Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2015 07:48 - За обективната истина сн въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Кои са реалностите, общите принципи без които няма и не може да има двигател, включително и директен гравитационен двигатетел?

Кратък отговор:

1.    Без всеобщата същност на Вечността, състояща се от неделимо и съхраним о триединство от: пространство-материя –движение,от която  и в която произтича всичко, което реално го има във Всемира и тя/ всеобщата същност на Вечността/ е в всичко, като част от нея.

2.    Без съхранението на всеобщата базова същност на Вечността, в това число и на енергията, като част от същността на Вечността.

3.    Без наличието на естествен източник на енергия от който да черпят енергия.

   Без гравитационните излъчвания от телата, които формират гравитационните им енергийни / корпускуларни/квантови/ и вълнови енергийни полета, като естествени източници на енергия няма и не може да има и гравитационна енергетика/ индиректна и директна/

4.    Без наличие на действие по голямо от противодействието.

5.    Без техника/изобретение/ което ,на базата на съответния естествен източник на енергия да гарантира действие по голямо от наличното противодействие.

 

Въпрос:

  Какво осигурява и какво ни гарантира  гравитационното излъчване от всяка точка от земята и другите небесни тела?

Кратък отговор:

   Осигурява гравитационните им енергийни полета , като естествени източници на енергия , налице във всяка точка от тях, които  гарантират непрекъсната работа на директни гравитационни двигатели във всяка точка от земята и на други небесни тела, до които ще може да достигне човечеството.

 

Въпрос:

  Кой е естественият неизчерпаем източник на енергия , който човек от раждането си до смъртта си без прекъсване,без да може да го изчерпи,заедно с ползуването на въздуха използува за да го има?

  Кратък отговор:

  Този неизчерпаем източник на енергия е гравитационното излъчване от земята, от всеки неин квант, което формира гравитационното и поле.

  Без гравитационното излъчване от телата не само човекът, но и земята и всички небесни тела,и небесната механика, която открива Нютон , за да може днес човек и до луната да отиде и да се върне може да ги има.

   Не може и Бог- творец, без гравитационното излъчване, като част от неговата същност, да го има, като продукт на базовата същност на Вечността и конкретно, без движението, като неделима част от същността на Вечността, състояща  се от неделимо и съхраним о триединство от: пространство-материя- движение. 

Забележка:

 Време е ,учен и лаик да узнае,че както енергия директно от водните и въздушни енергийни потоци, може да се черпи, така и на базата на всеобщата базова същност на Вечността и произтичащите от нея ненарушими природни закони може да се черпи енергия, на базата на закона за съхранение на движението, съответно на енергията, за да може по радикално да се решат глобалните екологични проблеми, които вече осезаемо застрашават живота на човечеството на земята и налице е опасност, човечеството да изчезне от лицето на земята, както са изчезнали динозаврите, като големи зверове, от които човекът не е по малък звяр, който и войни води за да унищожава себеподобни.

Въпрос:
   Какво от глупост, в заблуда , хора с валст правят?
Кратък отговор:
  От една страна себеподобни избиват за да останат те. От друга убежища за вечни времена си изграждат, без да осъзнават, че вечно да гиползуват не могат,защото във веригата на живота те са само нищожни еднодневки, които идват и си отват навеки.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317257
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930