенциали във зависимост от положението на системите спрямо направлението на гравитационните сили.

ЕКСПЕРИМЕНТ 2:

  Състои се в преобръщане на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса под влияние само на собственото им тегло с измерване на обемите и теглата им преди и след преобръщането.

РЕЗУЛТАТ:

  Промяна в обемите, масите, теглата и гравитационните потенциали на системите от определен максимум до определен минимум и обратно.

ЕКСПЕРИМЕНТ 3:

   Състои се в противопоставяне на теглата, съответно на гравитационните им потенциали на еднакви системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса.

РЕЗУЛТАТ:

  В условията на конкретен реален опит,  в съответствие с закона за съхранение на енергията, с изразходването на определен гравитационен потенциал се преодолява по малък такъв и се възстановява  по голям от изразходвания.

ЕКСПЕРИМЕНТ 4:

 Състои се в измерване на обемите и теглата на система с гравитационно обоснован променлив обем , при движението и по затворен път в гравитационното поле.

РЕЗУЛТАТИ:

1.     Промяна на положението на системата спрямо направлението на гравитационната сила.

2.     Различни обеми, при падане и издигане на системата , при движението й по затворения път.

3.     Различни маси на системата ,при падане и издигане.

4.     Различни тегла на системата при падане и издигане.

5.     Различни гравитационни потенциали на системата ,при падане и издигане.

 

 

                                                 2

 

6.     Сумарна гравитационна енергия  по затворен път в гравитационното поле различна от нула.

ЕКСПЕРИМЕНТ 5:

  Провежда се с две и повече еднакви системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса на безконечна верига, при които разликата в теглата им, при падане и издигане е по голяма от наличното триене и съпротивления.

РЕЗУЛТАТ:

  Непрекъснато работещ директен гравитационен двигател , на базата на неизчерпаем във времето гравитационен потенциал, обоснован, като сумарен такъв от разликата в гравитационните потенциали на всяка една от системите на безконечната верига, при падане и издигане.

 

  С тези експерименти и резултати и конкретно с резултата от последния експеримент в 1960 год. аз реших проблема ,към който човечеството от хилядолетие се стреми и не е решило.

 Това към което човечеството се е стремило от най дълбока древност и до сега е последният резултат от петия експеримент, който учените, в заблуда,  векове наред считат за вечен двигател, какъвто не е , както векове наред, в заблуда се е считало, че земята е неподвижна.

  Тази заблуда у учените и лаиците, която Решението на Френската академия на науките от 1775г. е вкоренило дълбока в съзнанието  на учени и лаици пречи в продължение на 48 години , от 1960г. до сега нито една научна институция , нито един сериозен учен да е повторил тези опити и да е проверил и видял посочените резултати.

   За щастие, колкото и трудно да си пробиват път новите открития и изобретение в съзнанието на хората, светът не е устроен по волята и представата на папи, кардинали, учени , лаици и пр. а по волята на Бога и идва време когато хората разбират това. Както въпреки волята и вижданията на папи и кардинали, разбраха, че земята  е подвижна, така ,въпреки волята и вижданията на учените и лаиците днес ,след време  ще разберат, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели на са вечен двигател и тогава те ще имат своята безопасна директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за добив на енергия на земята и други небесни тела, която, при демографският ръст на човечеството и разселването му в космоса ще им е жизнено необходима.

  

 

 

 




Гласувай:
0



1. physnews - итнересно,
05.05.2008 21:47
а можеш ли да предстваиш матеирала по-научно и с матеамтчина или поне идйена аргуметнация?

и какъв е този събор на френската академяи през 1775?
цитирай
2. gmihov - НЯКОЛКО ПРОСТИ ЕКСПЕРИМЕНТА С...............
06.05.2008 10:51
Мога , след предварителна договореност .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3321050
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930