Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2016 01:04 - ЗА "ВЕЧНИЯ ДВИГАТЕЛ" , С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ,В СВЕТЛИНАТА НА МОЕТО УЧЕНИЕ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВАЧНОСТТА И ТОВА, КОЕТО ПРОИЗТИЧА ОТ НЕЯ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1753 Коментари: 5 Гласове:
0



ВЪПРОС:
  КАКВИ ОБЩИ ПРИНЦИПИ ИМА, КОИТО ПОЛЗУВАХ , ПРИ ИЗГРАЖДАНЕТО  НА УЧЕНИЕТО И ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗАВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА?
КРАТЪК ОТГОВОР::
 ПРИНЦИПИТЕ , КСОИТО ПОЛЗУВАХ СА МНОГО. ЩЕ УПОМЕНА НЯКОЙ ОТ ТЯХ:

1. ОТ НИЩО НЕЩО НЕ СТАВА, ТО ВСЕ НИЩО СИ ОСТАВА. в СЪЩНОСТТА НА ВЕЧНОСТТА НИЩОТО Е ПРОСТРАНСТВОТО. ТО ВЕЩЕВА СЪЩНОСТ НЯМА. ИМА САМО ИЗМЕРЕНИЯ.. НИЩО НЕ ИЗГРАЖДА И РАЗГРАЖДА.иЗМЕРЕНИЯ ИМА, НО СИЛИ И СЪЩНОСТ ОТ КОЯТО НЕЩО ДА ИЗГРАЖДА И РАЗГРАЖДА НЯМА.  тО Е НЕПОДВИЖНО ВСЕОБЩО ВМЕСТИЛИЩЕ, КОЕТО ВСИЧКО В СЕБЕ И ПОБИРА И В НЕГО СЕ НАМИРА, КАТО ЧАСТ ОТ НЕГО.

2. ВСЕОБЩАТА СЪЩНОСТ, КОЯТО ИМА СЪЩНОСТТА НА ВЕЧНОНСТТА Е БЕЗНАЧАЛНА , БЕЗКРАЙНА ,НЕСЪЗДАЕМА, НЕУНИЩОЖАЕМА..ВСИЧКО ОТ НЕЯ И В НЕЯ ПРОИЗТИЧА И ТЯ ВЪВ ВСИЧКО ПРЕХОДНО СЕ НАМИРА, КАТО ЧАСТ ОТ НЕЯ. СЪСТОИ СЕ ОТ :ОТ НЕДЕЛИМО И СЪХРАНИМО ТРИЕДИНСТВО ОТ: ПРОСТРАНСТВО-МАТЕРИЯ-ДВИЖЕНИЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ.  КОЙТО  СЪЩНОСТТА НА ВЕЧНОСТТА  Е ВЕЧНОТО И СЪЩЕСТВУВАНЕ  В БЕЗКРАЕН БРОЙ ПРЕХОДНИ ФОРМИ НЕ РАЗБЕРЕ, НЯМА И МОЕТО УЧЕНИЕ И ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА ОТ КОЯТО И В КОЯТО ПРОИЗТИЧА  ВСИЧИКО ВЕЧНО И ПРЕХОДНО НЯМА ДА РАЗБЕРЕ.

3..ВСЕОБЩОТО ДВИЖЕНИЕ Е ВЕЧНИЯТ ТВОРЕЦ И РУШИТЕЛ НА ВСИЧКО ВЕЧНО И ПРЕХОДНО.бЕЗ ДВИЖЕНИЕТО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА И ТВОРЕЦ-БОГ. нЕ МОЖЕ ДА ИМА ЖИВОТ И СМЪРТ, КАТО ЕДИНСТВО НЕДЕЛИМО И С ДРУГО НЕЗАМЕНИМО. нА ДВИЖЕНИЕТО СЕ ДЪЛЖИ ЖИВОТА И СМЪРТТА, И БЕЗКРАЙНОТО РАЗНООБРАЗИЕ ВЪВ КОСМОСА.

4. БЕЗ ДВИЖЕНИЕТО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА СВЕТЛИНА, ТОПЛИНА, ГРАВИТАЦИЯ, ЖИВОТ И СМЪРТ, ИЗГРАЖДАНЕ И РАЗГРАЖДАНЕ НА СТРУКТУРИТЕ / ЖИВИ И "МЪРТВИ/.

