Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2015 01:28 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Кой може да реализира директен гравитацонен двитгател/”вечен двигател”/?

Кратък отговор:

  Всеки технически специалист с добра техническа подготовка, като специалист, и любител с добри фундаментални познания, по физика и математика от гимназията и техникумите.

 

Въпрос:

  Кой може да реализира производство на техника за директен добив на енергия от гравитационното поле на земята, съответно и директна гравитационна енергетика?

Кратък отговор:

  Всеки, който има достатъчно капитали и е на ти с власт имащите.

 

Въпрос:

  Коя е реалността, която гарантира директен, неограничен добив на енергия от гравитационните полета на земята и други небесни тела?

Кратък отговор:

  Реалността, която открих, установих и доказах , теоретично и експериментално в 1960 год.”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” ,която реалност  учени и лаици от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно в продължение на повече от 50 години не могат да видят, както  от блатото на заблудата”Неподвижна земя” съвременниците на Коперник и Галилей не са могли да видят., че земята се движи в пространството и върти около оста си.

 

Въпрос:

  Коя е техниката с която ще се реализира директната гравитационна енергетика , на земята и на други небесни тела?

Кратък отговор:

  Техниката са директните гравитационни двигатели до които в 1960 година достигнах, на базата на откритието „Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” Сумарната гравитационна енергия , при движение по затворен път в гравитационното поле е по голяма от нула,при  което не само техническите специалисти , студенти и ученици от техникумите и гимназиите могат да проверят, но и лаици могат това да направят.

 

Въпрос:

  Може ли България да спечели от моето откритие „Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно и от директните гравитационни двигатели, до които сам и със съавтори достигнах в периода 1960-2015 год.?

Кратък отговор:

Може ! Но! За това е нужно да се намери Премиер на България, , като Бойко Борисов, който разбира значимостта на Магистралите, спортни зали и други за България, за да може да излезе от блатото на мизерията и бедността  и строи такива, който да проумее и разбере ,че с реализация на моите откриития и изобретения на територията на България , България  може да спечели много повече от това, което  строи в момента , защото , на базата на постигнато от мен и съавтори България ще може да печели  и на територията на други страни, като изнесе знания на тяхна територия, както те днес изнасят капитали у нас и печелят добре.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314514
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930