Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2008 08:26 - П Р Е Д Л О Ж Е Н И Е
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 595 Коментари: 0 Гласове:
0



до техническите научни институти и университети в България  и до държавните и частни инвеститори , които ще спечелят от неговото реализиране.

На базата на резултатите, откритията, изобретенията и теориите, които създадох за тяхното обективно теоретичто обяснение , в периода 1960 -2008г., които обуславят и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия , на техническите научи институти и университети в България  за втори път 
                                             П р е д л а г а м:
съвместно с моят авторски колектив разработка на конкретни теми включващи следното:
1. На базата на предварителни обективни и достоверни изчисления и разумни конкретни технически решения изработване на опитни установки , някой от които с характеристика на изобретения.
2.  Провеждане с тези установки конкретни експерименти за получаване на конкретни реални резултанти.
3. Аналиез на получените резултати на базата на които ще може да се даде  конкретен отговор на  въпрос, значим за обективното познание и неограничените възможности за добив на енергия от гравитационното поле на земята и други нелесни тела, като естествени и неизчерпаеми източницзи на енеригя. 
    Темите, които предлагам и които след предварително съвместно обсъждане  могат  да бъдът допълнени , конкретизипани и приети за изпълнение трябва обективно, конкретно и достоверно да дадат точен и ясен отговор на следните въпроси:
 1. С ТУ гр. Русе отговор на следния въпрос:
 Може ли на базата на гравитационното излъчване от земята, формиращо гранвитационното й поле , като естествен и неизчерпаем източник на енергия , чрез водите на р- Дунав , в сектора Видин - Силистра , без са се пречи на корабоплаването  да се реализират икономически изгодни и безопасни енергийни мощности от порядйкяа на 10/ десет/ и повече Гвт., каквото показват нашите предварителни изчисления?
2.С ГУ гр. Габрово отговор на следния ръпрос:
  Може ли с енергийни магистрали , на базата на гравитационното поле на земята , като естествен и неизчерпаем източник на енергия , разположени  от язовира на р.Тунджа , при с. Копринка до билото на Стара планина да се реализират икономически изгодни и безопасни енергийни мощности повече от колкото сега има България?
3. С ГУ гр.Варна  отговор на следния въпрос:
  Може ли на базата на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия на повърхността на молето , като се използуват системи с гравитационно обоснован променлив обем да се реализират директни гравитационни електроцентрали с неограничени възможности за добив на енергия?
4. С Института по корабна хидродинамика  гр. Варна  отговор на следния въпрос/
   Може ли в реални условия с директни гравитационни безконечно лентови хидростатични двигатели да се достигне до големи дълбочини в морето с оглед на малки площи да се реализират големи мощности?
5. С ТУ София отговор на следния въпрос:
  Мое ли директна гравитационна магистрала , успоредно  ва аутобана София - Бургас , на базата на гравитационното поле на земята, като естествен и незчерпаем източник на енергия да се реализират, технически възможни и икономически изгодни и безопасни  енергийни мощности помече от колкото днес има Еврапа заедно с Русия?
6. С филиала на ТУ София н гр. Пловдив  отговор на въпроса:
  Може и достатъчни ли ще са водите на р. Марица за реализация на директна гравитационна енергийна магистрала , без язоавири между Пловдив и Димитровград с мощкност по голяма от мощностите в Марица -изток?
7. С катедрата по физика и математика , при Тракийския унеимерситет Ст.-Загора и Съюза на физиците Ст.-Загора отговор на въпроса:
   Защо гравитационното поле не е конселвативмно и като естествен  енергоизточнк  ни оситуряава неограничени възможности за икономически изгоден и бецзопасен добин на енергия ?
8. С производителите на природен газ отговор на следния въпрос:
  Може ли чрез двобива на природния газ да се реализира икономически изгаодно и безопасно използуване на гравитационната енергия и това да повиши ползата от природния газ?
9. С Физическия факултет при СУ София  отговор на въпраса:
  Могат ли теориите:
.За безкрайност на енергията във времено., изградена на базата на съхранението на движението и неговата относителност.
- общата теория за енергиайните потоци/ полета/, изградена също на базата на съхранението на движението и неговата относителност 
- Теорията за базовата същност /геном/ на Вечността , изградена на базатна на неделимото и съхранимо триединство от: пространство  - материяа - движение  
  да бъдат обективна теоретична база на бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за добим на енергияа на земята и други небесни тела?
    З а б е л е ж к а:
 Във всички посочени институции са на лице необходимите специалисти с необходимите познания за разработка на съответните теми за додтоверен отгтовор на поставените въпроси.
   Това, без което не може да се  отгтовори  на поставените въпроси са парите , необходими за изработване на съответната апаратура и заплащане на труда на специалистите. 
   Всичсо останало е на лице. На лице е гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергея. На лице са познанията за необхждимшти пршроднш зокжнш , които обуславят и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика. На лице са и резултатите  от които може да се издходи  за да се даде верни и точни отговори на зададените въпраси.
  На лице са и първитне "лястовици" , които вече разбират, че това, коаето предлагам не е фокс идея.
  На лице са и заблудите, че гравитационното поле е консервативно, а предложените директни гравитационни двигтели са опити да се създаде вечен двигател за преодоляването на които е неолбходимо още време , труд и нагледни доказаталства , понятни за специалисти и лаици, каквито , при разработката на темите ще могат да се дадат в достатъчмно количество.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319211
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930