Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2015 00:20 - За обективната истина с въпроси и отговори, в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 509 Коментари: 0 Гласове:
0



 На кратко!

С въпроси и отговори ,в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността-Бог  за същността на конкретна техника във връзка с директния и индиректния достъп до неизчерпаемата и безопасна енергия на гравитационното поле на земята, като естествен, безопасен и неизчерпаем източник на енергия , във всяка точка на земята, на суша,вода и въздух?

 

Въпрос:

  Какво представляват,като техника и  какво ни осигуряват  системите  с гравитационно обоснован променлив обем и маса, на базата на гравитационното поле на земята, като естествен, безопасен и неизчерпаем източник на енергия ?

Кратък отговор:

  Прдставляват  проста техника, на базата на които може да реализираме директни гравитационни двигатели и директни гравитационни енергийни магистрали с които да черпим директно, непрекъснато неограничени количества полезна енергия от гравитационното поле на земята, както с проста техника/двигатели/ черпим директно енергия от водните и въздушни потоци.

   Осигуряват ни:

1.    На безконечна верига, тегла, при падане по големи от теглата им при издигане

2.    С разликата между по  големите тегла, при падане,на безконечна верига неизчерпаема гравитационна работна сила

3.    Директен достъп до енергията на гравитационния вятър, гравитационното излъчване от земята, което формира гравитационното и енергийно поле, като всеобщо достъпен, неизчерпаем и безопасен източник на енергия, на базата на който България може да стане напълно енергийно независима държава, с много по малко капитали и труд,, без екологични проблеми и за много по кратко време.

4.    Осигуряват ни производство на енергия, на много ниски цени, при което всеки за производствени и битови нужди, ще може да ползува достатъчни количества енергия, без нужда от икономии и социални помощи за отопление.на бадните.

5.    Осигуряват ни , на базата на неограничен и безопасен добив на енергия, радикални решения по отношение на наличните глобални и локални екологични проблеми.

6.    На базата на неограничен добив на енергия с ниски цени на произведената енергия, осигуряват ни производство на стоки  с по ниска разходи и по ниска цена .

7.    Осигуряват ни достатъчно производство на енергия за реализация на уличен и междуселищен директен гравитационен транспорт за превоз на стоки и хора с неограничени възможности.

8.    Осигуряват ни двигатели, които без гориво могат да работят, както на земята, така и на луната и на други небесни тела непрекъснато, на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи, гравитационните им енергийни полета

9.    Осигуряват ни изграждане на земята и на други небесни тела изкуствени еко системи за труд и бит на значими човешки общности .

Забележка:

  Не е нито заблуда, нито чудо, това, което ни предлага директната гравитационна енергетика, но чудо ще бъде, ако , при налична научна, административна, политическа и социална среда да се приеме моето предложение за изграждане на територията на Българи на Научно –производствена база , с международно участие с капитали и кадри  ,за използване на това, което ни предлага директната гравтационна енергетика.

 

  




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300737
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031