ВЪПРОС:
    МОЖЕ ЛИ В СВЕТЛИНАТА НА МОЕТО УЧЕНИЕ И ОБЩА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА ДА СЕ РВЕАЛИЗИРА ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ, КОЙТО УЧЕНИ И ЛАИЦИ СЧИТАТ, ЧЕ ТОВА Е ДВИГАТЕЛ БЕЗ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ, КОЙТО ДА ПОЛЗУВА, , А САМ  ЕЕРГИЯ ПРОИЗВЕЖДА. тАКОВА ЧУДО ВЪВ ВСЕМИРА НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА - ДВИГАТЕЛ, БЕЗ ЕСТЕСТВЕН ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРИГЯ ДА ПОЛЗУВА , ЕНЕРГИЯ ДА ПРОИЗВЕЖДА. тАЗИ ДЪЛБОКА ЗАБЛУДА  ДА СЕ ОСЪКЩЕСТВИ ЕНЕРИГЯ, БЕЗ ДА СЕ ПОЛЗУВА ЕСТЕСТВЕНА ЕНЕРИГЯ  НЯМА И НЕ МЧОЖЕ ДА ИМА. аКО ТОВА БИ МОГЛА ДА ГО ИМА СВЕТЪТ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ И НИЩО ОТ НЕГО НЯМА ДА ОСТАНЕ, КАТО ЖИВОТ. вСИЧКО ЩЕ Е САМО СМЪРТ.. НО!  ЖИВОТА  И СМЪРТТА СА ЕДИНСТВО НЕДЕЛИМО И НЕКО НЕ МЧОЖЕ ДА РАЗДЕЛИ ЖИВОТА ОТ СМЪРТТА И СМЪРТТА ОТ ЖИВОТА. тЕ СНА ВЕЧЕН ЕДИНЕН ПРОЦЕС.
КРАТЪК ОТГОВОР:
  ИМА ВСЕОБЩ ПРИНЦИП: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ЕНЕРГИЯ, КАКТО МАТЕРИЯ И ДВИЖЕНИЕ ДА СЪЗДАДЕ, БЕЗ ЕСТЕСТВЕН ЕНЕРГИЗТОЧНИК ДА ПОЛЗУВА. вСЯКА ЕНЕРГИЯ ОТ ЕНЕРГИЯ ПРОИЗТИЧА И В ЕНЕРГИЯ СЕ ВТИЧА.
  КАКТО ВОДИТЕ , БЕЗ ЧОВЕК ДА ГИ СЪЗДАВА, ВОДВА ОТ ВОДА СЕ ПОЛУЧАВА И КОГАТО ПРЕЗ ПАРА И ЛЕД ПРЕМИНАВА, ТАКА И ЕНЕРГИЯ ОТ ЕНЕРГИЯ СЕ ПОЛУЧАВА И НЕ ЧЕЗНЕ, ВЕЧНА СИ ОСТАВА.
  ВСЕОБЩ ПРИНЦИП Е, ЧЕ ВСЯКА ЕНЕРГИЯ И СИЛА СА  ПРОДУКТ НА ДВИЖЕНИЕ .
 бЕЗ ДВИЖЕНИЕ ГИ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИМА.
/СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ /



