Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2015 23:51 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 418 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  На базата на какво стигнах до  директните гравитационни двигатели в 1960 г.?

Кратък отговор:

1.    На базата на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия. Без този естествен източник на енергия няма и не може да има директен гравитационен двигател. Без него няма и не може да има и индиректните гравитационни двигатели ,каквито са водните колела ,на базата на гравитационни водни енергийни потоци. Без естествен източник на енеригия няма и не мое да има  добив на енергия. Има закон за съхранение на енергията, съгласно който енергия се получава само от източник на енергия.

2.    Техническо съоръжение / двигател /, което, на базата на естествения източник на енергия осигурява действие по голямо от наличното противодействие, без което няма и не може да има изобщо двигател, не само гравитационен.

3.    Получената от гравитационното поле енергия, като действие  трябва да бъде по голяма от енергията необходима за преодоляване на противодействието. Без наличието на това директен гравитационен двигател е невъзможен.

4.    Сумата от получената гравитационна енергия и изразходваната , при движение  по затворен път трябва да бъде по голяма от нула. Без този резултат няма и не може да има директен гравитационен двигател.

 

За теоретично и експериментално доказване на тези реалности, гарантиращи варианти на директни гравитационни двигатели в науката са налице конкретни обективни знания още от времето на Архимед и на базата на тези знания, всеки, който е завършел гимназия може теоретично и експериментално да ги докаже и покаже. Защо въпреки това в продължение на повече от две хиляди години , човечеството не е стигнало до директните гравитационни двигатели, само Бог знае. Човек, колкото и да се надува, като пуяк, не може да знае. Може само да предполага.

 

Въпрос:

  С како експериментално тези резултати, могат да се проверят , при директните гравитационни двигатели.

Кратък отговор:

1. Само с един силомер с отчитане на поредица от конкретни, достоверни измервания .

2. Само с една макара или с един лост ,с какъвто Архимед е доказал и показал има ли наличие на сребро в едно златно бижу.

 

Въпрос:

  На базата на какво системите с гравитационно обоснован променлив обем  и маса ни гарантират, при движение по затворен път в гравитационното поле ,сумарна гравитационна енергия по голяма от нула, съответно , на тази база и работещи директни гравитационни двигатели?

Кратък отговор:

  На базата на зависимостта на обемите и масите им от положението им спрямо направлението на гравитационната сила, което с силомер, макара, лост може да се докаже и покаже нагледно.

  

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300700
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031