Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2016 18:37 - КЪДЕ СТАВАТ ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ?
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1574 Коментари: 7 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПО ТОЗИ ВЪПРОС СЪЩО ИМА ЗАБЛУДА. мНОГО ОТ НАШИТЕ СЪВРЕМЕНИЦИ МИСЛЯТ И НЕ ДОПУЩАТ ОТКРИТИЕ И ИЗОБРЕТЕНИЕ ДНЕС ДА СЕ НАПРАВИ ОТ ЛЮБИТЕЛ, БЕЗ СКЪПО ОБОРУДВАНА ЛАБОРАТОРИЯ .пОРОСТО   И АКО ИМ СА ИЗВЕСТНИ ОТКРИВАТЕЛИТЕ И ИЗОБРЕТАТЕЛИТЕ , УСЛОВИЯТА ПРИ КОИТО СА РАБОТИЛИ. ЩЕ ВИДЯТ, ПРОУМЕЯТ И РАЗБЕРАТ,  ЧЕ ОТКРИТИЯТА И ИЗОБРЕТЕНИЯТА СЕ РАЖДАТ НЕ САМО  В ГЛАВИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ УЧЕНИ В СКЪПО ОБОРУДВАНИ ЛАБОРАТОРИИ. СЪС ОПИТИ ПРОВЕДЕНИ СЪС СКЪПА АПАРАТАРУРА. 
   БББОТКРИТИЯТА И ИЗОБРЕТЕНИЯТА СТАВАТ В ГЛАВИТЕ НА МИСЛЕЩИ  ХОРА, УЧЕНИ И ЛАИЦИ. нЕ РЯДКО ИЗВЪН СКЪПИТЕ ЛАБОРАТОРИИ. тЕ СА ПОВЕЧЕ НЕОБХОДИМИ ЗА ИЗПОЛЗУВАНЕТО НА ОТКРИТИЯТА И ИЗОБРЕТЕНИЯТА, СЛЕД, КАТО НЯКОЙ, КОЙТО НЕ НОСИ ТНИТЛАТА "уЧЕН" .
  тВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ ОТКРИТИЕ И ИЗОБРЕТЕНИЕ ДНЕС, НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ИЗВЪН СКЪПО ОБРУДВАНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ Е ЗАБЛУДА ГОЛЯМА..бЕЗ СЪКСЪПО ОБОРУДВАНИ ЛАБОРАТНОРИИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗУВАТ РАЦИОНАЛНО ОТКРИТИЯТА И ИЗОБРЕТЕНИЯТА, НО ЗА ОТКРИВАНЕТО ИМ Е НУЖНО  УПОРИТА МСЪЛ И ШИРОКОМАЩАБЕН АНАЛИЗ НА РЕАЛНОСТИТЕ. 
  нАЙ - ЧЕСТО ГОЛЕМИТЕ ФУНДАМЕНТАЛНИ ОТКРИТИЯ СТАВАТ С ЛИСТ И МОЛИВ В РЪКА ИУПОРИТА МИСЪЛ И АНАЛИЗ НА РЕАЛНОСТТА ДО ЛУДОСТ..


Тагове:   сила,   енергия,   жиьэсшьшсь,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Който на Великден мисли за откривателска "лудост",
03.05.2016 08:30
не го прави от теоретичен интерес. Лична болка е. Бих прочел какъв е главният научен интерес на автора.
По съвпадение, аз подготвям второто си "Писмо в бутилка" (първият пост е публикуван в блог.бг) и той ще има уводните думи:
"Странно би било, ако научен проблем нерешен 119 години, бъде решен с рутинни средства. Но ако любител намери нерутинен път, професионалистът ще си каже "така не се прави, защото...". Естествено, че е имало защо да не се прави така. Да допуснем, че любителят го знае, но е бил принуден да опита нов път."
И тук трябва да се отбележи, че между любителите има объркани и пристрастени хора, даже болни, така че професионалите с право са предпазливи.
