Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2014 01:37 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 831 Коментари: 2 Гласове:
0



 Въпрос:

  Защо няма и не може да има анихилация на базовата същност на Вечността?

Кратък отговор:

  Защото е съхрани ма, вечна.Съхранимото ,вечното не може да изчезва.Не може да има начало и край.

 

Въпрос:

  Защо няма анихилация на:Пространство материя, движение?

Кратък отговор:

  Защото, като части от съхранимата базова същност на Вечността също са съхрани ми. Съхранение и анихилация са взаимно изключващи се реалности. Ако я има едната реалност, не може да я има другата.

 

Въпрос:

   На каква база големината на импулсната гравитационна сила, при падане на талата се увеличава и намалява?

Кратък отговор:

1.    Увеличава се на базата на нарастване на плътността на гравитационното поле, която с намаляване на разстоянието до земята става по голяма. Причината за увеличението не е разстоянието, а плътността.

Намалението на големината на гравитационната сила с квадрата на разстоянието до телата в закона на Нютон, отразява плътността на гравитационните полета, на базата на радиалното излъчване на гравитоните, носители на гравитационната енергия.

2.    Намалява на базата на увеличението на скоростта при падане, в съответствие с общия закон за импулсната  гравитационна сила, като външна сила,за падащото тяло.

 

Въпрос:

  На какво се дължи падането на телата, към телата от които изхожда гравитационното излъчване?

Кратък отговор:

На реактивния механизъм на гравитационното силово въздействие, при който гравитон избива гравитон , при преминаването му през телата и заема неговото място, като упражнява откатно силово въздействие върху тялото през което преминава.

 

Въпрос:

  Какво говори в полза на механизма на  гравитационното силово въздействие”Гравитон избива гравитон”?

Кратък отговор:

1.    Противоположната посока на гравтацонното силово въздействие, продикт не на блъсък, а на отблъсък.

2.    Липса на промени в масата на телата, като резултат на гравитационно слово въздействие върху тях.

3.    Липса на промени в  температурата на телата ,в резултат на това, че през тях преминава гравитационно излъчване.

  




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
27.12.2014 01:00
Анихилацията като дума и смислова категория е голяма заблуда на хората и в частност на физиците, които вероятно са я измислели. Дори да съществува реакция на взаимодействие на електрон с позитрон и протон с антипротон то това не е анихилация, а просто е реакция при която си взаимодействуват една структурна форма на материята каквато е тъй наречената материя с друга структурна форма на материята каквато е тъй наречената антиматерия при което се получава трета структурна форма на материята каквато е светлината И ...... всичко това се прави от СОФТУЕРА на Вечността - Движението. Какво значи материя ? Материята е Противодействието и Противодействието е Материята. Те са едно и също нещо и когато Нютон открива инертността на материята той трижди великия не открива основното качество на материята, а открива без да го осъзнава самата Материя ... Вечната и Безкрайната. Материята е противодействието и противодействието е материята и така е било и сега е и ще бъде вечно дори когато от името човешко атом не ще е останал и организация структурна дори. Така че може ли да има антиматерия на нещо което не допуска друга материя освен себе си? ... Не може. Няма как да има антипротиводействие освен на думи с писалка написани или в затворено съзнание създадени. Действието поражда противодействие, а няма как противодействието да ражда действие. Има ситуации в които противодействието става действие, но всичко това е резултат от действието и неговата относителност иначе движенито си остава движение и материята си остава материя. Голяма абстракция е да знаете, но не е абстракция за да не я разберете, а защото имаме нещо аналогово каквото е троицата която е родила нещо цифрово какъвто е светът на структурните форми и на всичкото отгоре аналоговото непрекъснато се старае да " изплува " в цифровия свят. Нещо неотделимо е станало привидно отделимо и така се е родил светът на смъртната сянка. Самите думи в долината на смъртната сянка говорят, че хората които са ги писали са били много напред.
цитирай
2. gmihov - за истината!
27.12.2014 05:21
В живота, в битието са реалностите. В смъртта- небитието са техните сенки, както ,в живота , в реалността са артистите, а в филмите техните сенки.
В познанието е нужно за всичко да знаем, кое е реалност и кое е сянка на реалността, както знаем, когато застанем пред огледалото, че ние сме реалността,а отражението на нашия образ от огледалото е наша сянка.
От реалностите се получават реалности и сенки. От сенките, само сенки.с конкретни реалности, каквато е светлината..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300809
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031