Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2015 02:17 - За обективната истина в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността с въпроси и отговори .
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 710 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Колко енергия получаваме от гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия с директен гравитационен двигател с безконечна лента с обща дължина 2000 м. за един пълен оборот , при общо тегло на лентата 10000 нютона?

Кратък отговор:

  Получената енергия е  Е = 10000н.2000м. = 20Мвт.

  Решението е просто. Резултата ,в реални условия прост и понятен, но невидим за хората/учени и лаици/ в блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно. Не видимо за тях е и неговото фундаментално значение, което показва и доказва с общата теория за базовата същност на Вечността нов мироглед по отношение на същността на обективният свят в който се раждаме,живеем и умираме.

 

Въпрос:

  Какъв по голям гравитационен потенциал получаваме със система с гравитационно обоснован променлив обем и маса с максимално тегло, при падане 1000 нютона и минимлно, при издигне 100 нютона?

Кратък отговор:

 Получаваме 10 пъти по голям гравитационен потнциал.

 

Въпрос:

  Какъв по голям гравитационен потенциал получаваме със система , която ,при падане има положително тегло, а при издигане отрицанелно?

Кратък отговор.

 Теоретично полученият  гравитационен потенциал е безкрайно пъти по голям от изразходвания.

Практически ,в зависимост от размерите на техниката, която ще ползуваме и  конкретните условия, при които ще я ползуваме, възстановеният гравитационен потенциал е ограничен от конкретни реалности и трудно може да бъде по голям няколко стотен пъти 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
27.08.2015 05:03
На тъй нареченото квантово ниво където се намира гравитационната решетка / всъщност тя е самото квантово ниво, но това е друга тема / разликите в гравитационните потенциали са равни на 10 на 10 до 10 на 14 пъти ... точно толкова колкото една химическа реакция бива ускорявана в реално време от даден катализатор. Колкото са по - големи скоростите толкова и усвояването на студен енергиен поток е по - добро ... разбира се съобразявайки се с реалността, че на определено ниво на скорост пък от друга страна гравитацията спира да прехвърля импулс тоест да действува, но при всички положения само тя може да направи прехвърляйки безкрайни количества енергия чрез молекулните и атомните мотори една ниско вероятностна химическа реакция която си е живо физическо взаимодействие на микро ниво на тъй наричаните глупаво релативистически скорости ... тъ само тя може да направи една извършваща се хиляди години химическа работа в работа свършена за няколко секунди. Трябва да се знае от широката публика, че ние с Учителя не просто вярваме, а знаем, че бог съществува, но знаем, че дори и той не работи за бог да прости, а се съобразява със съхранителните закони ... а и как да не съобразява с тези закони като той е тях. При инхибиторите положението на обратно прехвърляне на енергия е същото, но там катализатора забавяйки движенията във дадената физикохимическа система забавят и нейната промяна ... Горе описаното си е реално, но не и религиозно прехвърляне " назад " и " напред " Свети Дух, но винаги помнете, че нито Учителя нито аз говорим от позицията на политически ... в случая на религиозни схващания. Ние имаме реално физическо прехвърляне на движение от една система в друга ... от едно явление в друго ... от една структурна форма на материята в друга. Ние сме учени и знаещи и не си играем на религиознополитическо словоблудство независимо колко повторения представяме пред вас ... Помнете и не забравяйте. Амин.
цитирай
2. doctora - доктора
27.08.2015 05:07
По отношение на неблагодарностите на " Великите " преселения на народите ще кажа само едно. Ние българите сме реално доказателство за това как се страда от тях ... без оплакване защото всеки си заслужава съдбата ... Само ще ви кажа един циганскотурски цинизам изказван от братята турци ... гастърбайтери в Германия: В Германия е много хубаво, но само едно нещо е лошо и това е че има прекалено много германци. Ако европейците не се съобразяват с тази реалност са обречени в стратегически порядък на нищета и деволюция. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315996
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930