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. gmihov - ПРОДЪЛЖЕНИЕ
14.05.2016 18:52
5. КАКВО НИ ГАРАНТИРА ЗАКОНЪТ НА БОЙЛ МАРИОТ ЗА ЗАВМИСИМОСТТА НА ОБЕМИТЕ НА ГАЗОВЕТЕ ОТ НАЛЯГАНЕТО ВЪРХУ ТЯХ?
КРАТЪК ОТГОВОР:
ГЯРЯНТРЯА НИ ВАРИАНТИ НА ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ С КОИТО ОКОНЧАТЕЛНО СЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА ЗА "ВЕЧНИЯ ДВИГАТЕЛ", КАКЪВТО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА.
НА БАЗАТА НА МОИТЕ РЕШЕНИЯ, ТЕОРЕТИЧНИ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА РЕАЛИЗИРА ВАРИАНТ НА ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ.
КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ КАК ТЕХНИЧЕСКИ ТОВА ДА РЕШИ,КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА ГО РЕШИ, ДОКАТО НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ БЛАТОТО НА ЗАБЛМУДАТА, ЧЕ ГРЛАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО, КОЕТО ОТКРИХ, УСТАНОВИХ И ДОКАЗАХ В 1960 ГОДИНА. И ДО СЕГА МНОГО УЧЕНИ МИ ОБЕЩАХАХА , ЧЕ ЗА ЧАСТ ЗАДАЧАТА ЩЕ РЕШАТ И ЩЕ МИ ЗДОКАЖАТ, ЧЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО. мНОГО СЕ МЪЧИХА, НО ОСВЕТ , КАТО ЛАТЕРНИ ДА ПОВТАРЯТ "ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ Е КОНСЕРВАТИВНО , ВЕЧЕ 55 ГОДИИН ,ТАКОВА ДОСТОВЕРНО РЕШЕНИЕ НЕ СДЪМ ПОЛУЧИЛ И НЯМА ДА ПОЛУЧА, КАКТО И КОПЕРНИК НЕ Е ПОЛУЧИЛ ДОКАТО Е БИЛ ЖИВ ,ДОСТВЕРНО РЕШЕНИЕ, ЧЕ ЗЕМЯТА Е НЕПОДВИЖНВА И Ц
ЕНТЪР НА ВСДЕМИРА
цитирай
2. doctora - доктора
16.05.2016 01:22
За кой ли път ще ги " отчая " Учителю , но без да видят материята/пространството и движението ще видят истината, пътя и живота, гравитацията и нейния характер на върба в петък. Поздрави и лека вечер.
цитирай
3. gmihov - Трудно истината се вижда.
18.05.2016 17:04
Трудно истината се виждза. За всемира тя е прлоста и очевидна. Но! Поглед
човешки в дълбочина да я види няма. Общата същност на Вечността с три неща се характеризира:
1. Като просдтранство с което побира всичико в себе си и се нвамира във всичико, като част от нея.
2. Като маса/ ксато kоличество матеиря/ от която и в която е всичко,като форама и стрлуктура за да го има.
3. Като двдижение, действие сдила. Без него творец и рушител на живаот няма и не може да има
Тези ти неща са единство неделимо. Те са реалността от която всичико преходно произтича. Който не мчоже да ги види, като единство неделимо , истината за света не мчоже да види. И редом с истини главата му е пълна и с заблуди, плод на несъвършенството на съзнанието му за иситната.
Въпреки простотата на истината за същността на Вечността : Нведилимо триединство от пространство-материя-движение . тази истина е ИСТИНАТА, която трудно се проумява и път на заблуди в съзнанието на човеека създава. И редом с иистините в съзнанието на хорлата съществуват и безброй заблуди по отношение на същността на Вечността.
цитирай
4. gmihov - ДОКАТО!
26.05.2016 23:48
Докато хората ,учени и лаици не излязат от заблудата, че гравтационното поле е консервативно и учени и лаици няма да разберат, моето учение и теория за базовата същност на Вечността.
Докато на видят, проумеят и разберат, ,че гравитационното поле никога не е било и не може да бъде консервативно. Вечното движение на гравитацията изключва всякакъв консерватизъм на гравитацията. Това за сега се разбира от учени и лаици, който без да мислят и анализират гравитацията продължават, като латерни да повтарят с увереност на "Непрогрешими", че гравитационното поле е консерввативно, както увероно , учени и лаици в миналото , като латерни, без мисъм са повтаряли, че земята е неподвижна и център на вселената.
Ще мине време и таз заблуда, както отпадна от моята мисъл и мисълтта на моите съавтори ще отнпадне от мисълтта на всичики хора, когато изобретените от мен и моите сдъавтори директни гравитационни двигатели станат ежедневие и тях хората се отправят за рамота и туризъм в необатния космос, което за сега, в заблудата , чегравитаационното поле е консервативно това им изглежда чиста фантазия, както на хората от миналото ,чиста фантазия им изглеждало да тръгнат от една точка на земята и без да нарушават посоката са се отзавали в точката от която са тръгнали. Днес това не само за учените , но и за лаиците не е фантазия, а реалност. Когато излезат от заблудата , че гравитационнотно поле е консервативно, както днес с кораби и самолети обикалят земята, така ще започнат с гравитолети да ходят свободно в пространтвото на слънчевата система и извън нея, без пари да харчат за необходимата им енергия. Ще я имат без пари от граавитационното поле.
Когато хората /учени и любители/ овладеят директно гравитационната енергия ще насъпи нова ера в живота на човечетвота, кавато до сега не е имало.
И сега хората безплатно пътуват с гравитационната енергия, когато се пързалят на ски, на шеини, но все още не знаят как с естествената гравитационна сила могат да се движат и в обратна посока.
цитирай
5. gmihov - Когато овладеят директният достъп до граавитационната енергия и това ще получат.
26.05.2016 23:50
В прочем , те вече не на едно масто ползуват гравитацията да се придвижат от долу нагоре. Когато овладеят директно гравитационната енергия за транспорт и производство на енергия , възможностите на гравитацията да движе телата и от долу нагоре ще им стане ежедневие. Това ще разшири техните възможности за живот в космоса до такава степен, каквато сега трудно боха могли да се придставят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314803
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930