Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2016 18:22 - Много вода изтича, докато истината до съзнанието на харата протича.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1137 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Човешкото познание за същността на Вечността  е формирано в съзнанието на хората не само на обективни истини, а на заблудите, при ктоито истинвите не се отразяват в съзнанието на хората такива, каквито са те..
На тази база новите фундаментални знания, когато присттгат до съзнанието на хората срещят трудна за преодоляване заблуда. Заблуда, която отразява реалностите такива, каквито те не са и пречи истината да достигне до съзнанието на хората: Така е било с иситната, че земята безспир се движи в пространството, че атома е делим по естествен и изкуствен начин и пр; Така е  днес и по отношение на истината, че  няма и не може да има изкривено пространство, няма и не мое да  има консервативно гравитационно поле. и пр.,Заблудите са пречили и причат дза стигне до съзнанието на хората истивата.
  За мине време и ще се разбере, че не моето твърдение, че няма и не може да има изкривено простространство, че няма и не може да има консервативно гравитационно поле. е глупост, а тези които днес твърдят, че има изкривено пространство , консервтивно гравтационно поле.да защитават "знание" и авторитет.. 
  И "истината-консервативно поле " ще отиде на бунището на науката, както," итината- неподвижна земя".
  На 93 навършени години съм. За този период човешкото познание мнаго наща промени във мръзка със същността на Вечността.. Много неща, които се счетаха "заневъзможни", като  радиото, телевизията, инвтернет , движението на земята в пространството, деленето на атнома, кацането на луната и пр. днес са възможони. УТРЕ , на базата на директният достъп  на гравитационните потоци до телата  и упражняване на ислово въздействие до тях , човечеството ще има своята дирекстна гравтационна енергетика и тя ще му донесе , това, което днес, в заблуда счита за невъзможнво, като: пътуване на човекът ,с гравтацията във космоса, изграждане на изкуствени еко системи за труд и бит на значими човешки общности в космическото пространство, Ще отпаднат заблудите в науката, като :"изкривено пространство", "консервативно гравитационно поле" и пр.
   Идва нова ера в човешкото познание, ерата на директният достъп до гравитационната енеригя, с възможности за човека несравнимо по големи от атомната енергетика.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
01.05.2016 00:59
Христос Воскреси Учителю. Жив и здрав и всички около теб. И това и другото е Божа работа разбира се, но ние да си кажеч.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300128
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031