Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2016 01:26 - СЪОБЩЕНИЕ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 4672 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 СЪОБЩЕНИЕ
 ДО ВСИЧИКИ ЖЕЛАЕЩИ ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ ДВ СИ НАПРАВЯТ И С НЕГО ПРЕД ХОРАТА ДА СЕ ИЗПРАВЯТ..
 ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО  МОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ . ПРОВЕРЯВАЙТЕ , ТЕОРЕТИЧНО И ЕСПЕРИМЕНТАЛНО РЕЗУЛТАТИТЕ И ЩЕ УСПЕЕТЕ, КАКТО АЗ В 1960 ГОД. УСПЯХ. И ДНИС С МОИТЕ ПУБЛИКАЦИИ НА ВСИЧИКИ ВАС ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДЛАГМ, ЗА ДА МОЖЕТЕ И ВИЕ ДА УСПЕЕТЕ. КОТГАТО НЕЩО ОТ КОНКРЕТНАТА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ,НЕ МИЛИОНИ , А МИЛИООНИ МИЛИАРДИ СТРУВА ПИТАЙТЕ  И ЩЕ ИМАТЕ НАПРАВЕНИТЕ ОТ ВАС ВАРИАНТИ НА ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДИВГАТЕЛИ, КОИТО , В ЗАБЛУДА ЗА СЕГА СЕ СЧИТА, ЧЕ ТОВА СА ДВИГАТЕЛИ, КОИТО САМИ ЕНЕРИГЯ ЩЕ ПРОИЗВЕЖДАТ, БЕЗ , БЕЗ ТАКТАВА ДА ПОЛУЧАВАТ. 
  ВСЯКА ЕНЕРГИЯ ОТ ПРИРОДАТА ЧОВЕЧЕСТВОТО БЕЗ ПАРИ Я ИМА. НО ! сОБСТВЕНИК НА БАЗПЛАТНОТО ОТ БОГА ЧОВЕК СЕ ОБЯВЯВА И ТОЙ СЪС СИЛА И ВЛАСТ РАЗРЕШАВА, КОЙ СОБСТВИНИК , НА БАЗПЛАТНА ОТ ВЕЧНОСТТА ЕНВЕРИГЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ  И бОГАТ ДА СТАНЕ.


Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
18.05.2016 01:16
Защо хората, техните режисьори и разказаните от тях истории под формата на нови и нови филми обичат ... всъщност подсъзнанието ги обича няколко теми ... Темата за времето и пътуването в него, темата за вампира и неговото съществуване или несъществуване ... много по - рядко " фантасмагоричната" идея за вечния двигател, който наистина не съществува, но идеята за вечен двигател трябва стратегически и за доброто на хората да бъде разделена от идеята за директен гравитационен двигател. И така темата за вампира като градска легенда и истина донесена ни и продължаваща да ни бъде носена от подсъзнанието опира до истината за хищника на човека - вируса рогат. Назад в блога на няколко пъти съм ви правил сравнителни таблици където повече от 10 съвпадения означават истина ... повече от истина ... статистиката е точна наука. Пътуването на времето е идея натрапена ни от хищника за да не можем да видим Движението което е истината, а времето е сянката на истината ... Какъв парадокс. Времето не съществува и реално представата ни за него както в тракийската легенда Хронос/Кронос изяжда децата си е изяла Истината и представата ни за движението. Трудно разбираема за съзнанието на петата раса абстракция. Наномашините хранещи се директно с днк информацията ни тоест със съзнанието ни са блокирали пътя ни към разбирането и осъзнаването на Бога ... директно във вътрешното ухо са блокирали Гласа на Бога ... това е реалността заложена и като легенда в Библията където Бог престанал да говори на Древния човек ... не му помня точно името ... проговорил е на Моисей ... едва ли освен в легендарен план. Преди да дойде расата на 666 Бог на никой няма да проговори освен като налудничави фрагменти на думи поради дразнене на рецепторите на ухото от гравитационния енергиен и реално информационен поток ... Стига ви толкоз и без това трудно ще разберете. Не искам нито да ви предизвикам, нито да ви обидя ... спи ми се. Лека вечер и все пак успехи в разбирането ... истинското на 666. Бог с вас.
цитирай
2. gmihov - ВСЕКИ ЗАБЛУДДЕН!
19.05.2016 08:44
ВСЕКИ ЗАБЛУДЕН УПОРИТО ЗАБЛУДАТА СИ ЗАЩИТАВА И ИСТИНИ ЗА ЗАБЛУДИ ОБЯВЯВА, БЕЗ ВЪЗРАЖЕНИЕ ДА ПРИЗНАВА И "СВОИТЕ ИСТИНИ" ДА ПРОВЕРЯВА.И БЕЗ ПРОВЕРКА "ИСТИНАТА" ТОЙ "ЗНАЕ". В МИНАЛОТО, ЧЕ ЗЕМЯТА Е НЕПОДВИЖНА, А ДНЕС, ЧЕ ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ Е КОНСЕРВАТИВМНО.
цитирай
3. gmihov - Какво светът представлява в светлината на Учението и общата теория за базовата същност на Вечността?
20.05.2016 11:17
Кратък отговор:
1 Обективна ,безначална и безкрайна реалност, която се състои от несъздаемо, неделимо единство от вечна същност и и вечна преходност на съществуване, в безкраен брой форми и структури, които движението без прекъсване изгражда и разгражда.
2. Вечната , несъздаема и неунищожаема същност е неделимото и съхранимо триединсдтво от : пространство- материя- движение от която всичко произтича и всичико в нея се намира.
3. Вечен и безконечен преход на същността в безброй преходни форми на съществуване, които непрекъснато се изграждат и разграждат от единен и неделим процес, обоснован от движението .
4. Без неделимото и съхранимото, вечно триединство , на същността на ВЕЧНОСТТА няма е не може да има вечната същност и всичико, което произтича от нея и в нея и тя е във всичико, като част от нея.
5. Ако я няма всеобщата базова същност на Вечността/неделимо триединство от пространство-материя-движение/, няма го и не може да го има светът в който ,като преходни структури на Вечността се раждаме,живеем и умираме и отново от тази същност , като индивиди се появяваме с образи, мисли и действия присъщи.
6. Формите и структурите на всеки индидуален живот Вечността е заложила в генетичен материал, на базата на който от човека човек се ражда.От животните , животни се раждат.
7. Всеки по сложен индивид се появявя, на базата на комбинация от от безброй микроструктури, зялаожени в генетичния материял за неговото появяване. Комбинациите се бзккрайно много, че трудно и при 7 милиарда човечество може да намерим два напълно еднакви човешшки индивида, включително и , при еднояйчните близнаци.
8. Без наличие на генетичен материал, като начало на нов индивидуален живот няма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316140
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930