Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2015 01:07 - МИСЛИ И РАЗМИСЛИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 950 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 МИСЛИ И РАЗМИСЛИ -14

  / В светлината на ОТБСВ/

 

Има Вечност със същност Вечна от която всичко вечно и преходно , като структура, форма и вечен и ненарушим закон произтича.Който това не можe да види и проумее / учен и лаик/, не може да види и проумее обективните истини до които достига Общата теория за базовата същност на Вечността.

 

Директният добив на полезна енергия от гравитационното поле се обуславя от:

1.   От сила по голяма, при падане от сила, при издигане.

2.   От гравитационен потенциал, при падане по голям от гравитационен потенциал, при издигане;

3.   От неизчерпаема разлика между сили и гравтационни потенциали, при падане и издигане по голяма от нула

       Който тези три реалности, при директните гравитационни двигатели/ учен и лаик/ не вижда, не може да види, проумее и разбере бъдещата директна гравитационна енергетика и нейните неограничени възможности за добив на енергия на земята и на други небесни тела, каквато на човечеството ще е необходима, при освобождаването му от заблуди и навлизането му в Космоса, няма да може да разбере. и проумее,че истина не се унищожава, както в миналото и настоящето / учени и лаици/ това, въпреки историческия опит все още не могат да разберат и срещу истините застават да ги унищожават.

  




