Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2014 08:40 - за обективната истината истина с въпроси и отговори в светлината на ОТБСВ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1245 Коментари: 6 Гласове:
1



  Въпрос:

   На базата на какво е реализиран Генераторът на Роси в светлината на Общата торя за базовата същност на Вечността?

Кратък отговор:

  Най- вероятно и възможно ,на квантов разпад и обмен , на безядрено ниво, в резултат на което при него няма радиоактивно излъчване, като са създадени конкретни условя за многократно увеличение на естествения квантов разпад и обмен,  примерно, които имаме при естествения обмен на топлина гравитони, фотони, и пр.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
29.11.2014 11:42
Хвърлих му едно око на проблема Учителю. Емперика Учителю ... пълна и опасна емперика ... Защо? Просто защото когато не знаеш какво правиш, особенно когато става дума за нещо което е безжалостно ... каквото е Движението = Светия дух и съддържа цялото разрушение на този свят трябва категорично да се внимава. И преди съм го казвал, че без ОТБСВ всичко което направят човешките учени е обречено на емперика и синдрома на Пандора. А те продължават да го правят. Според мен всички тези неща са каталитична конверсия на гравитационна енергия при помоща на промени в действието и противодействието на микрониво. Така или иначе ти знаеш че само тези сили са истинските сили на този бя свят. Без да се разбере ОТБСВ хората никога не ще имат свястна физика, химия и история и археология ака щеш. Невероятно е но е факт, че има забранени части от археологията, която си е практическа история на земната биосфера, които части касаят намирането на технологични артефакти от съвременен и надсъвременен тип в земни пастове отпреди милиони и стотици милиони години. Еволюция и деволюция на едно ... дявол да го вземе, но и това без ОТБСВ не ще бъде осъзнато в пълен размер. Така че ... емперика Учителю. Като пиша, че ти Учителю върна Божието царство на земята и Епохата на Майтрея аз знам до мозъка на костите сикакво пиша и го пиша здраво стъпил на земята сд орел в ръката, а не в небесата. Еееее знам как звучат моите думи отстрани, но отдавна вече не се интересувам как те ще бъдат интерпретирани от хора НЕРАЗБИРАЩИ ОТБСВ. За мен е важно, че Вечността се е погрижила очи които не трябва да видят да не видят, уши които не трябва да чуят да не чуят и съзнание което не трябва да разбере да не разбере. Студения ядрен процес и трансмутации и водните катализатори палещи водата са свързани в едно и те са свързани с Истинската Истина за Гравитацията Вечната, Безначалната и Безкрайната. Със здраве Учителю за сега и амин.
цитирай
2. gmihov - Няма чудеса! Но!
30.11.2014 23:23
Няма чудеса! Но има неща за чудене.
1.Още от времето на Архимед и от тогава до сега има обективни знания за реализация на директен гравитационен двигател, а такъв двигател все още няма.Защо Вечността е дала необходимите знания да може да се реализира, а не е разрешила повече от две хилядолетие да го има реализиран.
2.В 1960 г. Не на хората с много знания, а на мен с редуцирани от гимназията знания разреши да реша проблема за директния гравитационен двигател/ за вечния двигател/, а вече повече от 50 години не разрешава на знаещи и незнаещи да не могат да видят и проумеят това.,Защо? Вероятно ,по реда на събитията, които са заложени в плана на Вечността, кога, какво да стигне до съзнанието на хората във връзка с обективните им познания все още не е душел реда да имат хората и директна гравитационна енергетика и нова мислене ,във връзка със същността на Вечността.
3. Много хора /ученици, студенти, възрастни/ обичат да решават задачи и да проверяват тяхната достоверност. Защо в продължение на повече от 50 години, включително и сред тези, учени и любители, които интуитивно усещат, че дгд-ли са възможни и се мъчат да направят такъв двигател, не се намериха ,които да проверят моите изчисления и повторят моите опити, за да се уверят в тяхната достоверност и да не ги отричат, априорно, без проверка.? Вероятно и за това, по плана на Вечността не му е дошло времето.
4. Пиша, че с 1000 кг., които падат издигам на по голяма височина 100 кг. Знаещ и можещ, чел, не дочел това ме обявява за глупак и "пита" как с 1000кг.ще издигна 1000кг. на по голяма височина, каквато глупост не съм писал. Защо и грамотните, в заблуда, истината в глупост обръщат за да не могат да я видят? Вероятно истината достига до съзнанието на хората, когато Вечността, като Бог разреши това и в коя глава първо да се роди това решение, в главата на човек работещ в научна институция или на "глупак, луд , еретик и пр. както е при "еретиците: Коперник, и Галилей и "лудият д-р Р.Майер.
4. И най- големите учени
цитирай
3. gmihov - Няма чудеса! Но има неща за чудене.
30.11.2014 23:49
4. И на-и големите учени изпадат в заблуди. Айнщайн открива, че когато посоката на гравитацията пресича посоката на светлината отклонява посоката на светлината, което обективна истина. Но! светлинен лъч и пространство са две различни реалности. Отклоняването и изкривяването на светлините лъчи от гравитационните. лъчи не значи изкривено пространство, което си е чиста заблуда, която и днес все още от учени и лаици, като латерни се повтаря, без да се мисли, че при нещо, при което няма какво да се изкривява, каквото е пространството, се изкривява.
5..Без произведение от маса и скорост/ път , приет за единица марка за път и време/ няма и не може да има енергия, включително и гравитационна такава. Въпреки това все още не се приема, в заблуда от всички учени и любители наличието на гравитони, носители на гравитационната енергия..

































