Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 01:33 - ЗА ИТИНАТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СНВЕТЛИНАТА НА УЧЕНИЕТО И ОБЩАТА ТЕОРИЯ А БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 654 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.03.2016 10:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:
    На какво ни учи човешкият опит, в овладяването на нови обективни знания?
Кратък отговор:
   Учи ни :
1.Че обективните истини са вечни , ненарушими и неотменими.
2. Че човешкото познание , в релитгия и наука се изгражда , както на истини така и на заблуди.
3. Че обективните истини са продукт на реалностите, произтичащи от същността на Вечността, а заблудите са продукт на човешкото мислене лишено от конкретна обективна представа за същността на реалностите.и техният произход от същността на Вечността.
4. Че заблудите ,със силата на словото , притжават голяма сила и власт над човешкото съзнание и по отношение на конкретни обективни истини словото певръвръща хората в слепци и гухи, по отношение на конкретната обективна истина и в зверове на човека към човека.за да оправдават  своите заблуди- грехове и да чакат божи дарове за престъпните си деяния, човек, човк да убива и за това награда от Бога да чака.
5. Че всяка заблуда в религия и наука  е прът в колелото на истината и  пречи тя да достига до съзнанието ан хората.
6. Че пътя на всяка обективна истина ,до съзнанието на хората може да бъде много дълъг, както по отношение на истината на наличие на един Бог./ една същност -Бог без личност Бог/, подвижната земя, деленето на атома и пр.
7. ,Че всеки откривател на нова обективна истина, която изпраща заблуда, приета за " неоспорима истина" плаща скъпо за своята дързост да нарушава спокойствието на власт имащитеи "всичко знаещите" с право те да определят, кое е истина и кое не е истина" 
8. Ограничените човешки възможности, съзнанието на човека да е в състояние да може да отличи , кое е истина и кое е заблуда , изправя човечеството пред безброй трудности и беди., влючително и тези в миналото, при християните , като инквизицията, а днес, при мюсюлманите  с джехата, при които човек, човек убива и на рай небесен се надява.
9. Всяка реалност е  продукт на същността на Вечността, от която се раждат и в която умират, без да разбират, че в битието са еднодневки нищожнши с желания и амбиции ,в заблуди сложни, над Вечността господари да стават, не Вечността- Бог, Природа и пр. света да управлява, а те да го управляват и заслуги за това да си приснвояват.. Вечната .
10.Вечната верига на живота, продукт  на същността на Вечността, от вируса до човека е изградена на агресивността на живота, Живот, живот да унищожава в таз верига вечна, безконечна няма . ,  . 


Тагове:   сила,   енергия,   гравитация,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309694
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930