Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2014 08:45 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 540 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  На базата на какво твърдя, че гравитацията е продукт на същността на Вечността и е корпускуларно квантово излъчване с материален квантов носител на гравитационната енергия?

Кратък отговор:

1.    Във всемира няма и не може да има реалност, която да не е продукт на същността на Вечността. Като реалност и гравитацията не прави изключение от това..

2.    Няма енергия , независимо от това, какъв нейният носител, да не е произведение от маса, като количествен израз на материя и скорост, път приет за единица мярка за път и време.

3.    Няма и не може да има пренос на енергия от една структура в друга на Вечността, без сблъсък. Ако гравитацията няма материален носител, няма какво да се сблъсква с телата и да им придава енеригия.

4.    Няма и не може да има излъчване/ корпускуларно и вълново/, ако няма сблъсък между структурите на вечността с единен процес на изграждане и разграждане и обмен  на движение и структури/кванти/. На тази бъза твърдя,че гравитационното излъчване от телата е израз на обмен на гравитони между всеобщият гравитациония фонд, който плътно изпълва пространството, че и светлините фотони не могат да преминат през този фонд, без да променят своята посока.

5.    Има промени в посоката на светлината от гравитацията, но няма и не може да има изкривено пространство. При пространството няма какво да се изкривява, няма и същност от която материя и енергия да се получава.

6.    Пространството, материята и движението са базови характеристики на всеобщата базова същност на Вечността, които и осигуряват конкретни възможности всичко да е от нея, в нея и тя да е във всичко, което реално го има във Всемира, Космоса.

7.    Пространството-материята-движението са неделими, но не зависят едно от друго и не преминават едно в друго. Имат Свои собствени характеристики, които ги отличават едно от друго.

8.    От пространството се получава само пространство. Независимо, че е пълно с материя и движение от него същността му материя и движение не се получава.

9.    От материята се получава само материя. Независимо от това, че без нея пространството и движението ги няма, от същността и пространство и движение не се получава.

10.                      От движението се получава само движение. Независимо от това, че без движението пространството и материята ги няма, от движението, пространство и материя не е получават.

11.                      Същността на Бога е всеобщата базова същност на Вечността. С нея той всичко от себе си , в себе изгражда и разгражда и с нея е във всичко

На всяко живо същество, което е създал и продължава непрекъснато да създава, в това число и човека, образ е дал, но своя образ не им е придал. Човекът , в заблуда си представя, че Бог неговия образ  притежава и, като привелигировано живо същество и на човка го е предал и придава.

12.                      Процесът на изграждане и разграждане на живи същества от същността на Вечността-Бог  е безначален, непрекъсваем и и безкраен. Ако и днес същността на Вечността-Бог , в утробата на майката всичко , по своя програма не доставя ,ново живо същество не се появява.

13.                      Няма относително време. Има относително движение. И физиците и математиците, когато с това не се съобразяват  с верни математически решения до грешни, несъвместими с реалността изводи достигат, като:"Изкривено пространство”, „Зависимост на масата от скоростта”, „Скоростта на светлината, като крайна скорост” „Структури без маса”, „Пространство-същност и време,- продукт на движението, като една неделима същност „  ипр.

14.                      Има гравитационно силово удължаване и скъсяване на телата, но няма и не може да има скъсяване и удължаване на време. Има удължаване и скъсяване на отделени процеси във времето. Всичко, при което се отчита време зависи от движението.

15.                      Без единственият механизъм на изграждане и разграждане на реалностите-/ сблъсък на структури/, от същността на Вечността, Няма и не може да има ускорително и закъснително движение.

16.                      При всяко ускорително движение, импулсната сила, която го обуславя с увеличението на скоростта  намалява с граница нулата. Това е отразено във вечният и ненарушим общ закон за импулсната сила и истината е очевидна.

17.                      На базата на общият закон за импулсната сила има гравитационно удължаване на телата, което е видимо, при при водните потоци, които падат от крановете на чешмите и което го има и при кометите с възможност да откъсне и част от дългите им опашки.

18.                      Съгласно общият закон за импулсната сила ,всяка импулна сла има две граници: определен максимум /И =мV / и И =0.

19.                      Няма и не може да има разширение на пространство. Има разширение на структури в пространството.

20.                      Всяка енергия се получава от енергия. На тази база, в съответствие с законите за съхранение няма и не може да има двигател, който да работи без източник на енергия, в това число и директен   гравитационен двигател.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301051
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031