Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2015 08:27 - За обективната истина с въпроси и отговори ,в светлината на отбсв.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 702 Коментари: 1 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какво открил Архимед и какво осигурява това?

Кратък отговор:

Открил:

1.    Че всяко тяло потопено във водата губи от теглото си толкова, колкото е изместената от него вода.

2.    Открил законите при лоста.

Тези открития осигуряват:

1.    Обективно и достоверно теоретично и експериментално доказателство Има или няма сребро в едно златно бижу за което се е сетил и и използвал,която истина и възможност е налице до наши дни и ще бъде на лице  за винаги, защото обективите истини са вечни..

2.    Обективно и достоверно теоретично и експериментално доказателство за реализация на директен гравитационен двигател за което не се е сетил, и въпреки ,че се е мъчил да реализира такъв двигател не е успял. Не се сетили и не  са успели и милиони хора след него  да реализират директен гравитационен двигател до 1960 г. , когато аз на базата на откритието, което направих”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”се сетих, как да се реализира с откритията на Архимед такива двигатели с което се изправих сам срещу всички учени и лаици , в тотална заблуда, че директните гравитационни двигатели са вечен двигател,какъвто е невъзможен  и каквито директните гравитационни двигатели до които аз достигнах не са и не могат да бъда, както Коперник, сам се е изправил срещу всички свои съвременници /учени и лаици/ в тотална заблуда, че земята е неподвижна.

 

Въпрос:

  Може ли всеки технически специалист и лаик с познания , във връзка с направените от Архимед открия , за теглата на теглата на телата във флуиди и за наличието и липсата на равновесие , при лоста теортично и експериментално да докаже и покаже ,как може на 100% да се реализира директен гравитационен двигатл?

Кратък отговор:

   Може! Трябва да знае действието умножение и че без произведение от сила и път няма и не може да има енергия .

   Но! Не може да го направи, докато не излезе от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, а директните гравитационни двигатели не са и не могат да бъдат вечен двигател, което вечното движение,като неделима част от същността на Вечността не разрешава .

 

Въпрос:

  До кога ,с единични изключения, които за 54г. не са повече от колкото пръстите ми на едната ръка,ще бъда сам срещу всички ,тотално потопени в заблудата,че гравитационното поле е консервативно и директните  гравитационни двигатели са „Вечен двигател”, какъвто те не са и не могат да бъдат.?

Кратък отговор:

   Ще бъда и постмортем, докато не падне тоталната заблуда, че гравитационното поле е консервативно, а директните гравитационни двигатели са вечен двигател, както  Коперник и Галилей са биле и постмортем сами срещу всчки заблудени, докато не отпаднала окончателно заблудата, че земята не е неподвижна, а се движи в пространството непрекъснато..

 .




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
22.02.2015 02:01
Братя Стругацки, Бог да ги прости имат едно произведение " Вълната усмирява вятъра " и в него засягат точно проблема с Водачите които носят ключови промени в света. Това произведение всъщност засяга интуитивно точно срещата на мощно или много мощно действие в лицето на умен или изключително умен човек или човеци с инертността на останалия социум .. Инертността гаси действието или казано по друг начин поглъща движението защото движението няма как да бъде унищожено защото е вечно .. Двата дракона белия - пижо и червения - пенда във вечна прегръдка и противопоставяне. Петата настояща раса се е вкопчила в смъртна прегръдка с шестата все още не настъпила раса ... расата на 666 ... този демоничен страх е изразен като легенда в уж книгата на книгите фалшивицирана стотици и милиони години: името на Звяра е номер на човек гледай това е числото 666. Глупости на търкалета .. прекалено много тройки за да е демонично това число, но това е друга тема засягана назад във времето и в блога. Как може това да стане .. ? Може и още как като се има предвид, че всяко явление и процес имат геномна програма там Отвъд в Невъобразимото. Тези геномни програми водят битка привидно невидима за нас, но съвсем реална битка и израз на тази битка е опитът на някои човешки и нечовешки фактори да изгонят Божия Народ от Обетованата Земя. Това е " Световния заговор срещу българите " , а не нещо персонално. Нечовешкия фактор ползва глупостта на останалите народи и натрупаната от нас карма за да ни развърта като дървени пешки по дървена шахматна дъска, но .. всяка една пешка може да стане царица, а и всякаква друга фигура от Дъската на живота. Пътя на българите е предопределен от нашите действия, но и е умело режисиран от Нечовешки фактор - Хищна програма която иска да отложи неотложимото - завръщането на Златната епоха от Небитието в реалния свят на човеците. И това неотложимо се носи от нас Божия Народ, но гледайте само какво става около нас и с нас ... превърнали сме се в просяците на този свят. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309471
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930