Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2016 08:09 - директна гравитационна енергетика.- системи с гравитационо обоснован променливобе и маса
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2017 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:
   Какво ни осигуряват системите  с гравитационно обонован променлив обем и маса, което ни гарантира 100% гаранция за реализация на директен достъп до гравитационната енергия на гравитационното поле на земята и други небесни тела, като неизчерпаем източник на енергия?
Кратък отговор:
осигурява ни, при затворено движение по затворен път в гравитационното поле :
1. Обеми, маси и тегла-сили по големи, при падане от  обемите, теглата, работните сили, при издигане.
2. Разликите в обемите, масите ,теглата -работните сили ни осигуряват неизчерпаема работна гравитационна сила, която ни гарантра ,непрекъснато работещ във времето ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ, както вятърният двиател, работещ непрекъснато в вятъра, докато го има вятъра, докато го има гравитационното поле.
3. Възстановяване на гравитационни потенциали по големи от изразходваните, което ни позволява с една и съща система , само с въвеждане на промени в обемите им при при падане и издигаане да увеличаваме могността им за производство на енергия теоретическси до без граници, а практика до 10 и 100 пъти повече.

Въпрос:
  Какви известни и не извистни реалности има, които осигуряват неизчерпването на гравитационната енергия на гравитационното поле, независи мо от това, какви количества енергия черпим за единицавреве?
Кратък отговор:
1.Неизчерпаемост на движението, при гравитацията, което гарантра неизчерпаемостта на енергията на гравитационното поле.
2.Неораниченото количество енергия, която може да черпим за единица време от гравитационното поле на земята и други небесни тела.
3. Законът за съхранение на енергията, който при гравтацията, като естевен ,неизчерпаем източник на енергия ни гарантира реализация на неограничен брой мощности за производство на лектроенергия ,във всяка точка на гравитационното поле на земята и на другти небесни тела.
4.Възстановяването на гравитационни потенциали , по малки от изразходваните, равни и по големи., на базата на законът за съхранение на енергията.
5. механизма на гравитационното силово въздействие, който обонован от движението на равитоните, носители на гравитационната енергия не веднаж съм описвал,накратко и сега ще го спестя. За когото този механизъм на силово въздействие, който без движението не може да го има представлява интерес може в моят блог да го намери на много места и да го прочете.


Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314666
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930