Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2016 00:22 - ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ РЕЗУЛТАТИ, КОИТО ГАРАНТРАТ И НАГЛЕДНО ПОКАЗВАТ КАК МОГАТ ДА СЕ ГАРАНТРАТ РАБОТЕЩИ НЕППЕКЪСНАТО ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 3609 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 10.06.2016 00:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много са началните пололожиелни експерименти с които може да се реализира директен гравитационен ,непрекъснато работещ двигател, на базата на гравитационият вятър/гравитационвното излъчване от телата/ както ,вятърните двигатели, работят във вятъра ,без прекъсване, докато го има вятъра.
Мноно са и програмите ,които магат да се направят със 100% гаранция на работещи  в гравитационното поле директни гравитационни двигатели.
Ще посоча една кратка програма , която на 100% ни гарантра работещи варианти на директни гравитационни двигатели, които не са вечен двигател и не могат да бъдат , при наличието на реалностите, които водят до разруха на всеки  двгател, в т.ч. и при директните гравтационни двигатели, ако не се подържат текущо с подмяна на износените им части.. 
  Опитни резултати, които теоретично и и нагледно -експериментално  ни показват, че Директните гравтационни двигатели са възможни :
1. Резултат , който ни го обулавя и гарантира законът на Бойл -Мариот  за зависимостта на обемите на газовете от външното налягане върху тях. За тази цел може да ползуваме рзличн варанти на системи, еднокамерни, двукамерни, трикамерни системи, без лостови системи, варианти с лостови системи, при движение по затвморен път в гравитационното поле на земята, при ксяко ,при тези системи имаме слепота, видимо и измеримо:
а. По голямо външно налягане, при падане на системите на безконечния затворен път върху въздуха , който го има в тези системи ,при което имаме следнят видим и измерим обем, по малък от обема на системата , при издигане.
б. По голямо тегло, при падане от тело ,при издигане , видимо и измеримо.
в  С по голям гравтационен потенциал преодоляване на по малък граавитационен потетциал и възстановяване на по голям гравитационен потенциал с печалба на полезна енергя от гравтационното поле.с виими и имерими резултати.
2. Видими и измерими резултати, които ни показва законът на Архимед Всяко тяло потопено ввъв вода губи от теглото си толкова, колкото е теглото на изместената от него вода.
а..При падането на системата , при движение по затворен път в гравитационното поле има по голямо гравитационно налягане върху въздуха , във системата , по малъ обом от колкото, при издигане. Резултата е видим и имерим. Този резултат осигрява не само постоянна работна сила с помоща на законна на Архимед, но и подържа неизчерпаемо разликата в теглата на системите на безконечната верига на директнте гравитационни двигатели.
С тези резултати могат да се покажат негледно и измеримо следните резултати"
1. Различни тегла сили, при падане и идвигане, при движение на системите по затворен път с печалба на полезна енергия.
2. Възстанавяване на гравитационен потенциал по голям от изразходвания. с пречалба на еергия от гравитационното поле на земята.
3.. Сумарна гравитационна енергия по затворен път различна от нула., по голяма от нула.
4 Непрекъснато работещ във времето директен гравитационен двигател, на базата на вечното и неизчерпаеми гравитационно енергийно поле на земята.
5. Непрекъсната работа на двигателя, при определено положение на двигателя спрямо гравитационното поле.
6. Спиране работата на двигателя ,при промяна на положението на двигателя спрямо гравитаационното поле на земята.
7. Гравитационна верига с ратящи гравитационни потенциали, която може да мине през балкана с неораничени възможности за производство на полезна енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела. -луната и др.
8. дрлуги.





Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. gmihov - Ще дойде време!
12.06.2016 00:17
Днес , когато хората са в слепота, глухота и заблуда по отношение на консерватизма на гравитационното поле на земята и други небесни тела, както в миналото хората са биле по отношение зааблудата, че земята е неподвижна и център н всемира, трудно може а се намери учен и лаик, ктйто да прогледне и види ,че гравитационното поле е не е консервативно. Но! Както ,в миналото хората са разбрали ,че земята не е неподвижна , а се движи нвепрексъснато в простраството, така , след време хората ще разберат , че гравитационното поле на на земята не е консервативно и ще имат реализирана своята най- голяма човешка мечта, НЕПРЕКЪСНАТ ДИРЕКТЕН ДОБИВ НА ЕНЕРГИЯ ОТ ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НА ЗЕМЯТА, което в 1960 гтодина, установих, открих и доказах теоретичино и експерименталтно, както директно непрекъснато се добива енергия от вятъра с вятърните двигатели. Конкретни знания хората за тази енергетика са имали още от от времето на Архимед, с откриването от него зависимостта на теглото на телата във вода от количествето на изместената от тях вода.
Различните количества вода,която изместват системите с гравитационно обоснован пломенлив обем и маса, при движението им по затворен път в гравитационното поле обуснлавя разликсата в техните тегла, при падане и издигане, при движението им по затворен път в гравитационното поле на земята. Разликата в теглата на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, при падане и издигане, от своя страна обуславя обуславя неизчерпаемата работна гравитационна сила, която ни осигурява неизчерпаем добив на енергия от гравитационото поле на земята.
Гледаме с очите си, но истината виждаме с мозъка си. Докато хората /учени и лаици/ не видят с мозъка си истината за откритията, изобретенията и техническите решения относно директните гравитационни двигатели , няма да могът да видят тази обективна истина с фундаментално значение- по значимо от деленето на атома с което се достигна до гравитационната енергетика, на базата на разпада и синтеза на атома.
