Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2015 01:33 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 785 Коментари: 1 Гласове:
0



 Въпрос:

  Против какво не съм и за какво съм, във връзка с добива на енергия?

Кратък отговор:

1.    Не съм против източниците на енергя, които сага ползува човечеството за добив на енергия , по отношение на които има натрупан положителен опит. Но! Има и нерешени проблеми с тях.

2.    За директен добив на енергия от гравитационното енергийно поле на земята и други на други небесни тела,съм, въпреки липсата на опит на човечеството ,в  във връзка с този добив, поради следните причини:

2.1.        Няма на земята и на другите небесни тела естествен източник на енергия по мощен и безопасен от енергийните им полета.

2.2.        Гравитационното поле,като естествен и безопасен източник на енергия е неизчерпаем във времето.

2.3.        Без пари и труд ,е достъпен, както вятъра във всяка точка на земята, на суша и вода, на неподвижни и подвижни платформи.

2.4.        Техниката/двигателите/ с които директно се черпи енергия от гравитационното поле имат просто , сигурно и безопасно технически устройство и за кратко време,след съответна кратка проучвателна дейност могат да се появят на пазара, като масова стока за производство на енергия ,непрекъснато ,денонощно за хиляди години напред.

2.5.        На базата на неограничен, безопасен добив на енергия, човечеството може:

-         да реализира радикални решения ,във  връзка със своите екологични, икономически, демографски и други проблеми.

-         да реализира изкуствени еко системи , на земята и в космоса за труд и бит на значими човешки общности.

-         да осигури далечни космически полети в необятния космос.

-         да осигури глобален, селищен и междуселищен транспорт, при непрекъснато денонощно ползване.

- да   изгради нов общочовешки морал, съответствуващ на възможностите на неограниченото и безопасно ползуване на гравитационната енергия.

-          При съответен нов общочовешки морал без индивидуални плащания за енергия , и градски и междуградски транспорт.

 

Въпрос:

  Какво има в полза на предложението на Премиера на България да се заложи на газовите находища на територията на България, което ,въпреки несравнимо много по големите предимства , на това което аз предлагам, го няма- Национална, европейска и международна научно производствена база на територията на България ,с международно участие с капитали и кадри, за проучване и внедряване на директната гравитационна енергетика, на базата на наличието, като конкретна реалност, на условя, при които гравитационното поле не е консервативно до които условя  и до директните гравитационни двигатели достигнах в 1960г., на базата на обективни експериментални резултати, които в 1984г. повторих и потвърдих, към които учени и лаици в заблуда ,че гравитационното поле е консервативно все още се отнасят и отричат, не като учени , а като оракули. без проверка и не искат да ги видят, поверят,  проумеят и разберат възможностите, които те разкриват за науката и практиката.

Кратък отговор:

1.    Общочовешки опит за използуване на природния газ, като естествен източник на енергия.

2.    Власт с възможности с която всеки гражданин се съобразява

3.    Няма заблуда, че природния газ не може да се ползува, като източник за добив на енергия, каквато има по отношение на директната гравитационна енергетика.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora - доктора
13.02.2015 23:32
Харесвам много Христо Маджаров ... и той е Учител и Просветител. Не толкова велик като Учителя, но е безусловно велик българин и човек ... Българин с главна буква. Чрез такива хора започва да изплува Истината на истините. Не знам коя е и кои са силите които са позволили на Стойчо Керев да говори и да кани хора говорещи на темата Истината на истините, но това е факт ... Истината истинска за Българите започва да изплува от небитието, а Учението на Трижди Великия Български Учител Георги Колев Михов ще донесе отново името на България в човешкия свят ... там където му е мястото ... Начело. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300553
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031