Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2016 23:14 - ПРостранство -материя-движение, кое от тези три неща е най- важно за да го има светът ?
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 3038 Коментари: 4 Гласове:
1



 И трите са най-важни, защото, без едно от тях ,не може да ги има другите две  Трите са неделими. Затова, има ли го едното ,има ги и другите две.
С пространството всеобщата базова същност на Вечността, от която и в която произтича всичико, което го има реално във всемира , осигурява всеобщо вместилище за всичико, което реално го има във всемира. Извън пространството няма и не може да има реалност, както от същността на Вечността, така и от същност извън нея, Но! Такава няма и не може да има .
С материята  всеобщата базова същност осигурява структури и форми на всичико, което като реалност го има в пространството, има го и в материята.
С движението осигурява всеобщият творец и рушител на всичико, което реално го има във всемира, като форма и структра.  Без движението, което представлява произведение от оматеря и движение , това произведение е същност и на енергията и на силата, които без произведение от материя и движение ги няма и не може да ги има.
  Ако не духа вятър няма и не може да има вятърни електроцентрали. 
  Ако нвямаме гравитационият вятър/ гравитационното излъчване/ от тлата няма я и не може да я има бъдещата директна гравтационна енергентика.
 
Въпрос:
 Какво представлява гравитационият "вятър""?
 Кратнък отговор:
  Представлява вечно, безначално и безкрайно излъчване на граавитони, от телата, което изпълва цялотно пространство. 

Какъв е механизма на гравитаационното излъчване на гравтони от тела, които формират както гравитационият "вятър", така и гравитационите полета на телата.?
  Кратък отнтговор:
  Мханизмът е следния:
1. От телата изхождат гравитони, избити от гравитони, които изпълват цялото пространство.
2.. Гравитони от пространството избиват по този наачин гравитони от  телата и формират гравитационите им енергийни полета., като заемат мастото на избитите от телата гравтони. При тази реалност "Гравитон, избива гравитон от телата и заема неговото място  няма промени в масата и теглата на телата. Гравитон отлита от телата и отнася маса и енергия, но постъпва и остава в телата гравитон с маса и енергия.
3. При реалността "Гравитон избива гравитон от телата изаема неговото мясно в телата имаме само обмен на гравитони с равни мааси и енергии. При тозии процес, независимо от това ,че се обменят енергии , наличието на енергията в телата не се променя. Колкото енергия отлита от тях, толкова и остава в тях..