цитирай
4. doctora - доктора
01.12.2014 00:52
Здравей Учителю. Ей сега по - подробно се зачетох за генератора на Роси. Този човек е дългогодишен изобретател емперик ... макар и да има някакво образование си е емперик като всички останали като него ... Джон Андрюс, Стефан Найденов, Илия Вълков и т.н. и т.н. и сега Роси и т.н. и т.н. .... Тези хора са направили нещо дадено им случайно от съдбата или търсено емперично и то работи със сигурност, но те не могат да обяснят направеното защото това направено нещо не е направено съзнателно ... знам колко откачено и абракадабърско звучи като думи горното обяснение, но е истина. Ей сега четох НАСА обяснението на реакцията на Роси ... рикошети на водородните атоми в решетката на никела .... това да ти звучи познато ... поне на мен ми е абсолютно познато от думите на Стефан Найденов за ускорителните процеси на водородните и деутериоводородните в среда на паладий гъба. Вероятно Роси се е сетил вместо паладий гъба да ползва никел гъба и е поевтенил процеса ... Просто Найденов не е имал време да експерементира и е действал по аналогия ... " златни снаряди " тоест паладий надути с водород и деутерий ... и при него имаше излишък от гама радиация, но нямаше неутрони. И Роси не ще получи разрешение от екологична гледна точка защото е направил нещо си затворено в " черна кутия " което не може да обясни как точно става. То става, но не може да се обясни как става. Направо Учителю ще се пукна от смях. Ние може да им обясним кое как става, но те не знаят че трябва да целунат ръка и да питат. Без ОТБСВ всички тези източници на " нулева енергия " ще останат да витаят в празното пространство дето изобщо не е празно, но пък източниците ще си плуват без разрешение и обяснение. Наскоро Тренчев и инж. еди кой си направиха " изобретение " / инженера е работел със Стефан Найденов между другото / и нищо не стана ... Преди тях Мирчо Табаков направи кавър на Илия Вълков и нищо. Как не разбраха тези хора / за мен те са много готини защото са изобретатели с главна буква / че без теоретична база не
цитирай
5. doctora - доктора
01.12.2014 01:19
ще има признание колкото и да им се мержелеят милиардите. Отделно имаме и огромна съпротива на средата защото хората заплашват Вселената да се превърнат отново в Свръхцивилизация / тука за сведение перефразирам Братя Стругацки и тяхното произведение Милиард години до свършека на света /. " Овладеят " ли материята/движението/пространството те ще навлязат в един неимоверно по - приспособим цикъл на развитие ... перифразирам думите човека с измислено име - Дон Хуан ... учителя на Кастанеда. Всичко опира до гравитацията Учителю и стоящите " под " нея материя/движение/пространство. Няма квантови преходи, а имаме външен отворен енергоисточник и ползването му като действие и ползването на противодействието което поражда при прехода му през материална среда също като източник на енергия. Нищо ново под слънцето. Катализаторите правят точно това, но трябват очи за да видят тази реалност. Без ОТБСВ те ще видят истината когато ми цъфнат налъмите. Работата Учителю е че те няма да видят и разберат ОТБСВ без направата на макрогравитационен ускорител какъвто и правим ... синдрома на Тома не е от вчера и не е от времето на Иисус, а е много по от отдавна ... от зората е ... Лошото е, че съпротивата на средата е най - много против нас. Да знаеш какво носиш и да не можеш да го донесеш колкото и варианти на носене да му изнамираш е гадна работа, но така е писано. Единственото което ме крепи, е че раят на земята идва от България и българите. Те тоест ние носим божието царство в кръвта си и в ръцете си, но не се заблуждавайте в тези думи. Божието царство, рая и Майтрея не са това което са, но пък западняк е писано да ги донесе. Комунизъм с пръдня не става, но и Иисус не е дошъл мир да донесе, а война. Ние сме създания на битката и борбата. Ние сме създадени от Вечността да опознае сама себе си, но за да направим това сме безжалостно предизвиквани от смъртта вечно. Без смъртта няма еволюция ... имаме само застой. Без ОТБСВ и тези думи прости не ще разберете. Не знам Учителю защо е така, но
