Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 23:31 - Ако!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 964 Коментари: 4 Гласове:
1



 АКО!

 

   Ако искате България да стане напълно енергийно независима страна с фундаментален принос в световната енергетика и наука направете следното:

1.    Проявете интерес към бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени и безопасни възможности за добив на енергия от най- големият и неизчерпаем естествен източник на енергия на земята – нейното гравитационно излъчване, формиращо гравитационното и енергийно поле.

2.    Четете в Интернет за тази енергетика.

3.    Проверявайте резултатите, които я обуславят и гарантират за да може да достигнете до истините и възможностите на тази енергетика.

4.    Задавайте въпроси и пишете коментари

5.    Гласувайте за нея за да може тя да стане реалност и всеки човек да има възможност ,без финансови затруднения да ползува за битови и производствени нужди неограничено количество енергя във всяка точка на земята, на суша и вода, на терен и на енергийно независимо транспортно средство, на луната е на други небесни тела.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - От всички борби!
30.01.2015 07:20
От всички борби в човешките общности най-значима, с най-много последици ,за добро и зло, в наука, религия,политика и пр. е борбата между обективната истина и човешката заблуда.
Обективната истина е в реалностите, продукт на всеобщата базова същност на Вечността-Бог, от която и в която произтича всичко.
Заблудата е в главите на хората ,виждащи и възприемащи реалностите такива, каквито те не са.
Ако има фундаментални истини в науката и религията , ИМА и фундаментални заблуди, някои от които владеят вкове и хилядолетия човешкото съзнание и път на истината не дават.
Такива фундаментални заблуди в миналото,чийто пагубни за човечеството последици, все още напълно не са заличени и продължават в религиозната литература все още да са налице са :”, „Неподвижната земя”, „Почивката на Бога,на седмия ден от сътворението”, „Бог с човешки образ и човешки действия”, „Неделим атом” и пр., които като непревземаеми крепости са стояли на пътя на обективното човешко познание.
Днес, такива фундаментални заблуди , на пътя на обективната истина , като непревземаема крепост от векове наред са заблудите:”Консервативно гравитационно поле”,Изкривено пространство”,”Зависимост на масата от скоростта”,и пр., които пречат до съзнанието на хората да стигнат истините, до които аз достигнах в 1960 г и до сега 2015 годна, като :”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”, „Директните гравитационни двигатели, на базата на гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествен и неизчерпаем източник на енергия”,” Превъзхождащите и безопасни енергийни мощности, които може да има бъдещата директна гравитационна енергетика” и пр.
Евреи, мохамедани, християни в един Бог вярват, но, обсебени от заблудата ,че религиите/форми на духовна власт със съответните структури/, които изповядват за да има въздействие на човек, над човек , приемат за вяра, а не наличието на един Бог,които не е различен за евреи, християни, мохамедани. На тази
цитирай
2. gmihov - продължение
30.01.2015 07:29
На тази заблуда, при вяра в един Бог да има три фундаментални религии с безброй секти в тях борбата между тях ще продължава още за векове да стои на пътя на обективната истина, и да ни показва, че и над вярата има нещо по силно и това е заложената агресивност в живата природа, неделима част от която е и човешкия род.
Време е път на обективната истина, налице в ОТБСВ и ДГЕ-ка да се даде. Терена , в религия и наука максимално да се очисти от заблуди, за да може в човешките взаимоотношение нова вяра да настъпи, с нов общочовешки морал, съобразен със същността на Вечността- Бог и това, което произтича от неговата същност, за да се отвори път и за най-значимата общочовешка мечта – Вечен мир и благоденствие за всеки човек, които не човек , а Вечността –Бог изгражда и разгражда.
цитирай
3. doctora - доктора
31.01.2015 01:12
Проблемът Учителю е, че отговорите които даваш повечето хора не могат дори и да искат да ги формулират в съзнанието си или като думи като въпроси ... Енергийна бариера и печата на Хищника рогат. Не е просто инертност, а е съзнателна битка против човещината и то битка докарана на главата на човека от самия човек назад във времето когато бяхме " богове ". Разсекретят ли досиетата на " Аполоните " и Луноходите които са вървели до тях на Луната хората ще започнат да разбират по - добре България, но онази на Децата на светлината с основен знак Суровачката или Тризъбеца ... както щат да го наричат. Американците били доставили от Луната съоръжения за контрол на гравитацията ... Дръжки и костилки на търкалета при условие че теоретичната база е остаряла с хиляда години и пречи на разбирането човешко на гравитацията и Движението трижди велико ... Не им се сърди Учителя, че в повечето случаи не им е възможно свястен въпрос да зададат. Назад в блога един " чувствителен " човек оттегли писаниците си защото ти се обиди, че не си го разбирал без да разбере, че писаното от него и въпросите му са чувствителни глупости. ОТБСВ носи разбирането за мястото на всяка наука в човешкото познание и нейната същност. Примерно в тази светлина математиката е царица, но царица на езиковите науки и нищо повече и единствените фундаментални науки, които сериозно се занимават с изучаването на Бога са физиката и химията ... не че те горките си имат халхабер от този енергиен факт ... Какви са ми велики и високомерни ... как така ще се занимават с изучаването на Господа бога ... Какво значи Евклидова геометрия и какъв е нейния фундамент ... Тя може да съществува само където имаме прави линии правещи " правилни " геометрични фигури. Единствения реален евклидов субстрат са гравитоните, които единствено се движат по права линия. Напротив всичко останало си е неевклидова геометрия защото дори и фотоните примерно се движат по криви с различен диаметър. Ако математиците не разберат това нищо не ще разберат.
цитирай
4. doctora - доктора
31.01.2015 01:20
Математиците трябва да разберат, че служат на езика и той не може да измисли нищо реално от света, но може да го опише ... непълно, но пълноценно за нуждите на човека. В хода на математическото и всяко друго описание на Вечността се губи огромно количество информация и света се изкривява в нашите представи почиващи на думите и мислите, а не на реалностите вродени в нас. Математиците трябва да излязат извън " белия лист " и неговите производни като всеки един компютърен екран и да задълбаят каква е Реалността отвъд белия лист и тогава и само тогава ще станат фундаментален инструмент. Закона за " пито " е голям закон, но моят ум все още не може да разбере какво крие той. Защо Учителю кривината на света е точно тази, а не примерно 6,28.... Нещо да си призная ми убягва. МИСЛИЛ ЛИ СИ НЯКОГА УЧИТЕЛЮ КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ТАЗИ ВЕЛИЧИНА 3,14 ... ЗАЩО Е ТОЧНО ТАКАВА, А НЕ НЯКАКВА ДРУГА. КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ТАЗИ МАТЕМАТИЧЕСКА ДУМА КАТО РЕАЛНОСТ ... МОЛЯТЕ ОТГОВОРИМИ. Със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314321
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930