Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2015 10:12 - За обективната истина с въпроси и отговори , в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 919 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Какво е Общата теория за базовата същност на Вечността?

Кратък отговор:

 

1.Всеобща теория, по обща от която няма и не може да има, изградена на базата на:

А. На реалността на Вечността, като всеобща база и творец на всичко, вечно и преходно, което го има,като реалност и вечен и ненарушим природен закон

Б. Най- значимата обективна истина във вярата в Бог-„Бсичко е от Бога, в Бога и Бог е във всичко вечно и преходно, като част от него” която подчертава, че Бог, е най-общото, което го има във Всемира, като същност и вечен и ненарушим обективен/природен/ закон и като Бог и Природа- творец и рушител на всичко извън който няма и не може да има ,нещо друго,като всеобщ творец и рушител на всичко преходно, включително и на човека.

 

2. Всеобщо учение за същността на Вечността, като реалност, база и творец ,която обуславя произхода и наличието на всичко, от себе си и в себе си и налице във всичко, което реално го има във Всемира, като вечност и преходност, което обединява вяра, религия и наука , като продукт на една единствена същност,но с различно отражение в съзнанието на хората, която ги обединява и разделя,и противопоставя един на друг и като общности една на друга.

3. Всеобщ мироглед за единната и неделима всеобща, вечна същност от която произтича всяко живо същество,в това число и всеки човек, независимо от това, как реалността се отразява в съзнанието на човека, като деист и като атеист.

  Верни на своята природа и деистите и атеистите са с значима агресивност, в резултата на което и едните и другите в исторически план са унищожавали и продължават да унищожават милиони невинни човешки същества. Това достатъчно нагледно ни го показва историята с Инквизицията, Комунизма и в момента с рязането на човешки глави, само за това,че не са последователи на Мохамед .

4. Наличието на една единствена всеобща същност-Бог, от която произтича всичко, която човешката глупост с религии и човешки амбиции всяка религия се мъчи да обсеби и тотално над човечеството лидерите и да се наложат и не Бог, те светът да управляват и справедливост да установяват,като за тази своя цел и убийството на човек от човек оправдават и за геройство обявяват.

  Ако езичниците – многобожниците,  ,еднобожници са убивали, господството си да запазят  И енобожниците невинен народ са избивали и избиват  власт и господство да си осигурят.

5. Има безкрайно пространство. Няма небеса с райски градини, от Бога изградени, за мъртвите предназначени. И в битието и в небитието всичко изградено и разградено, като структура в лоното на Вечността, като Бог и като Природа се намира.

6. На базата на същността на Вечността няма деисти и атеисти. Има хора с глупост човешка, с която амбиця имат света да управляват , като това делене на деисти и атеисти използуват ,вместо обич омраза да насаждат и човек, човек да убива, да оправдават и за герой да го обявяват.

7. На базата на същността на Вечността-/Бог, Природа/ и конкретно на базата на движението няма и не може да има консервативно гравитационно поле, както няма и не може а има неподвижно спрямо пространството небесно тяло. Тази обективна истина също влиза в обективните истини, на базата на които изградих ОТБСВ и ,че гравитационното поле не е консервативно  и директната гравитационна енергетика, с директни гравитационни двигатели е възможна навред оповестих. Това учени и лаици все още не разбират, както учени и лаици ,докато живи са били :Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер и други, достигнали до обективни истини, които власт имащите не признават  не са ги разбрали.Но! Ще мине време, както хората са разбрали,че земята не е неподвижна, а в пространството се движи, така ще разберат, че и гравитационното поле не е консервативно и директната гравитационна енергетика е възможна.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
25.08.2015 23:22
Тези истини са извън възможностите за осъзнаване и разбиране на затвореното съзнание Учителю. Докато има умни хора, които се възхищават на " величието " на Айнщайн да измисли цял един свят на върха на писалката горните думи трудно ще се " смелят " от човешките съзнания. Трудна ... почти немислима задача е разбирането на Общата теория на/за базовата същност на вечността от човечеството на този етап от неговото развитие ... Може би след първия киловат ... мегават от гравитация направен нещата ще потръгнат в правилната посока, но и това не е ясно ... като нищо религиозните братя от различни изповедания могат да анатемосат гравитацията като дяволска работа и на тях ще им повярват много по - лесно от колкото на нас ... Това е истината Учителю, но пък битка се води до край и не бива да се отказваме. Лека вечер.
цитирай
2. doctora - доктора
25.08.2015 23:34
Направо е срамота Учителю. Как не могат да разберат най - простото нещо МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО ... мозъка ми побира благодарение на Вечността нейното примитивно разбиране като Тризъбец от действие/противодействие и поле на битката, но му е трудно да повярва, че нашите събратя не могат да разберат това елементарно нещо. Напълно забравеното ще се припомня много трудно при наличие на тази центробежна тенденция на разума. Трудно или не, но фактът си е факт ... хората още не са узрели, но все пак при първа възможност ще им осигуря челен сблъсък със Вечността. Рано или късно се изправяме пред реалността на риск губи, риск печели. Амин.
цитирай
3. gmihov - Докато!
26.08.2015 00:10
Докато не се създаде единна политика/ религиозна и светска/, на базата на реалностите, такива, каквито Вечността ни ги показва с реалностите и нашата мисъл ,в съзнанието ни грешен образ не им създава, бъдещето на човешкият род ще е под съмнение, а мечтата за вечен мир и тотално човешко благоденствие само мираж.
Възможностите , които предлага директната гравитационна енергетика не са за наличният общочовешки морал и политика/ религиозна и светска/, изградени повече на омраза и борби за надмощия , кой господар над човешкия род господар да бъде. Нужна е нова политика/ духовна и светска/ ,на базата на обич и любов между хората, при която злото между хората да отиде на бунището на историята..
Съчетанието между недостатъчна възможност за производство на блата с злото във властта е ад дълбок от който трудно се излиза.
Съчетанието на неограничени възможности за производство на блага с зло във властта/ религиозна и светска/ до добро не води.Господари на роби по големи създава и борби, войни, революции не заличава.
Нужно е съчетание между неограничени възможности за производство на блага, без зло във властта. Да се случи това и човечеството да стигне до своята мечта за вечен мир и тотално човешко благополучие трябва, съгласно ОТБСВ водещо начало в дейността на човека да стане обичта и любовта и всяка истина да се вижда не в мисълта на човека, а в реалността, каквато ни я погазва Вчността.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313880
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930