Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 02:21 - За обективната истина с въпроси и отговори ,в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 907 Коментари: 1 Гласове:
1



 Въпрос:

  Кои са конкретните резултати, на базата на които достигнах до  директните гравитационни двигатели, на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса и на базата на безконечни ленти, които моите „Непогрешими” опоненти/специалисти и лаици/ отричат , като оракули, без проверка в продължение на 54 години?

Кратък отговор:

  При директните гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса те са: 

1.    G1 >G2 –Тегло, при падане по голямо от теглото , при издигане.

2.    G1H >G2H –Гравитационен потенциал, при падане по голям от гравитационния потенциал, при издигане.

3.    G1H – G2H >0 -  Сумарна гравитационна енергия, при движение по затворен път в гравитационното поле по голяма от нула.

  При директните гравитационни хидростатични безконечно лентови двигатели са:

1.     F1 = m1g > 0 – Неизчерпаема работна гравитационна сила, при падане по голяма от нула.

2.     F2 = 0 –  Нулево хидростатично протводействие на F1

3.     F3 = m2g –подемна неизчерпаема помощна хидростатична сила, на базата на която безконечната лента изплува във височина.

Забележка:

  Всеки технически специалист, студент и ученик от горните класове имат  необходимите конкретни познания , да поверят, както теоретично, така и експериментално тези  резултати, не само в лаборатории условия, но и в домашни условия. Но! Заблудата че гравитационното поле е консервативно, не е шега работа и в съзнанието на хората столетия наред стои с не по малка сила, отколкото в миналото заблудата, че земята е неподвижна.

  Както ,докато не отпадат заблудите: „Неподвижна земя” и „Неделим атом”  истините за движещата се в пространството земя и делимост на атома не достигат до съзнанието на хората, така и докато не отпадне от съзнанието на хората заблудата, че гравитационното поле е консервативно и заблудата, че директните гравитационни двигатели са вечен двигател, истината за директната гравитационна енергетика няма да достигне до съзнанието на хората и огромните ползи, които човечеството ще има с неограничените възможности за безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествени неизчрпаеми източници на енергия




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
22.02.2015 13:44
Имайте предвид, че тази проверка и реализация с ОСТАРЯЛАТА ТЕОРЕТИЧНА БАЗА НА СЪВРЕМЕННАТА ФИЗИКА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ. Назад във времето са правени опити, а и сега правят водещите нации по света да създадат ДГД, но резултатите са ДУКИ. Безконечно лентови хидростатични директни гравитационни двигатели са правени, включително и с изключване на противодействуващата компонента на индиректната гравитационна сила, но има някои ТЪНКОСТИ КОИТО СЪЗНАНИЕТО НА ПЕТАТА РАСА И НА ГЛАВАТА СИ ДА ЗАСТАНЕ НЕ ЩЕ ВИДИ И ВЪПРЕКИ ЧЕ УЧИТЕЛЯ МУ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВАДНО ПАК НЯМА ДА ВИДИ. Подобни построения на променливообемомасовици са правени хилядолетия, правят се и сега и може би имат построения на принципа слон прави енергия за мравка, но истински и спасителни за хората ДГД - та няма построени и няма да има на базата на остарялата теоретично база с която работим. Засекретяването на тези слономравкови построения е понятно, но така човеците в Златната епоха не ще влезнат. Назад във времето ВОДЕЩИТЕ КОЛОБЪРКИ са знаели какво следва като са гледали пожарите на загиващата човешка култура, сриваща се в каменното съзнание и са оставили завета на това съзнание под формата на истини закодирани като канон в Библията и другите книги на книгите ... жалко за българската метална библиотека писана на златни страници за да оцелее, но когато намерят гроба на тъй наречената Бастет, а всъщност на скритото колобърско погребение тогава и българите и хората ще узнаят истината за загиналат своя култура назад във времето. Тя е загинала на принципа глава прави глава тегли. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300792
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031