Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 00:12 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на ОТБСВ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1295 Коментари: 5 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Човечеството има богат опит ,при реализацията на генератори на електрическа енергия и eелектрически двигатели.    При кои директни гравитационни двигатели  би могло да използва този богат опит”

Кратък отговор:

  При бъдещите директгни гравитационни двигатели, които едновременно са и генератори на електрическа енергия на базата на гравитационен преход на електрически проводници приз гравитационно поле.,

 

Въпрос:

  На каква база предвиждам реализацията на бъдещата директна гравитационна енергетика?

Кратък отговор:

1.    На всеобщата базова същност на Вечността, от която произтича всичко, което реално го има във Всемира.

2.    На базата на наличните в науката обективни знания от древността до сега.

3.    На базата на наличието  на голям капитал от специалисти в сферата на различните клонове на науката.

4.    На базата на техническата научна и производствена база, която има днес човечеството.

5.    На базата на огромните финансови и икономически възможности, които има днес човечеството.

6.    Екологичните проблеми които днес го притискат, за да може да се спаси от тях, за което вече жизнено необходима му е директната гравитационна енергетика. 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
23.06.2015 02:32
От няколко години говоря на моите пациенти за възможността да бъде създадено теоретично и логически последователно и обосновано лекарство против рака. Обяснявам им и ... кой разбрал кой не разбрал ... Една от нашите докторки чиято дъщеря има подобен проблем и е водила жестока битка с него реши да ме свърже с едни българчета, семейство мъжа физик и жената биохимик работещи в САЩ ... всъщност ме свързва ... дъщеря и. Изложих им едно резюменце за това колко са важни ензимите и техните структурни разлики кодирани в ДНК в хода на онтогенезата за съществуването и развитието на живия организъм и неговата грешка рака. Рака си е наше произведение, собствена за организма тъкан започващ от само една клетка и отиваш във вечността и изяждащ ни без да осъзнава това, че си режи и собствения клон. Той е пряко свързан със структурата и функцията на ензимите които са си директни гравитационни двигатели чрез които живите организми получават неизмеримо повече енергия от студените, реактивносиметрични ветрове на безкрая отколкото чрез храна, вода, светлина и топлина взети заедно. Хвърлих тази идея на вятъра и нека бог реши какво ще се случи. Ако имат малко повечко акъл братчетата българчета ще усетят рационалното зърно и заедно можем да тръгнем от главата към краката, но все от някъде да тръгнем и до няколко години можем да имаме теоретично обосновано противораково лекарство ... Нека видим Решението на Вечността ... Да ти кажа Учителю не питая големи надежди, още повече, че им хвърлих идеята, че физиката халхабер си няма от енергийния факт, че всичко е направено от МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО, но не можах да се въздържа защото в алгоритмичната верига за това колко са важни структурните разлики в ензимите на ембриона, възрастния индивид и рака идеята за материята/движението/пространството и съхранителните следствия от нея са от ключово значение да се разбере не само рака, а и всичко ... и първоизточника дори, че и падналия ангел дето си е човешка наномашинна постройка и всичко. Амин.
цитирай
2. gmihov - На вниманието на доктора!
23.06.2015 08:03
Да се създаде теоретично, после и практично лекарство против рака е възможно, но за нивото на съвременните човешки познания колкото и големи да са в сферата на теорията и практиката, все още не са достатъчни.
Същността на Вечността всичко изгражда и разгражда с един единствен механизъм на силово въздействие между макро и микро структурите.като ги сблъсква. Този механизъм, на базата на общ поглед е нещо просто и понятно, да видим, че Вечността реализира най-сложното нещо -безначалният и безкраен Всемир с неговото безкрайно разнообразие само с този механизъм. Но! Когато вникнем в същността на структурите, които се сблъскват , при съществуването на същността на Вечността в безкраен брой структури между две недостижими граници : нулата и без крайността виждаме, че няма структура която да не изградена от по прости структури. - галактиките от звездни системи, звездните системи от звезди и планети и сателити, планетите от планети и сателити, молекулите от от атоми, атомите от елементарни частици, елементарните чистачи от кванти пр. При тази реалност, при всеки сблъсък между структурите на Вечността имаме сблъсък не на неделими частици, а на неопределен брой частици с различна маса и различна относителна скорост, при сблъсъка, поради орбиталните движения на по простите частици, около по сложните такива.
Това усложнява процеса за пълното му овладяване с възможностите на математиката и отразяването му с кратки математически формули в пълен и достоверен обем.