4






Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
31.05.2016 00:21
Защо е толкова важно хората да учат Математика ? Защото математиката е всеобщ език, език най - близо до езика на бога с който бог ни говори. И все пак математиката е само език и човешка направа и тя като човешка направа е затворена система / няма истински затворени системи, но езикови такива има / и може като такава да направи бялото черно и черното бяло без реално нито едното да е вярно нито другото ... Кой е езикът на бога: пълното място = материята и празното място = пространството. Първото отговаря на 1, а второто на 0 ... за това и най - точния математически език е математическия език базиран на двоичната система материята = 1 = да = пълното място = недупката и пространството = 0 = празното място = дупката. Представете си безкрайно мерна перфокарта като онези хартиените от едно време в които информацията се кодира с продупчени и непродупчени места. Трудно се представя безкрайномерността. Топологичните глупости не работят при тези условия. Подреждачът на дупките и недупките е движението = софтуера на софтуера на софтуера и така до безкрай. Колкото и да е съвършен двоичния език той никога не ще може напълно да опише реалността, но това не пречи да го ползваме от тук и до безкрая на вечността. Важно е да подаваме правилните предпоставки и причини за да получим правилните следствия. При безкраен импулс получаваме безкрайна и мигновена гравитационна сила, което си е жива глупост. При неотносителна светлина получаваме скъсявания, удължавания и деформации на материалните обекти дето ги няма и нарастване на масата до безкрай при светлинни скорости ... . При не виждане на на материята като пълното място и като инертността на дадена структура никога няма да видим, че живеем в света на структурните форми на материята тоест в света на Тонала на Дон Хуан Матус, Кастанеда и Нагуала Хулиан. Тези виждащи хора много правилно са забелязали, че Реалността има само два полюса така да ги кажем .. не доброто и злото и не черното и бялото и не плюса и минуса, а само и само при всички
цитирай
2. doctora - доктора
31.05.2016 00:39
възможни условия на тонала и нагуала. Всъщност те описват от позицията на виждането тоест от позицията на гравитационното зрение двете несъкратими реалности в Лоното Божие ... Всъщност те са една реалност, те са самия Господ Бог, а не Орела на Хулиан, Хуан и Кастанеда, макар че Кастанеда ни дава и още една визия, че три светкавици ни показват Окото на Орела. Дръжки на търкалета ... това е само легенда, а не реалност видяна от виждащите. Тази легенда идва от истинската България / дълга тема / от тъй наречената Атлантида / много дълга тема /. Едната безкрайна част от Господа Бога е света на структурните форми на материята тоест на затвореното относително разбира се Движение, а другата част е света на неструктурираната материя ... невъобразимото ... там където движението не е затворено ни относително ни неотносително ... където движението е с безкрайна отвореност ... трудно може да се изкаже с думи това място което присъства във всяка точка от вечността и носи безкрайно големи стойности на пространството, движението и материята. Това място е нагуала и то прави чудесата възможни защото само то може да промени програмата изцяло. Причината и следствието могат да се променят само изотвън и то когато се пренареди програмата кодираща дадена причина и следствие. Хората са свързани с тези възможности, но са ги изгубели. В 666 ще си ги върнат, но какво точно ще се случи един господ знае. Виждащите не предсказват, те изчисляват благодарение на немозъчен ресурс извън тях, но и това са теми безкрай. Четете Учителя и може би имате шанс да разберете ... а може би нямате. И това ще го видим. По - лесно ще ви е да бръкнете с пръст в раната от Тризъбеца/Кръста отколкото е да повярвате без да видите.Нямате шанс без ДВИГАТЕЛЯ НА ДВИГАТЕЛИТЕ БЕЗ ДИРЕКТНИЯ ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ РАБОТЕЩ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ и тогава ще ви е трудно, но поне ще имате някакъв реален шанс. NASA са видели че ротиращите системи им пречат да " фиксират " Луната за това и викнаха Балкански, но нищо все още не са видели.
цитирай
3. gmihov - Вечното движение!
12.06.2016 08:24
Вечното движение на телата в пространството изключва вмъзможността за виксиране на положението на телата спрямо пространството.
Само от гравитацията всяко тяло в пространството е вдвижения в неограничен брой движение. При това положение, каквито и изчисления да се правят те не отразяват и не могат да отразят точното положене на телата спрямо пространвството.
Всеки сблъсък между телата в пространството придава и отнема енергия от телата. По отношение на единичната обмяна на енергия между телата могат да се направят съответните достоверни изчисления, но по отношение наобмена на обото количествоенертгия, която непрекъснато се променя вежду телата това не може с тгочност да се направи, поради реалността, чекакто и да придвижвате и включвате всичики сблъсъци нателата ,при неопределяеят им брой не може всички да сепридвидят и включат в съответните изчшсления.
В реалността нито може да видим и отчетем вички силови въздействия между телата, при техните сблъци, нито да ги изчислим и отчетем.
И при танца / валса/ , който непрекъснато танцуват земята и луната , в гравитационото поле на земята не можем в пълен обем да отчетем всяко гравитационно движение и да отразим , точно и достоверно в съответното изчисление.
цитирай
4. gmihov - За невъзможността да бъздат направени в пълен обем всичики изчисления , продукт на вечното движение
20.06.2016 07:54
Поради бизкрайният брой движениея в които участвува всяко тяло в пространството невъзможно е да бъдат включени ,при изчисления всичики силови въздействие между телата.
Това, което теоретически е невъзможно , за миг е възможно , само относително , да бъде направено практически, без да имме пълен и точен отговор на пълният обем на движение на едно тяло в пространството.
Теоретическта невъзможност произтича от невъзможността да с обхванат и отразят бкнрайният брой от илови заимодействия межд телата в пространството..
Възможността , относително , в пълен обем , за миг да се отрази истината за дадно силово въздействие идва от реалността, че когато дадени сили упражняват силово въздействие върху дадено тяло , не изключват силовото му въздействие от други сили. На таази база всяка промяна в движението на телата в пространството е израз на базброй силови, независими едно от друго силови въздействия върпху телата.
Решенията , които правят хората , при изчисление на движенията на телата в пространството резултатите до окито достигат са променлививеличини във времето.
Всяко тяло в пространствота всеки следващ момент от времето заема нова част от пространството, с нови параметри на действащите в нея сили.Така и сили и среда непрексното водят до промени по отношение на : мястото в пространството с нови стойности на съответните сили, Новите сили водят до нови променви в скоростите на движение, Новите промени в движението променят съвокупността на движението във всяка точка на пространството и т.н. Общото количество движение се съхранява, но съотношението на отделните количества на движение е величина, която непрекъснато се мени.
В края на краищата общото количество движение се запазва. Запазват се и общите физически закони, които го оббуславят. Без движение нама ново движение.
На базата на същността на всемира , новото в него е добре известнто старо положение. Без наличия на стари положения ,няма нови и без нови няма, какво да старее и от стра да става ново.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300788
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031