Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2015 10:16 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 664 Коментари: 3 Гласове:
0



 Въпрос:

  Кога хората ще видят и проумеят директната гравитационна енергетика и неограничените и безопасни възможности, които тя ни предлага за производство на енергия , във всяка точка на земята, на суша, вода, въздух?

Кратък отговор:

1.Когато видят и проумеят с мозъка си същността на гравитацията, като естествен и неизчерпаем източник на енергия, както са видели и разбрали вятъра, като естествен и неизчерпаем източник на енергия, докато го има.

2. Когато видят и проумеят, че от хилядолетия имат конкретни обективни знания за реализация на директната гравитационна енергетикта, но не са се сетили, как  конкретно да използуват тези знания.

3.Когато изтрият и изхвърлят от съзнанието си заблудата , че гравитационното поле е консервативно и видят и проумеят, истината, че не е консервативно, като видяха и проумяха, че атома е делим и заличиха в съзнанието си , че е неделим..

 

Въпрос:

  Кога хората ще видят и проумеят моята обща торя за базовата същност на Вечността?

Кратък отговор:

  Когато изчистят съзнанието си от заблудите в религия и наука и видят и проумеят, че има всеобща същност на Вечността, от която, в която произтича всичко и тя , тази същност е на лице във всяка реалност, като част от нея. Това, при реалността днес, в религиозна заблуда човек да убива човек в рай да отива на небесата, редом с Бога-Вечността лесно и за малко време няма да стане. Ще са нужни векове и хилядолетия да се проумее и разбере, че Бог за човеци – убийци, на човеци рай и царство небесно няма и не може да има.

  Който човек убива, не рай, а ад създава. Ад заслжава и това той на змята и в небсата ще получава.

Вечността-Бог всеки човек създава  Който на живота на човека посяга, с Бога не се съобразява . Срещу него застава, творението му да унищожава и за това не рай-а ад заслужава и това ,на земята и в небесата той все ще получава .




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
28.03.2015 22:36
Когато хората разберат, че на сложно действие каквото е човешкото движение има и сложно противодействие ... всъщност по - точно е да се каже че това сложно противодействие прераства в сложен отговор на средата, тоест когато градиш светове ти ще бъдеш съграден, а когато разрушаваш светове ти ще бъдеш разрушен. Имаме една причинноследствена верига проточена назад в безконечността и напред там в невъобразимото бъдеще ... ако хората не скокнат в каменното съзнание отново и отново. Убиваш ли сложно движение ти ще бъдеш убит сложно ... мисля, че ако тук избягаш там отвъд в бъдещето неродено не ще можеш да откажеш срещата с безкрайността. Лошото е че в тази изключително сложна реалност човешкото съзнание се ориентира трудно ... поради блоковете в него от чужда генетична информация. Пречат и реалностите, че на тази Земя си дават среща съзнания от три типа. Едните насочени нагоре към горната земя, вторите най - многото тъпчещи на едно място и третите отправили се към долната земя. Може би така и трябва да бъде в една безкрайна и нечовешка верига не съобразяваща с нашия човешки комфорт, а само със законите на Бога и един от неговите основни закони на/за вечния сблъсък на структурните форми на материята ... Не знам Учителю това кога ще бъде разбрано, но със сигурност когато започне по - значително да се установява Шестата раса. В тази гигантска причинноследствена верига направата на ДГД и ДГЕ няма да са достатъчни, но ще бъдат завършека на началото и началото на нещо невъобразимо за човешката цивилизация ... Ако стане бързо може би преди да угаснат очите ми за слънчицето златно да мога да изпия едно кафе на луната с кеф. Амин.
цитирай
2. gmihov - На вниманието на доктора!
28.03.2015 23:22
На лице са обективни възможности, в рамките на твоя живот на луната база да се изгради до която на екскурзия да се отиде и кафе да се изпие. Но! това все още ние не знаем.Ако достигнеш моят възраст може и заслужено кафе на луната да пиеш.
Ако до края на тази година успеем да завършим двигателя или за по кратко време да построим по прост двигател и да го покажем ,това ще пробие бронята на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и ще отвори широк път от земята до луната, по който ще пътуват и обикновени хора за удоволствие.и по работа.
цитирай
3. doctora - доктора
29.03.2015 00:16
Ако не го направим тази година Учителю ... сигурно никога няма да го направим. Не искам да бъда лош пророк. Искам българите да си върнат вярата в себе си, а и хората ... ако щеш вярвай ... нито на американците нито на англичаните, нито на германците им е писано да доведат Златната епоха на земята. На обезверените българи им е писано да я доведат ... от небето да я откраднат както някога са " откраднали " огъня / Прометей е български персонаж, а не гръцки, но тази темата е много дълга /, но този път трябва да откраднат огън който не топли, но е много безкрайно много по - мощен от огъня " откраднат " от Прометей. Трябва тази година да стане. Още малко като пооздравеят хората от " моите " болести и ще дойда да се видим Учителю. Онзи ден не ти се обадих защото ме гони някакъв гаден вирус съпътствуван с гаден ларингит и гласови смущения. Със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309413
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930