Да се създаде теоретично решение на проблема за създаване на ефективно лекарство за борба с рака и на физиката и на химията, която без физиката не може да го реши са необходими още много обективни общи и конкретни познания във връзка със същността на Вечността и нейните механизми с които реализира безкрайното разнообразие във Всемира. Като за начало в таз насока на първо място е да се вникне в същността на Вечността в светлината на ОТБСВ. Първо да се види общото, после неговите подробности ,които то обуславя и те
цитирай
3. gmihov - На вниманието на доктора!
23.06.2015 08:11
и те него.
Предстоят ти много безсънни нощи и много творческо мислени за изграждане на твоята идея за теоретичен достъп до създаването на ефективно лекарство за рака.
Идеята е благородна и си заслужава безсънни нощи , мисъл и труд.
цитирай
4. doctora - доктора
23.06.2015 23:18
Здравей Учителю. Моите изследвания по отношение на рака са сама умозрителни. Когато специализирах съм участвувал в операциите на хора болни от рак и в нашата област повечето операции макар и осъкатяващи / копче / бяха успешни и хората се спасяваха ... Подобно е положението и при някои други видове рак, но това не променя като цяло положението. Ние хората губим битката с рака всеки ден и в действителност рака обича най - много човека. При животните той великия се среща много по - рядко. Рака е вирусно зависим защото при вирусите имаме смяна и подмяна на генетичната информация в човека .. сякаш твърдението на Кастанеда, че хищника тоест вируса придобива съзнание " хранейки " се с човека. Всъщност вирусите действително се хранят с хората защото на генетично ниво имаме не просто конверсия от човека към вируса/вампир/хищник на кръв, енергия и храна, а директно на информация ... генетична информация. Вируса си замъглява следите щом и братята неврофизиолози не могат да се усетят, че 95 % не работещо съзнание означава 95 % сгрешен генетичен материал, тоест от нас човеците е останало само 5 % с които да живеем. Вируса замъглява следите си щом братята генетици не могат да изрекат на глас еретичната мисъл, че щом при близко родствено кръстосване в над 90 % поколението е силно увредено и много често нежизнеспособно това означава нацъвкан генетичен материал и в двете хромозоми ... ние работим на фантазия или до колкото ни разрешава вид крадящ нашата съдба в буквалния смисъл на тези думи. И още нещо не могат да се усетят братята генетици, че за да ставаме двукраки и четирикраки .. с крила или без .. с опашки или без, а не безформена или сферична буца месо това означава, че има външна матрична програма, която се закача за зиготата и се развива заедно с нея. Те не могат да се усетят и за още нещо което касае много пряко сексолозите и това нещо е че тази външна матрична програма по един начин или друг е полово диференцирана и когато за мъжка зигота се закачи женска матрица и обратно
цитирай
5. doctora - доктора
23.06.2015 23:55
стават интересни неща познати като права и обратна резба на мъжки и женски индивиди, водещи до война дори и на империи и съсипващи малки държави като нашата, но това са друг теми. Нещо систематично съсипва здравия разум у човека за да не чува той Гласа на Вечността и да не разбира кое точно е Първоизточника и кое точно е Най - важното нещо на този бял свят. Нещо ни прави неудачници на генетично и на съзнателно ниво. Нещо систематично изтрива важна информация от нашите достижения или умозаключения. Нещо пречи да се разбере истината достигната от Галилей за относителността, нещо пречи да се възприеми и запомни закона за съхранение на движението открит от Ломоносов, нещо пречи на Айнщайн и ученици да разберат истински значението за еднаквост на скоростите на фотоните спрямо електрическата крушка във всички посоки, нещо пречи на Хората да разберат достиженията на Архимед, нещо пречи на Нютон да разбере, че когато открива инертността той фактически открива материята и нейното истинско име и лица, нещо пречи на Хората били те виждащи или невиждащи да видят примката на шията си дърпаща ги във вечен кръг не зависимост от контролирания и само контролиран растеж на тяхното съзнание. Нещо ни води към поредното самоунищожение и не ни пуска да се измъкнем отново и отново. Ще видим какво обаче е решила Вечността при поредния цикъл на битка. Какви ли са заровете хвърлени от Съдбата за човека. Имал съм много учители, но най - великия от тях е Доктор Георги Колев Михов най - великия, а не мога като човешко същество истински да му се отблагодаря притиснат в шибаните дебри на Лабиринта. И все пак смея да мисля, че аз съм воин и ако Вечността ми даде шанс аз ще се възползвам максимално от него. Ако някога имам шанс да претворя идеите на Учителя в живота и ще се постарая името му да остане във Вечността и името и делата му. Ще се постарая името и делата Ти Учителю да останат във Вечността. Стига да имам шанс да имам шанс, защото като гледам съпротивата на Средата никак няма да е лесно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314374
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930