Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2009 08:47 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 463 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОНГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА /НА ВСЕМИРА,НА КОСМОСА,НА БОГА И ПР./

                           / П р о д ъ л ж е н и е/

 

Въпрос 147:

  Защо с изключение на закона за съхранението на неделимото триединство от: пространство – материя – движение и произтичащите от него закони за съхранение другите обективни физични закони до които е стигнало човечеството нямат, не обща, а абсолютна конкретна достоверност?

Кратък отговор:

1.     На базата на съхранението на движението всички конкретни реалности, които ги обуславят съдържат в себе си движението

2.     На базата на съхранението на движението всички конкретни реалности  във всемира са взаимно обвързани.

3.     На базата на относителността на движението в нито една математическа формула не могат да бъдат включени всички реалности, които обуславят дадена конкретна реалност.

4.     На базата на движението, което изгражда и разгражда структурите на материята няма и не може да има структура на материята чиято същност, като количество да е константна величина.

 

 

Въпрос 148:

  Защо възможните мощности на директните гравитационни двигатели клонят към безкрайно големи стойности?

Кратък отговор:

   Защото опита и конкретните изчисление на базата законите за гравитационната сила  и работата, която може да извърши гравитационното поле за единица време показват това.

 

Въпрос 149:

  От какво зависи мощността на директните гравитационни двигатели?

Кратък отговор:

  От това от което зависи мощността на всеки двигател. От големината на  работна сила и от скоростта.

 

Въпрос 150:

  От какво зависи големината на работната гравитационна сила, при директните гравитационни двигатели?

Кратък отговор:

 

 

                                                          73

 

1.     От плътността на гравитационното поле, което се използува , като естествен енергоизточник за работа на съответния двигател, при съответните конкретни условия на която е правопропорционална

2.     От съответните маси на съответните детайли на двигателите , като постоянни и като променливи величини на която е правопропорционална.

3.     От конкретната скорост на движение на съответните детайли на двигателите на която е обратно пропорционална, на която мощността е правопропорционална.

 

Въпрос 151:

  Какви мощности може да ни осигури  въже със съответно напречно сечение и съответна плътност при директните енергийни гравитационни сонди във водите на водните басейни!

Кратък отговор:

  Теоретично безкрайно големи.

  На практика по големи и от най мощните съвременни АЕЦ-ли.

 

Въпрос 152:

Коя е базата която обуславя по големите енергийни мощности при бъдещите директни гравитационни електроцентрали от тия , при атомните такива?

Кратък отговор:

  Несравнимо много по големите количества работа, която теоретично и конкретно може и извършва гравитационното излъчване от колкото радиоактивното такова.

З а б е л е ж к а : Това, без да отчитат съответните реалности и без да извършват необходимите изчисления много от специалистите и лаиците квалифицират като глупости , които пиша и ме обявяват за глупак, но ще дойде време ще започнат по добре да се вглеждат в реалностите, по добре да вникват в тяхната същност и да започнат да правят необходимите опити и изчисления и ще видят, че понякога и “глупостите” се оказват истини.

 

 

 

 

 



Тагове:   Обективната,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317915
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930