Научната общност има изстрадани от векове правила и свой език, и начин на писане, проверки и публикуване, които са полезни, всъщност - необходими. Останалото е изключение. Тежко им на изключенията.
цитирай
2. doctora - доктора
03.05.2016 18:19
Анализа на ситуацията е абсолютно правилен. Тежко на изключенията, които са призвани " Божието Царство " на Земята да донесат с двете си ръце като кървава жарава ..... Чудих се за кавичките на думите Божието Царство и тъй като знам какво пиша и за да не изглежда налудничево ги написах ... въпреки, че често съм давал обосновка на тази изхабена от Библията още терминология поставих кавички ... макар, че истинското разбиране на Гравитацията носена на крилете на Троицата от материя/движение/пространство води след себе си директна и безкрайна по същност гравитационна енергетика ... ама безкрай който съвремената наука даже в мечтите / какви мечти, какви пет лева прекършени от глупоста и заблудата човешка / си не може да си представи, води до истински теоретично обосновани лекарства срещу бичовете божии, отърваване на човека от хищна информационна програма стъпила директно в генома му / за което ектрасенсите само се досещат дори и тези с изключително голям обхват /, нови транспортни системи заради които НАСА поканиха сем. Балкански да им демонстрира " Голямото колело на смърта " / който познава сем. Балкански може да провери моите думи дали НАСА ги е канила по този повод и тогава малко по - гъвкаво да се замисли върху моя анализ защо и как тези големи българи са били канени от една космическа агенция ... и да не ги познава може да се нарави на луд, а ако е журналист може и съвсем директно да ги попита по този въпрос ... специално госпожа Балканска ... тя е словооотлив човек и ще му отговори .. / ... Друг е въпроса, че това което вярващи очакват да е Божието Царство на фона на Основен Съхранителен Закон от Второ ниво - Закона за Съхранение на Движението и неговия Основен Механизъм на съзидание и разрушение - сблъсъка на структурните форми на материята е Меко казано Малко по - друга работа от очакваното. Сблъсъка на Световете е вечност и дори най - добрите не ще се отърват от нея. Ийсус не е тябвало да умира на кръста, но това е много деликатна тема за битката на човека. ОМ.
цитирай
3. gmihov - ТЕЖКО НА ИЗКЛЮЧЕНИЯТА.
03.05.2016 18:20
Тежко на изключенията ,но хората на изключенията, като учени и , ктато любитнели пробив във заблудите човешки правят и нови истини за реалностите уставовяват ,които хората в заблуда / учени и блаици/ не признават и на собствените си знания и възможности вяра нямат. Като латерни продължават, без да се замислят зблудите , за истини ,в науката и религията приети да величаят, истините да ругаят. Но! за щастие истините са вечни, а заблудите са преходни, и хилядолетия ,в плбен съзнанието на хората да държат , идва време, когато заблудите ,от "истини"/заблуди/ , истини стават
и заблудите на бунвището на науката изпращат. Така е било пчти с всдички тголеми фундаменвтални открития: Хелеооцентричната система, Вечнозвижещата сне земя, делимоснтта на атома, и пр. Така ще бъде и директният достъп до гравитационната енергия, който ще изведе човечеството в космическото пространство.
цитирай
4. krumbelosvet - Далече съм от тоя научен проблем.
06.05.2016 21:28
Но мисля, че нефтената енергетика е необходима на геополитическите Господари. По тая причина те ще направят, и сигурно правят, всичко, срещу евтини и "неизчерпаеми" източници. Даже допускам, че има множество дълбоко скрити патенти и заплашвани изобретатели.
