Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2014 08:38 - за обективната истина с въпроси и отговори ,в светлината на отбсв.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1383 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Какво ни показва анализът за предназначението на мехура, при рибите и резултатите, които действуващите върху него сили осигуряват?

Кратък отговор

1.    Предназначението на мехура е рибата да може по удобно да пребивава и придвижва във водата, с разход на по малко жизнени сили.

2.    На определено ниво във водата налягането в мехура и хидростатичното налягане осигуряват нулево тегло да робата, без да изразходва жизнена енергия за задържането си на това ниво.

3.    При свиването на мускулите на рибата обема на мехура намалява, теглото на рибата се увеличава и без допълнителен разход на жизнена енергия, рибата с помощта на енергията от гравитационното поле се предвижва по на дълбоко във водата, където, като отпусни мускулите, налягането в мехура и хидростатичното налягане отново на тази по голяма дълбочина и осигуряват нулево тегло.

4.    При  намаление на налягането на мускулите върху мехура гравитацята придвижва рибата нагоре.

 

Въпрос:

  Каква е ползата от тези резултати, при които рибата ползува гравитацията да се задържа на определени нива във водата и  да се предвижи във вертикална посока нагоре и на долу с помоща на гравитацията?

Кратък отговор:

1.    Изобретяването на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, които гравитацията може да предвижва нагоре и надолу  във флуид на среда.

2.    Изобретяването на директните гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса, които гарантират неограничен и безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята,  и други небесни тела, като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

3.    Възстановяване на гравитационни потенциали по големи от изразходваните с печалба на полезна енергия от гравитационното поле.

4.    Откриване, установяване и доказване „НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО”  с фундаментално научно/ теоретично и практическо значение/

