Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2015 07:32 - За обективната истина с въпроси и отговори в сетлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 545 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  На базата на какво България може да спечели пълна енергийна независимост?

Кратък отговор:

1.    На базата на разумни и честни политици, без каквито добро не я очаква

2.    На базата на директния достъп до енергията на гравитационното поле, на земята, като естествен,безплатен , безопасен и неизчерпаем източник на енергия, на лице във всяка точка на земята, на суша и вода., нямащ равен на него друг на земята.

 

Въпрос:

 Кое  пречи истините, до които достигнах в 1960г и след това, до сега, във връзка с бъдещетата директна гравитационна енергетика и нейните неограничени и безопасни възможности за неограничен добив на енергия да достигне да съзнанието на хората за да могат да използуват тези истини за радикално решение на своите енергийни, икономически, демографски, социални и пр. проблеми?

Кратък отговор:

  Пречи тоталната човешка заблуда, че тази енергетика е невъзможна ,която заблуда е по дълбока и от заблудите от миналото: „Плоска земя”, „Неподвижна земя”,”Неделим атом” и пр.

 

Въпрос:

   Какво би могла да спечели България, ако Партия „ГЕРБ” , която в момента оглавява властта в България  проумее истините за директната гравитационна енергетика и неограничените и безопасни възможности , които тази енергетика предлага и даде път на истините за нея  до съзнанието на хората, което е блокирано от заблудата, че е невъзможна, както в миналото от заблуди е било блокирано, че че земята е плоска, че земята е неподвижна, че атома е неделим.и пр.?

Кратък отговор

   Ще спечели:

1.    Нещо несравнимо по значимо, като източник на енеригия от въглищата, петрола, природния газ, атомното гориво, вятъра и пр.

2.    Пълна енергийна независомост докато я има и за вечни времена, докато човечеството го има.

3.    Научно- техническо предимство ,при внедряването на директната гравитационна енергетика с нейните, екологични, технологични икономически, социални и други предимсва

4.    Световен научно-технически престиж на България.

5.    Начало на нов общочовешки морал, на базата на ОТБСВ, в разрез с морала и поведението на хората, обосновани , не от вярата в един Бог, а от поведението и действията на религиите и политическата власт,като форми на власт, обосновани от агреивността и алчността ,заложени в природата на човека за надмощие на човека, над човека и природата, без човекът с такива желания и амбиции да осъзнава положението си на еднодневка, която се появява и чезне във веригата на живота, като всяка друга форма на живот от вирсуите до човка.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316030
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930