Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 01:16 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на ОТБСВ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 454 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Какви движения им в светлината на ОТБСВ?

Кратък отговор:

1.    Отворени движения.Такива са всички движения на телата спрямо пространството. Спрямо пространството няма и не може да има затворено движение.

2.    Затворени движения. Такива са всички движения, които стават вътре в структурите на Вечността

3.    Инециални . Има ги само по отношение на конкретна отправна система. Няма ги спрямо пространството..

4.    Ускорителни и закъснителни. И тях ги има само по отношение на отправна система. Няма ги спрямо общото пространство.

5.    Движения с две компоненти: инерциална и не инерциална. Те изпълват цялото пространство, като отворени и като затворени.Няма движение, което да няма тези две компоненти: инерциална и не инерциална.

Не инерциалната/ускорителната/ компонента променя стойностите на инерциалната, но не я унищожава и всеки изминат път е резултата на скорост с тези две компоненти.

6.    Отклонение на движение и затворено движение без сила/движение/, което да го отклонява няма и не може да има.

7.    Праволинейно движение. То е недостижима граница,при наличието на гравитационните и други сили, които упражняват външно силово въздействие върху телата.

8.    Право действащо движение/ право действуваща сила/. Това движение зависи от механизма на силовото въздействие .При него силата, която упражнява върху телата  е пропорционална на напречното сечение на телата и неговата форма, а посоката в която придвижва телата съвпада с посоката на силата, която  го създава. Такова право действуващо силово въздействие имаме, при водните, въздушните , светлините енергийни потоци.

9.    Реактивно действуващо движение. Това движение се обуславя от енергийни потоци/гравитационни, магнитни/ , които преминават през телата и отпращат телата в обратна посока на посоката в която самите те се движат. Гравитационните енергийни потоци, които изхождат от земята и другите небесни тела преминават през телата, които срещат на пътя си и ги отпращат към небесното тяло от което изхождат.

10.                      Синусоидни движения. Такива са всички орбитални движения на небесните тела в гравитационните полета на други небесни тела. Това движение се обуславя от гравитационните помени в скоростите на движение на всички небесни тела.

11.                      Движения със силови въздействия и движения без силови въздействия между телата в пространството. Това се определя от общи закон на импулсната сила  И = м/V1-V2/. Когато V1-V2 = 0  имаме движение без силово въздействие

12.                      Правото и реактивното движения определят , както механизмите на силово въздействие , така и конкретните технически решения, при двигателите с които се черпи директно енергия от енергийните потоци, включително и при директните гравитационни двигатели. При водните и въздушни енергийни потоци от които се черпи директно полезна енергия техническите решения са съобразени с зависимостта на силовото им въздействие върху телата от напречното сечение на телата и неговата форма. При директните гравитационни двигатели техническите решения са съобразени с зависимостта на големината на гравитационното силово въздействие от големината на масата.

        Въпреки ,че вече 55 години,учени и лаици, администратори и съдии не приеха, че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели, не са и не могат да бъдат вечен двигател, ще излязат от  заблудата, че гравитационното поле е консервативно ,както в миналото хората са излезли от заблудите, че земята е неподвижна, а атома е неделим и ще видят и проумеят, ,че по принцип директните гравитационни двигатели са така просто устроени, както водното колело и въздушното витло. И човечеството ще има своята директна гравитационна енергетика, преодолявайки инертността на собственото си мислене и собствените си заблуди и административни, съдебни и други бариери на пътя на новите фундаментални достижения в сферата на обективното познание с които се отразяват реалностите, такива, каквито са те.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314398
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930