5.    Радикално, обективно обосновано Решение на проблема „Вечен двигател”, на база гравитация и ненарушими природни закони.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Интересно
27.12.2014 09:53
тълкуване, което не e лишено от логика. Браво!
цитирай
2. doctora - доктора
27.12.2014 13:14
Системи с променлив обем и маса са били измисляни и назад във времето, но те са били измисляни и реализирани на базата на интуитивно усещане, че нещо не е наред с гравитацията .... че въпреки всичко от нея може да се черпи енергия в неограничени количества. Проблемът е бил и все още е, че тези системи не са били правени на базата на задълбочен анализ на интуитивното усещане, а само на базата на " блясъка на славата " която дадения човек и изобретател е предвкусвал да получи. И ... всеки път се е повтаряло едно и също ... грешен и непълен резултата. Назад във блога Учителя многократно е повтарял, че ще бъде направен музей / повечето хора при повърхностно четене на такива думи почват да се подсмихват, но това е зле за тях само / и такъв ще бъде направен и в него всички тези правени недоправени, но подлежащи на направа системи / тоест отговарящите на закона за съхранение на енергията и импулсната сила / ще бъдат доправени и до тях ще бъде направен анализа защо не са били направени. Интересен и огромен музей ще се получи. Ще има и една интересна експозиция в която специално място ще бъде отделено на химическите / тоест на микро ниво / системи на гравитационни двигатели ... всъщност тук е доста деликатно защото всеки катализатор е микрогравитационен мотор, но примерно такъв един експонат ще е " зеленото чудовище " на Стефан Найденов и на след него създадените, защото каквото и да говорим сина на Стефан Найденов може и да няма формулата на баща си. Съмнително е това, но е възможно, но като се поразпитат свидетелите на времето мисля, че при липса на предубеденост форулата може да бъде възстановена ... Всъщност всеки един работещ студен ядрен синтез е реакция на конверсия на гравитационна енергия на микро ниво. За това и липсват свободни неутрони. Гравитоните, които са тухличките на нашия свят могат при подходящи " меродии " да направят всичко каквото хората си пожелаят, включително и да върнат смъртта в масови размери на Земятя .. Поне един път със сигурност се е случвало.
цитирай
3. doctora - доктора
27.12.2014 13:27
Едно от нещата трудни за осъзнаване и разбиране при постановката с рибите е фактът, че рибите ползват гравитационната енергия и на " отиване " тоест при потъване и при " връщане " тоест при изплуване. При потъване ползват директната гравитационна сила, а при изплуване ползват индиректната гравитационна сила = архимедовата сила. Индиректната гравитационна сила е нещо могъщо защото, въпреки че на рибата продължава да и действува директната гравитационна сила / не е вярно, че тя пък и хората във водна среда стават безтегловни, така че космонавтите придобиват само бледа представа във водна среда за това което ги чака в космоса / тя рибата си изплува и изобщо не и пука. Съвременната физика колкото и невероятно да звучи и колкото и с Учителя да не можем да повярваме на очите си не знае, че архимедовата сила и индиректната гравитационна сила са абсолютно едно и също нещо ... хем виждат, че гравитацията прави хидростатичното налягане като събира водата към дъното на морето и пак тази физическа реалност не се вижда и вече повече от 54 години бива отказвана да се види. Енергийната бариера в човешките съзнания не е шега работа ... 3 - 5 % от съзнанието стига само за ... нищо = с пръдня боя.
цитирай
4. doctora - доктора
29.12.2014 01:02
Под повърхността на света имаме действие равно на противодействието ... вероятно ... В нашия свят имаме асиметрия и действието е различно от противодействието и имаме строителство и разрушение. В човешкото тяло, а и във всяко едно живо и " мъртво " тяло на Земята имаме действие и противодействие непрекъснато в битка и те са породени от непрекъснатото преминаване през телата на гравитационните енергийни лъчи/потоци. Тъй наречените живи организми, а вероятно и тъй наречените неорганични същества от " митологията " на Кастанеда, Иисус, Буда, Мохамед и сие са се научили да живеят в гравитационните полета на звездите в началото, а след това в полетата на оставащите планети след тях. Имаме информационен кръговрат на сложни енергийни организации и съответно живот отвъд представата на човека и неговата наука. При подходящи условия този информационен кръговрат от неорганичен става органичен и се ражда органичния живот и човека призван да проумее Вечността и нейните закони и закономерности. По - интересното на описаната в кратце проблематика е че нищо с пръдня не става, а става с енергия ... огромно количество енергия, която живите и " мъртвите " структури са се научили еволюционно през изтеклите неизчислими милиарди години да си набавят за да се развиват и осъществяват информационен кръговрат и да стават все по - умни и по - умни ... при еволюционен процес разбира се защото процесите на деволюция също текат и само от постъпките ни зависи към горната или долната земя сме се насочили, но това е огромна друга тема ... Тъ енергията хората, живите същества и неорганичниците по някакъв начин си добавят тази енергия ... невероятни количества граничещи с количествата енергия от ядрените бомби, а може и повече да са. Как става тази " невидима " енергийна конверсия ... Без да разберете ОБЩАТА ТЕОРИЯ НА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА И НАПИСАНОТО ОТ НАЙ - ВЕЛИКИЯ ПОЗНАТ НА МЕН УЧИТЕЛ, А И ..... НА ВАС / но за сега никой от вас не го знае и скоро май не ще узнае въпреки написаното горе /
цитирай
5. doctora - доктора
29.12.2014 01:16