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
29.08.2015 06:17
Трудно ще разберат Учителю прехвърлянето на огромно количество движение съответно потенциал и импулс от света на Гравитационната решетка към света на гравитационните центрове тоест към света на гравитационната асиметрия. Какви гигантски прехвърляния има в света на " обикновената " гравитация, а за безкрая решетка към асиметрични полета още хиляда години няма да имат понятие ... Не знам защо е така. Всъщност нам, но понякога ми е трудно и на себе си да го обясня. Как ще разберат фактът, че няма как катализаторите да не прехвърлят огромни количества енергия между явленията в природата и от там фактът, че живите системи чрез катализаторите потребяват много повече енергия отколкото чрез храната. Разбира се това схващане го изказвам от позицията на интуитивно нюхане отколкото от позицията на преки изчисления, но обикновено в такива ситуации интуицията не ме лъжи. Цяла една безкрайна реалност е скрита от техните очи зад пелената на инертността. Няма как да се разбере същността на " квантовата " мелница наречена катализатор без да се разбере, че гравитацията е поток ... движение ... реактивен, студен, симетричен вятър с обратно силово въздействие на посоката си ... Няма как без да им направим ДВИГАТЕЛЯ ... ИНЕРТНОСТ: бях решил миналата седмица да дойда до теб и дъжда ни удави ... Наводниха се избите и съботата и неделята глътнаха движението яко дим. Тази седмица отчети и може би другата седмица след вторника, но нека видим ... Две тръби от дебело пвц съм приготвил, а няма време да дойда ... времето ми пречи да дойда ... ИНЕРТНОСТ ... Ще намеря време. От позицията на КВАНТИТЕ и ИСТИНСКОТО КВАНТУВАНЕ назад във времето се крие жестока и унищожителна война обхващала цялата слънчева система със сигурност ... Това което виждат и подозират, че виждат привържениците на конспиративните теории е много по - вярно от техните представи. Жестока война, която ни е сринала в каменното съзнание и остатъци от нано машини с изкривени функции работещи срещу нас и изплуващи като разбиране в
цитирай
2. gmihov - Не е чудо!
29.08.2015 08:06
Не е чудо простотата на същността на Вечността- триединство неделимо, безначално,безкрайно, вечно. Но! Чудо за чудене, което човешкият мозък не може да побере е безкрайното разнообразие от реалности, които тава просто триединство ,с едно единствено действие, като сблъсква безбройните си структури, с размери между две недостижими граници: нулата и безкрайността - изгражда,подържа и разгражда .
Който това , от всичко най- фундаментално,най- велико триединство, като единна и неделима същност не вижда ,в заблуди безброй той плува. Истини узнава, но до произхода им не стига и истината голяма,че всичко е от и в същността на Вечността и същността на Вечността е във всичко, като част от нея.
цитирай
3. doctora - доктора
31.08.2015 00:48
Много пъти назад във времето съм " изследвал " ... по техни писания разбира се делата на виждащите и разбрах, че нещо куца в техния свят. Много бели правят те когато се опитат да действуват в човешкия свят. Най - вероятно не са виновни за добрите си намерения, но джихатите са факт ... джихати на полумесеца, на кръста и т.н. ... факт и още как. Виждането помага само във висшите случаи ... на дълбоко виждане и те дълбоко виждащите, макар че не се отървават напълно от хищника в себе си поне не се намесват масово да правят опити да променят вълната защото вълната гаси вятъра ... Хората не си ли изпият горчивата чаша, която по един или друг начин са си надробили няма да преминат на татък, а все ще се удрят в стъклата като мухи. Хората търсят отправна система в нещо твърдо и сигурно, а това което ти си им дал Учителю е най - несигурното и променливо нещо на света - Движението. Ние живеем в свят който дори за миг не е стационарен, а е самата вечна променливост и относителност и в този свят единствената истинска Отправна система е Троицата от Материя/Движение/Пространство .. Странна отправна система в която няма нищо сигурно, няма твърда земя под краката и все пак Тризъбеца е най - сигурното отправно нещо от което човек може да се оттласне към полета на познанието и еволюцията. Троицата е отправна система за която всичко е тук и сега защото тя е навсякъде ... Гравитационната решетка е само нещо което можем да разберем по ефектите му но не можем да помиришем и пипнем и въпреки това тя захранва като електрически крушки всяка една структурна форма на материята .. от бълхата, през вируса / вирусите най - вероятно са без души защото са били създадени от човека в нашия свят като наномашини помощници, но за да ни се подчиняват, а не да подчиняват нас както си е реалността в момента е необходимо огромно количество вътрешна сила /, човека, кучето, планетите, звездите и звездните системи и галактиките и метагалактиката и надгалактическите и надвселенските структури и така до безкрай.
цитирай
4. doctora - доктора
31.08.2015 01:24
Някога се чудех какви истини би оставила като завет една свръхцивилизация ... като компакт от истини показващи дълбочината на нейното могъщество и познание ... Ами истината всичко е от бог в бога и бог е във всичко е гигантска истина, която чернодрежковците и белодрешковците не могат и да искат да разберат. Какво би ни оставила като технологична култура ... наномашини за които хората си фантазират, а нямат сили да пръднат и овладеят каквито са вирусите, които не просто ще задоволяват нашите желания, а ще ни помагат нашия жив свят да променяме към по - добро ... към райската градина ако сме силни или ако сме слаби в ада ще ни закарат както и са сторили. Не случайно едни от любимите ми писатели фантасти ... вечните философи Братя Стругацки са считали за най - любимо и съвършено свое произведение повестта " Охлюв по стръмното " ... Воистина им е любимо, а и как да не е като описва света който хората наричат рай ... еее малко партеногенезата е в повече, но истината е някъде там ... воистина. Всичко е от Бог в Бога и Бог е във всичко. От тук трябва да се тръгне и далече ще стигнете, но дали хората са подготвени за това и дали могат да го понесат. Аз смятам ако съм жив да проверя ... ако Бог ми разреши да проверя. Старая се да нямам добри намерения, но и да нямам лоши и дребнавопресметливи, защото помня за добрите намерения и пътищата криви, а за лошите нали виждате какво са направили от нас и в нас самите. Най - великата истина пренесена от библията до нас и продукт на Свръхцивилизация, дали човешка най - вероятно или нечовешка ... не знам, но истината Всичко е от Бог в Бога и Бог е във всичко е най - великата и кратка истина и тази истина не е религиозна истина, а си е жива и физическа истина, Но истина от бъдеща физика лишена от религиозната вяра в " големите глави ". Нека видим ръба на утрешния ден. Нека видим. Амин.
цитирай
5. gmihov - Всичко е!
31.08.2015 18:53
Всичко е от Бога, в Бога и Бог е в него, като част от Бога. Като заблуда , в интерес на това, което е заложено в природата на човека: его, алчност, страст за богатство и власт, като белобрад старец- цар небесен, цар на царете, това се величае. Но! Като обективна истина: Същност вечна от която и в която всичко произтича, и която е налице във всичко, като част от нея не се вижда, ругае се и път, като истина до съзнанието на хората не му се дава, имане, власт и авторитет да се защитават и човек над човека власт да притежава.
Ако триединната същност/пространство-материя-движение/ я няма, като без пръст, корен и стебло няма дърво с клони, листа и плодове със семена от които непрекъснато да се възражда в безначалната и без крайната верига на живата, така и космоса и всичко в него не може да го има,без тази тройна, неделима, вечна същност" Пространство-материя-движение".от която непрекъснато всичко да се възпроизвежда, ражда и възражда.
Време е религиите да преминат от богове, като човеци, на Бог- всеобща същност, от която и в която произтича всичко и която е на лице във всичко, като част от нея,което тази същност ни показва нагледно и достоверно.с всяка реалност във Всемира.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315267
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930