цитирай
2. doctora - доктора
12.06.2016 02:55
Странното е, че никой не задава въпроса ... елементарния въпрос защо архимедовата сила е всъщност индиректна гравитационна сила ? Само по себе си това твърдение на Учителя е обективна истина не открита от никой преди него и това твърдение е гигантско откритие не по - малко велико от достиженията на Архимед, Галилей, Коперник и Нютон. Давал ви е той назад в блога обяснения защо това е так ... и аз съм ви давал, но дори и по този въпрос няма свестни въпроси и дискусия. Защо ? Сигурен съм, че блога се чете от физици поне от дъжд на вятър, защо няма конкретни въпроси. Аз знам отговора ... времето на 666 раса настъпва, но не е дошло и нейни са тези въпроси и нейно е това битие, но има много умни хора ... защо те мълчат ? Все пак 666 раса не е едномоментно явление. Та Иисус и Мохамед и Буда и Асънамъ са от нея ... Трябва да има единици от хора на които е любопитно. Защо не задавате въпроси ? Времето на Учителя изтича, а с него и нашето време и времето ни на задаване на въпроси на които да получим отговор от първоизточника. Много сме горди да си мръднем гласовия отговор за формиране на въпросителна информация към 100 годишен човек, който е обречен до смъртта си да се опитва неистово да ви научи на ум и разум и светлина да ви даде ... истинската светлина на безкрая ... гравитационната светлина на Вечността, носеща истинската и неизкривима информация за него ... единственото нещо което се движи по права линия е гравитационния енергиен поток и ни ядрен взрив, ни черна дупка го криви ... навсякъде и от всякъде внася и изнася информация ... истинскат " клюкарка " на Господабога, не позволяваща нищо скрито да остане ... Ще започнете да задавате въпроси когато ви истинат мозъците. След дъжд качулка, На Върба в петък и т.н. и т.н. Амин.
цитирай
3. gmihov - Ще мине време и хората ща разберат!
18.06.2016 23:31
Ще мине време и хората ще разберат,че гравитационното поле не е консервативно. Ще мине време и хората ще проумеят и разберат, че няма и не може да има консервативни гравитационни полета. "Приета и от най- значимите учени "истина",че гравитационното лполе е" консервативно" е заблуда човешка, като неделимостта на атома.
Днес, в ерата на атомната енергетика, няма човек, който да вярва ,че атома е неделим. Но! Има и още дълго, при заблудата човешка ще има хора които да вярват и котстоявят и за глубаци хората, които вярвят да обявяват за глупави и луди, ако вечса видели и проумели истнината, че прпиродата няма и не може да има консервативно гравитационно поле, както са видели и проумели, че няма и не може да има консервативни гравитационни полета, консервативни гравитационни движениея, консеррвативна гравитационна сила, която за миг работа не върши.
Няма в природата, гравитационно пове, което за миг да не върши работа, по голяма от нула. Няма тяло, включително и квант, който за мчииг да е извън гравитационно силово въздействие по голямо от нула. Това хората ще разберат, когато разберат, че в пространството ,няма пространство, което да намя граравитационно силово въздействие върху телята, независимо от това, как ги възприемаме, като неподвижни или, като подвижни.
Това хората учени и лаици ще проумеят, когата поумеят ОТБСНАВ, когато разбелат ОТБСВ., когато им стане напълно на ясно, че водата на базата на гравитацията може да потече и от долу нагоре и през балкани да мине.
Когато хората откриват нови енергийни петролни и газови находища , за това има хора, които плащат милиони. Но! Но за откритието и изоблетението, което гарантира тотално , във всяка точка от пространството наличие на възможности занеограничен и безопасен добив на енергия във всяка точка на пространството около земята , авторът е обявен за луд и кретен, който "не знае що е гравитация", която не само работа върши, когато движи телата от гре надолу, а и от долму нагоре.

цитирай
4. gmihov - Ще мине време и хората ща разберат!
18.06.2016 23:38
Ще мине време и хората ще разберат,че гравитационното поле не е консервативно. Ще мине време и хората ще проумеят и разберат, че няма и не може да има консервативни гравитационни полета. "Приета и от най- значимите учени "истина",че гравитационното лполе е" консервативно" е заблуда човешка, като неделимостта на атома.
Днес, в ерата на атомната енергетика, няма човек, който да вярва ,че атома е неделим. Но! Има и още дълго, при заблудата човешка ще има хора които да вярват и котстоявят и за глубаци хората, които вярвят да обявяват за глупави и луди, ако вечса видели и проумели истнината, че прпиродата няма и не може да има консервативно гравитационно поле, както са видели и проумели, че няма и не може да има консервативни гравитационни полета, консервативни гравитационни движениея, консеррвативна гравитационна сила, която за миг работа не върши.
Няма в природата, гравитационно пове, което за миг да не върши работа, по голяма от нула. Няма тяло, включително и квант, който за мчииг да е извън гравитационно силово въздействие по голямо от нула. Това хората ще разберат, когато разберат, че в пространството ,няма пространство, което да намя граравитационно силово въздействие върху телята, независимо от това, как ги възприемаме, като неподвижни или, като подвижни.
Това хората учени и лаици ще проумеят, когата поумеят ОТБСНАВ, когато разбелат ОТБСВ., когато им стане напълно на ясно, че водата на базата на гравитацията може да потече и от долу нагоре и през балкани да мине.
Когато хората откриват нови енергийни петролни и газови находища , за това има хора, които плащат милиони. Но! Но за откритието и изоблетението, което гарантира тотално , във всяка точка от пространството наличие на възможности занеограничен и безопасен добив на енергия във всяка точка на пространството около земята , авторът е обявен за луд и кретен, който "не знае що е гравитация", която не само работа върши, когато движи телата от гре надолу, а и от долму нагоре.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300352
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031