Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2015 07:41 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базвота същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 479 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  Кои са реалностите, в полза на твърдението, че във структурите на Вечността, гравитон, гравитон избива и мястото му заема?

Кратък отговор:

1.   Във Всемира ,без сблъсък между структури на същността на Вечността, няма и не може да има обмен на маса, като количество материя и на движение, като количество енергия и сила.

2.   Радиалното гравитационно излъчване от структурите на Вечността, което без атака на гравитоните, които изпълват пространството от всички посоки, не може да го има.

3.   Намалението на плътността на гравитационното излъчване от структурите на Вечността с квадрата на разстоянието ,без  което намаление на плътността не мое да има намалението на големината на гравитационната сила с квадрата на разстоянието.

4.   Липсата на температурни  промени в телата, в резултат на гравитационното силово въздействие върху тях, което говори, че колкото движение/енергия/ се внася в структурите от гравитационното им облъчване, толкова и се изнася от тях.

5.   Независимостта на големината на гравитационното ускорение от масата на телата, които падат в гравитационните полета, открито и доказано от Галилей , което ,ако гравитон не избиваше гравитон и не осигуряваше тази пропорционалност на избитите от структурите гравитони от масата на телата , не може тази независимост на гравитационното ускорение да я има.

6.   Ако имаме обмен на веществата , за да го имаме живота, то без обмен на гравитони с гравтони , не може да имаме гравитационното силово въздействие между телата, съответно всеобщата гравитационна обвързаност на всички структури на Вечността в пространството ,небесната механика и гравитацонната енергетика/ индиректна и директна/ за добив на енергия от гравитационните излъчвания на телата, както имаме добив на енергия от светлините излъчвания на телата.

 

Въпрос:

  Какво осигурява вечното гравитационно движение на структурите на Вечността, при големите разстояния между тях?

Кратък отговор:

1.   Орбитални движения между структурите.  Което ги спасява от сблъсък едно с друго.

2.    Големи скорости на движение, което също ги спасява от сблъсък, при намаление на разстоянията между структурите на Вечността.

 

Въпрос:

  Какво осигурява вечното гравитационно движение при малките разстояния между елементарните частици в ядрата на атомите, при голямата им плътност?

Кратък отговор:

  Осигурява големи гравитационни ускорения, които здраво придържат елементарните частици , като единно цяло ,при атомните едра и да се  преодолее това голямо гравитационно ускорение са необходими големи външни сили, което, при ядрения разпад се постига с поток от неутрони с достатъчна маса и скорост  за да могат да преодолеят това голяма вътрешноядрено ускорение, наличието на което се потвърждава от закона за гравитационната сила открит и формулиран от Нютон.

 

Въпрос:

  Какво доказва и какво не доказва предсказаното силово въздействие на гравитацията върху светлината от Айнщайн?

Кратък отговор:

1.   Доказва че гравитацията  ,която пресича движението на светлината отклонява посоката и  на движение.

2.   Не доказва и не може да докаже изкривено пространство, защото при същността на пространството няма върху какво гравитацията да окаже силово въздействие за да го изкриви. Пространството , като реалност има само измерения и нищо повече.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315346
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930