Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2015 22:44 - За обективната истина в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 995 Коментари: 4 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какво ни осигурява теоритичен и експериментален анализ на закона на Архимед за теглата на телата във флуидите на базата на конкретни реалности, при системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса и при безкончни ленти /G = G1 –G2/?

Кратък отговор:

1.    При G1-G2 = 0 -  Покой на телата във водата.

2.    При G1-G2 > 0  - Потъване на телата.

3.    При G1 -G2< 0    Изплуване на телата.

4.    При G1 >G2  и G1 При G2  -Максимална величина, при падане , при движение по затворен път в гравитационното поле и минимална величина, при издигане - работещ непрекъснато в гравитационния вятър /поле/ директен гравитационен двигател , както въздушните  двигатели , непрекъснато работят във вятъра, докато вятъра съществува.

 

Забележка:

 Който иска това да разбере, трябва внимателно да чете това, кето до сега съм публикумал, като техника и теоритичен и експеримнтален резултат и да освободи съзнанието си от заблудата, че гравтационното поле е консервативно, и заблудата, че директните гравитационни двигатели  са вечен двигател, какъвто е невъзможен, при съхранението на движението, като неделима част от същността на Вечността, която обуславя Вечтостта, като творец и рушител на всичоко от сбе си и в себе си.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - Може!
22.02.2015 01:05
Може с директната гравитационна енергетика България да стана напълно енергийно независима страна. Но! За това е нужно:
1. Учени и лаици да проумеят и разберат, че гравитационното поле не е консервативно.
2. Че директните гравитационни двигатели не са вечен двигател.
3. Че с директните гравитационни двигатели , на базата гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергия гарантира неограничен и безопасен добив на енергия.
4. Държавата със своите управленчески административни институции да има съответното положително отношение към развитието на науката и ползата от нея
5. Откритията и изобретенията до които достигнах сам и със съавтори .да бъдат признати и узаконени, като български такива.
6.Да се приеме моето предложение за реализация на национална и международна Научно-производствена база за проучване и внедряване на глобална директна гравитационна енергетика на земята и на други небесни тела с капиталово и кадрово международно участие.
цитирай
2. doctora - доктора
22.02.2015 12:48
Всичко е Алгоритъм и Етапи от този Алгоритъм не могат да се изпускат .. Първото което трябва да разберат хората които искат да Разберат е, че G1 е ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА СИЛА, а G2 е ИНДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА СИЛА. Второ те трябва да разберат, че G1 е директно проявление на въздействието на гравитационния вятър върху телата стоящи или движещи се в него, а G2 е резултат на въздействието на гравитационния вятър върху телата с флуиден характер стоящи в него, които тела/флуиди след това въздействуват върху други тела стоящи или движещи се в тези тела/флуиди тоест G2 Е ПРОЯВЛЕНИЕ НА ОТГОВОРА НА ДАДЕНА МАТЕРИАЛНА СРЕДА РЕЗУЛТАТ ОТ ИНЕРТНОСТТА КОЯТО Е МАТЕРИАЛНАТА КОМПОНЕНТА НА ТАЗИ СРЕДА НА ПРЕХОДА ПРЕЗ НЕЯ НА ГРАВИТАЦИОННИЯ ВЯТЪР. Трето като се връщате назад в блога трябва да осмислите характеристиките, които Учителя / не мога да се въздържа колкото и да е вредно от дидактична гледна точка да го кажа: най - великия след Прометей, който ни дари правия енергиен поток - огъня, а Учителя реактивния енергиен поток / ви дава на гравитационния вятър като реактивен енергиен поток / тук се абстрахирайте от визията която вашето съзнание получава от ревящите реактивни двигатели на ракетите и самолетите / тоест като енергиен поток който при прехода си през материална среда