Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2016 11:27 - КАКВО?
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 4026 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос: 
    Какво в заблуда хората гледат но не виждат?
Кратък атгавар
   Гледат , но не виеждат  истината. Приели заблудата за истина, нея упорито защитават .Истинта за заблуда обявяват. Така е било. Така е. И така ще бъде, докато природата на човека не се промени иот  алчност и заблуди освободи..
  Двехиляди години хората ,заблудата, че земята е неподвижна и център на света за истина приемат. .Истината, че се движе със слънцето ,в пространството  не  приемат за истина..
 Двехиляди години ,в заблуда хората не приемат ,че атома е делим..
 Днес знаят, че е делием и атомни бомби и АЕЦ-ли имат..
 Повече от две хилядолетия ,в науката "ЗНАЯТ" , че  гравитационното поле е консервативно . и не знаят, че не е и не може а бъде консерватвно.. Ще мине време ще узнаят, че е неконсервативно  и ще имат  нова ера в енергетиката с неограничени възможности за добив на енергия и възможност да осъществят своята велика мечта за Веч мир и благоденствие на всичики хора .Но! Това няма да се сбъдне, докато  хората не прогледнат и видят, че гравтационното поле  не е консервативно и директните гравитационни двигатели, каквито от хилолетия се мъчат да създадт не са Вечен двигател..
   Време е твърдението , че гравтационното поле е консервативно да отпадне. За мен тази заблуда отпадна още в 1960 година, когато открих, установих и доказах, че има условия, при окито гравтационното поле не  е  консервативно..
  Това мое откритие не бе признато от всничики административни и научни инстанции до петчленият състав на върховният административен съд.. Но! истините ,независимо от това, че на административните научните и управленчески институции е признато те да казват, кое е истина и  кое не е , истините обективни, обосдновани от същността на Вечността не зависят от тях..Ще дойде време  и те ще разберат , че гравитаационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигтатели и енергийни магистрали, до които достигнах с неограничени възможности за добив на енергия , на базата на  гравитационото поле, като естествен източник на енергя. не са вечен двигател.


Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309064
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930