цитирай
5. doctora - доктора
09.05.2016 00:39
От моя гледна точка допускането е напълно правилно и все пак конспиративните теории само докосват истината без да я виждат в дълбочина. Хората дори и в моментът притежават директни гравитационни технологии, но изобщо не осъзнават това. Ползването на каталитичните системи във всички възможни вариации е неконсервативното ползване на гравитационна енергия ... хората не осъзнават това. Технологиите на Джон Андрюс, Гуидо Франч, Стефан Найденов, Илия Вълков са каталитични системи на химически или на електрохимически принцип на поставяне на гравитацията в режим на неконсервативност и съответно ползването на тази неконсервативност за индиректен добив на полезна енергия. Всъщност зеления катализатор или резонансния ток на Тесла + химикали позволяват гравитацията да се постави в режим на неконсервативност и енергията от нея да се прехвърли върху молекулата на водата и от там при палване на кибрита тази вода отново отдава прав енергиен поток на хората. Тези открития се ползват ограничено, но не са разбрани от техните създатели в пълна сметка, а за другите ползватели какво да кажем освен нищо. При великия Тесла също имаме системи за конверсия на гравитационен енергиен поток вероятно във фаза на резонансни взаимодействия между електромагнитни и гравитационни кванти, но и това не е ясно нито на неговия откривател нито след това на трибуквените американски абревиатури които държат фрагменти от неговите патенти. Всъщност Тесла е разбирал, че става въпрос за външна енергия и че безплатен обяд няма и не случайно е голям критик на заблудите на Айнщайн, но никога не е свързвал тази външна енергия с енергията, която държи нас за земята и изобщо световете един за друг. Кой ще обвини и съзре Любовта Божия в Гравитацията. Най - скорошния пример е екзотичния патент на германците, който го изкараха с половин уста и нещичко се умълчаха ... патент за производство на екодизел от вода и катализатор ... смях в залата да не си признават, че нищичко не разбират от направеното от тях, въпреки че са
цитирай
6. doctora - доктора
09.05.2016 03:07
го направили вероятно още от времето на Хитлер ... ама бая старателно са го крили ... нали са велики националисти. Самите живи системи са пример за неконсервативно ползване на гравитацията ... просто няма как нисковероятностно явление каквито са сбора от химическите реакции в живите клетки да стане високовероятностно в реално време без конверсия на тъй нареченото любимо за физиците квантово ниво на непредставими количества енергия от някъде ... не е от майната си, а е от гравитацията. Защо са слаби конспиративните теории и стрелят около двойката. Защото ако бяха подковани с познанието за истинската света троица от материя/движение/пространство щяха да са наясно, че от конспирация за Луната, Марс, Венера и цялата Слънчева система няма нужда. При условие, че хората са познавали Истинския Тризъбец ... Трите Велики пирамиди са абсолютен символ за това то те тези велики хора са владеели безкраен во истина източник на енергия и безкрайни възможности за " щъкане " в небесата. Учителя нарича възможностите за щъкане в небесата Едностранна центробежна сила. На запад и на исток и на майната си наричат тази технология инерционна/инерционник, но тези термини тяхни няма да ги направят по - умни. Без да сменят теоретичната база на науката, а това трудно ще стане расата на 666 не ще дойде на Земята и тази дяволска простотия също няма да стане ясна на човека. Не ми се пише повече, но ако зададеш конкретен въпрос примерно да преговорим и да обясня защо времето не съществува и защо не е възможно пътуването във времето независимо колко хората напреднат и от ляво на Отца да застанат пак не ще е възможно това тогава ще поговорим малко по - смислено. Изгради си ключови въпроси, но въпроси засягащи фундамента човече и нека ги дефинираме, определим, разчоплим, разгледаме, дебатираме и асънамъ. Тогава ще ти стане по - интересно иначе думите ни прости с Учителя изобщо не са прости. Те са концентрат от информация, която трябва хората да усвоят, но степ бай степ. Поздрави и лека вечер.
цитирай
7. krumbelosvet - Препрочитал съм една добра биография на Айнщайн,
09.05.2016 14:17
но това не можа да ме направи специалист по гравитация. Маш. инж... Не изключвам индусите да са имали "чинии", нито наците, някога и сега... Но конспирациите заслужават внимание. Често ми се струва, че май не остана нищо освен конспирация. Най-вече в науката. Щото войната стана наука.
Ако може в някой гараж да се спретне "чиния" или "перпетум-мобиле", не бих смял нито да организирам АД, нито да членувам.
Поздрави и успехи за Вас и за България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313998
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930