цитирай
6. gmihov - Творецът!
01.12.2014 08:44
Творецът създава продукта. Не продукта твореца. Същността на Вечността -Бог безначална и безкрай,съхрани ма, с вечни и ненарушими закони, които произтичат от нея твори и руши всичко преходно от себе си, в себе си и е налице във всичко.Твърдението, че всеки от нас е от Бога и в Бога и Бог е в него не е празнословие, а жива, обективна истина. Тази голяма истина във вярата, хората ,в религиите, като латерни я повтарят, без с нея да се съобразяват, на религии се делят и с омраза ,взаимно в безбожие се обвиняват и в безсмислени борби и войни взаимно се унищожават, господство , човек ,над човека да получават.
Полезно е, че Юдеи, християни, мохамедани в един Бог вярват.Но , че от човешка амбиция, страсти и алчност, кой над кого да бъде и невъзможното да го бъде, той света да управлява, неделимия Бог на три делят, без да се разберат, че от това полза за човечеството няма. Има полза само за лидерите, които волята си налагат и човеци на себе си подчиняват,безсмислените за народите борби да продължават.
Да няма безсмислени борби, плод на тежки човешки заблуди и вечен мир между хората да настане, това човек не може да реши. Нужно е за това природата на човека да се промени. Това може само Вечността да направи. Това, което може човек да направи, със същността на Вечността да се запознае. С нея да се съобрази и човешките взаимоотношение да се изградят, без алчност, омраза и насилие на весеобща обич и любов, на човека към човека.
цитирай
7. doctora - доктора
01.12.2014 11:01
Вечен мир Учителю няма да има, но категорично Троицата Вечната и Безкрайната ще донесе много повече справедливост в нашия свят. Само ми е много интересно кога ще започне Армагедона защото без него не ще станат работите за съжаление. Изобщо не искам той да се случи, но когато Петата раса се сблъска с реалността на безкраен енергоисточник и липса на редки метали и ресурси / защотопри реалност гравитон избива гравитона и на неговото място застава при подходящи " подправки " в тази " манджа " можем всичко да направим ... и от водата злато и от златото вода и пръстта вода и водата пъст / хората ще вземат да чупят пръстчета и да се помайват и обикновенно от помайването измислят глупости. Ще се появят черни безмозъчни лидери, които могат само да говорят без да казват нищо и понеже хората са слепи за последно ще се излъжат, но така и ще бъде докато хората невъзстановят гравитационното си зрение. Когато започнат да виждат в гравитационния диапазон хорица със черни сърца не ще ги излъжат повече, но до тогава какво ни очаква един господ знае само. ОТБСВ носи единна наука, единна религия, единен език и култура и единен човешки род .. Кога Вечността ще реши това хората да разберат само тя си знае. Една моя приятелка екстрасенс / Бог да я прости / ми казваше, че те получават разностранна информация от канали недостъпни за обикновенните хора, но въпреки това не се в по - добра позиция от нас защото огромното количество от тази информация е плява. Лъжат като дърти цигани ми казваше и единствената възможност да отличиш лъжата от истината е като правиш засечки с други информационни источници и истини до които хората са достигнали. При ОТБСВ засечките които аз съм направил не са 2 или 3, а са безброй. За това и меша религия с всички науки на човека, археология с история, зиковите науки начело с математиката с неезиковите. Изобщо меша фантастичното, но привидно изглеждащо нереално с реалното за да могат читателите повече гледни точки да намерят към Учението за/на Вечността. Със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314896
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930