Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2015 08:56 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 556 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Кой , при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса ни ни гарантира на 100% възстановяване на по голям от изразходвания гравитационен потенциал?

Кратък отговор:

  Гарантира ни го законът за съхранение на енергията

 

Въпрос:

  Кой,при директните безконечно лентови гравитационни двигатели ни гарантира положителна непрекъсната работа на тези двигатели?

Кратък отговор:

  Законът за съхранение на енергията.

 

Въпрос:

  Какво имаме при директните гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса на безконечните им работни вериги?

Кратък отговор:

  Неизчерпаемо във времето действие/сила/ от едната страна на веригата по голямо от противодействието/сила/ от другата страна на безконечната верига на двигателя.

 

Въпрос:

  Какво имаме ,при безконечно лентовите хидростатични директни гравитационни двигатели, което на 100% гарантира непрекъсната им работа, на базата на силовото въздействие на гравитационното поле на земята?

Кратък отговор:

 Имаме:

1.    Неизчерпаема работна центростремителна гравитационна сила.

2.    Елиминиране на хидростатично налягане, като противодействие на неизчерпаемата работна гравитационна сила.

3.    Работна подемна центробежна гравитационна сила в помощ на работната центростремителна гравитационна сила, която  непрекъснато възстановява гравитационните потенциали на неизчерпаемата центростремителна гравитационна сила.

 

Въпрос:

  Какво е голямото предимство на власт имащите, когато вършат , като властници тотални национални престъпления с и без закони, като национализацията  на цялата народна собственост за производство на блага за съществуване, ,като  с реституцията ограбената от народа собственост на средствата за производство на блага за съществуване прехвърляне на шепа собственици,  което доведе до разпиляване на българския етност по света и лиши от икономика много селища  и и обезлюди в тях да останат само беззащитни пенсионери  ,къщи запустели, кучета подивели и крадци ненаказани, ад-тегло да създават а старците сами останали ,с челяд по света разпиляна?

Кратък отговор:

Като избраници от народа никой за престъпници не ги обявява и отговорност за престъпните им дела за тях няма.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316777
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930