упражнява обратно силово въздействие на своята посока поради билярдния характер на взаимодействие не просто на микро и квантово ниво, а на гравитационно ниво .. там където всичко е ГРАВИТАЦИЯ И ИСТИНСКИТЕ ЛИНИИ НА СВЕТА = СТРУНИТЕ, КОИТО ФИЗИЦИТЕ УСЕЩАТ ИНТУИТИВНО, НО СЕ ГЕЛПЯТ КАТО ПАТЕТА В КЪЛЧИЩА ПОРАДИ ЩАМПОВАНАТА ИМ ОСТАРЯЛА ТЕОРЕТИЧНА БАЗА В СЪЗНАНИЯТА ИМ, КОГАТО СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗРАЗЯТ С ДУМИ И ЧИСЛА ТАЗИ РЕАЛНОСТ НА ИСТИНСКИТЕ ПРАВИ ЛИНИИ НА СВЕТА. Между другото да видят Линиите на света е Изпита който виждащите полагат пред техните учители за да разберат техните учители дали съзнанието на ученика е изчистено от остатъците на Хищника - парчетата грешки в геномната програма на човека правещи го неудачик.
цитирай
3. doctora - доктора
22.02.2015 13:16
Разбира се винаги трябва да се има предвит към втора точка, че този отговор на материалната среда при преход на гравитационния вятър през нея е характерен и за " твърдите " тела, а не само за фруидите но при тези твърди тела преобладават гравитационните сили на микро ниво, които мимикрират като силно и слабо, а и като електромагнитно взаимодействия в зависимост от начина на кодиране на Вечния вятър на квантово ниво. Тази мимикрираща гравитация като взаимодействие дава относително по - споения характер на твърдата материя. Когато съзнанието осъзнае реактивния тоест обратносиловия начин на въздействие на гравитационния енергиен поток започва да проумява и силите които се проявяват във флуидите и които сили поне една от тях е наречена Архимедовата сила и благодарение на нейния относително вечен характер хората имат корабоплаване, а и много други неща. Най - вероятно на квантово ниво ензимите за това са най - мощните катализатори защото " обичат " да работят във водна тоест във флуидна среда тоест във тази среда ползват и двете гравитационни сили за да осъществяват процеси на безкрайна ротация .. контролирана геномно като определени атоми и атомни групи се променят при синтезата на тези катализатори от ДНК. Тук една скоба за великия българин Стефан Найденов. Въпреки, че този човек е работил с остаряла теоретична база тези промени в каталитичната молекула ги е прозрял и ги е казал на своите приближени, но не ги е описал примерно в книгата си " И все пак водата гори ". Един такъв негов съратник срещнах по пътя си когато започнах да работя по ДИРЕКТНИЯ ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ И ЗАПОЧНАХ ДА СЪБИРАМ ОТГОВОРИ ОТ СРЕДАТА ЗА ИСТИНСКАТА И НЕДЕЛИМА СВЕТА ТРОИЦА. Още една скоба към казаното от Христо Маджаров в едно от любимите ми предавания " Въпрос на гледна точка ", че има сили които започват да ни дават отговори на търсените от нас въпроси КОГАТО НАШЕТО ТЪРСЕНЕ ЗАПОЧНЕ. Третата скоба е по повод на озадачението което изпитах когато разбрах, че сина на Стефан Найденов е колега, а
цитирай
4. doctora - доктора
22.02.2015 13:25
нищо не прави по ПОСТРОЕНИЯТА НА БАЩА СИ ... ТЪ ТЕ СА ПРЯКО СВЪРЗАНИ С ИСТИНИТЕ ЗА СВЕТАТА ИСТИНСКА ТРОИЦА = МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО. Когато Института на Вечното Движение бъде построен той ще направи каквото трябва по всичките построения на Учителя - Георги Колев Михов. Не знам кога ще го построим, но българите са подходящи за неговото построяване. В моментът те са бедни, потискани и разпилени по света да дирят къшея хляб и всеки от тях в душата си търси истината без да го осъзнава разбира се по този начин по който го изказвам като думи: защо моето величие в мен като потомък на Божия народ ме прави толкова злочест и ЗАГОВОРА СРЕЩУ МЕН Е ЗАГОВОР ОТВЪД ПРЕДЕЛИТЕ НА ВЪОБРАЗИМОТО. Милиони защо които искат бачкане и само бачкане иначе отговорите със скръстени ръце не ще дойдат. Не ми се пише повече за G1 и G2 защото пак се отплеснах. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300158
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031