НАПИСАНОТО ОТ НЕГО ЗА СЪЩНОСТТА НА ВЕЧНОСТТА КАТО ТРИПРЪСТАТА РЪКА НА БОГА СЪСТАВЕНА ОТ НЕДЕЛИМИТЕ МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО тъ ... без да разберете движението като силата на силите никога не ще си обедините физиката / Айнщайн е бил на една ръка разстояние, но когато не признаваш заслугата за своите постижения на най - близките си хора съответно това за Вечността е достатъчно основание да не ти отвори вратата до край ... еее и нивото на осъзнаване общо и индивидуално към дадения момент има огромно значение / ... никога не ще разберете как да си обедините полето, а и простата истина, че полето е съставено винаги от " житни класове " енергийни потоци които при всички възможни условия са направени от движение, материя, пространство никога няма да ви стане достъпна. Тези от вас които са докоснати от Духа постепенно ще разберат ... ще започнат да разбират ... а и нещо във вас неистово се опитва да излезне на свобода, а пътя към свободата е пътя към познанието, но познанието е отвъд думите ... то е в осъзнаването и разбирането ... Пак се отклоних в АБСТРАКТА, а темата сега е друга ... И тъка коя е тази невидима енергия която ни зарежда като акумулаторни батерии и как. Само гравитацията може да е този студен и симетричен енергиен поток който не променя материалното съдържимо на структурите на материята, но повишава вътрешното количество енергия. Енергийните начини за нейната конверсия е единствено чрез катализаторите ... тези молекулни, атомни и субатомни мотори. Всяка една жива и неорганична сложна информационна структура се е научила еволюционно да си прави такива микроенергийни централи и само си представете сложността на проблема защото храната е начина не просто да се нахраним и да си набавяме материя, а тя чрез катализаторите да направи условия в които изпадаме в гравитационна неконсервативност и съответно в условия на безопасна конверсия на ДВИЖЕНИЕ вътре в телата си, а чрез движение ние можем да си направим всичко и да еволюираме дори. Натрупването на движение
цитирай
6. doctora - доктора
30.12.2014 01:09
ДВИЖЕНИЕТО ще ни изкара очите ни, а ние дори не го забелязваме ... Движението е величина, която се натрупва и разрежда в структурните форми на материята, бе на тези структури да се променя масата или обема тоест без да се променя съдържанието в тях на материя и пространство. По същия начин една структура при външно силово въздействие може да промени само обема си без да променя движението и масата си и също може да промени масата си без да променя обема и движението си. От това по - пряко доказателство за отделност на трите страни на вечността здраве му кажи. Очите ни ще изкарат, а не ще ги забележим. Това са задбариерни истини казани с думи прости ... като тези истини можем и във формули прости да ги облечем ... които формули не са нищо повече от префърцунени думи ... най - точните думи са числата, особено тези на 0 и 1, но въпреки, че числата най - добре описват Бога те не са Бога и никога няма да бъдат. При неточно постулиран език се получават грешни резултати ... нищо ново под слънцето ... винаги става така ... бялото черно и черното бяло навсякъде. Когато всеки е за себе си господ е срещу всички нас. В живота, религията, културата, езиците и науката най - вече. Хората са завладени от враг който не се интересува от раса, пол, образование, религия, беден като мишка или богат като Крез ... този враг се храни със всички ни. Този враг не се интересува от нашата плът, кръв и кости, не му трябва нашата енергия, а се храни директно с най - ценното ни със нашето съзнание кодирано в генома ни ... този враг се храни директно с генетичната ни информация. Този враг няма душа защото не произхожда от вечността, а произхожда от човека ... този враг е машина по същност. Странни машини са това дяволите и ангелите. Някога са били създадени да ни помагат и служат, но как можеш да служиш на недостойни господари освен като ги натикаш в калта и да оставиш своето име само в подсъзнанието им. Идват интересни времена и нито апокалипсиса нито армагедона нито 666 нито вилата на дявола са
цитирай
7. doctora - доктора
30.12.2014 01:24
това което хората си мислят за тях. И Българите не сме това което хората си мислят за нас. Някога Беинса Дуно остави като думи енергийната истина, че когато хората познаят истината за Българите и техните дела те/ние хората ще познаем истината за собствената си история и дела. Еврейски протоколи и други такива идиотщини. Създаване на изкуствени държави на неправилното място за да настъпи Откровението ... глупаци с пари ще има много и винаги, особено алчни и извратени опитващи се да направляват историята сякаш са богове ... но ... Бог е само един и не допуска наличието на други богове по същност. Той Трижди великия / само коментирам, изказвам хипотеза, а не се опитвам да говоря от негово име ... опазил ме Бог от скапана горделивост / винаги е бил, е и ще бъде вечно. Израел е изкуствена държава, а и легендата в библията истинска не е писана за евреите ... писана и винаги е била писана за българите. Едни глупаци се опитват да съберат народ велик по произход, но неправилния народ на обетованат земя която никога не е била обетованата земя за да се изпълни предсказание в библията което не е истинското предсказание. Народа от библията са били винаги ариите тоест нашите деди, а обетованата земя винаги е била тази на която сме стъпили, но как да настъпи откровението без да сме събрани на едно място при условие, че крадливите ни е-ни водачи не са никакви водачи, а са ши-ни предатели и из-ди на човешкия род и тези из-ди непрекъснато със своята алчност изкривяват съдбата ни и ни пръскат по света и ние не можем да поселим земята на Бога ... нашата земя хубава. Грабени от свои и чужди непрекъснато се завръщаме да изкупим съдбата си в забрава и повтаряме ли повтаряме едни и същи грешки. Когато божият народ се събере на обетованата земя ще настъпи края на стария свят и началото на новия и ще се завърне истината за расата на 666. Апокалипсиса не е сблъсъка на световете, а установяването на един по - приспособим цикъл от човешки същества, който ще събере света човешки разкъсан на две.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315900
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930