Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2015 01:17 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1236 Коментари: 1 Гласове:
1



 Въпрос:

   Коя е формулата по която изчислявам дълбочината / височината до която се запазва максималната неизчерпаема работна гравитационна сила, при директните гравитационни двигатели, на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса с лостови системи?

Кратък  отговор:

  Формулата е:

   Н/р/ = /LG/ : lSkg/sm/^2. , където:

Н/р/.- Н- дълбочина/височина/ в метри, /р/ -налягане на кв.см.в килограми.

L.- Рамото на лоста с тежестта.

G.-Тежестта в килограми

l. –Малкото рамо на лоста

S.-Площта върху която действа силата/налягането/ в килограми на кв.см.

 

Въпрос:

  Каква е дълбочината до която се запазва максималната големина на неизчерпаемата постоянната работна гравитационна сила, при директен гравитационен двигател на базата на система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, при която имаме/

L = 100sm.

G. = 20kg.

l.- = 5sm.

S.= 50 sm^2.

Кратък отговор:

          H/p/ = /100s;.20kg/ : 5sm.50sm^2 = 8kg/sm^2 .

H =80m.

 

Въпрос:

  Колко голяма е общата неизчерпаема максимална ,работна сила, при  ,34 броя системи , при дадените стойности и полученото налягане от лостовата система?

Кратък отговор:

   F = //34-2/:2.0,5kg = 8kg.

 

Въпрос:

  Каква мощност ще има двигателят,при  скорост на безконечната му верига 10м/сек.?

Кратък отговор:

  W = 8kg.10m/s = 80kgm. 9,8 =980 vata.

 

  Забележка:

   Този двигател,на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса с посочените обективни резултати не е най добрият вариант за директен гвитационен двигател. Но! Като обективно доказателство, че гравитационното поле не е консервативно и за възможностите на бъдещата директна гравитационна енергетика, не отстъпва , по значимост за науката и практиката от изчислението на Пиер Кюри за енергията,която може да се извлече от атома.

  Анализът на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енеигия , и на този резултат показва, че количествата енергия , която може да се получи от гравитационното поле на земята  е несравнимо по голямо от енергията която се получава от атомното гориво.

  Това  ,за сега, от енергетиците/учени и практици/ се разбира, толкова, колкото от съвременниците на Пиер Кюри се е разбирало неговото изчисление за възможностите на атомната енергетика. Но! Ще мине време и ще се разбере.

  Изминалите 55 годни, от както в 1960 година открих, установих и доказах , че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели ,не са вечен двигател и са възможни, се оказаха недостатъчни това да се разбери. Но! и още 100 годни да не са достатъчни да се разбере, пак ще дойде време да се разбере.

  Новите обективни истини, като всяка друга истина са непобедими, вечни  Те са светлина, която мрак пробива и на сцената на светлината излиза. Достига и огрява и човешкото съзнание Така е боло с истините, че земята се движи в пространството ,че атома е делим ,че по жица и без жица може да се предава и глас и образ и пр. Така ще бъде и с истината, че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател и са възможни.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - Когато хората са в дълбоа заблуда.
25.03.2016 23:32
Когато хората, по силата на човешксото слово , са в заблуда, приели за истина, те слепи и глухи за истината остават и път на истината не дават. След като с доказателства не могат да я опровергаят ,в малчанияя потопяват да я заглушават и авторите и за кретени и луди обявяват от общността да ги изключат. С това , в блатото назаблудите "знание", авторитет иобществено положение защитават. Така е било! Така е! и Така ще бъде, докато природата на човека не се промени, което само Вечността/Бог/ решава и сили и ум за това човек не притежава.
В миналото съвремениците на :Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер и др.,истините до които те са достигнали не признават. Въпреки това истинитепобеждават.
Днес ,моите съвременици истините до окито достигнах не признават.И истините, до които аз достигнах в периода 1960-2016 год. не признават. Това обективна истина не отменя и с заблуа не заменя. Ще мине време, когата мене няма да ме има , това и от "Непогрешимите и знаешите ", които днес потигнатото от мен не признават ще признаят, както днес ипапите постигнатото от Коперник признават и земяа със самолети обикалят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314502
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930